كنسولتو چه جوري گذاشتي؟ عمودي يا افقيببخشيد xbox360 من گاهي اوقات روي DVD خش مي اندازه وگاهي وسط DVD را ميشكونه ميخواستم ببينم شما مي دونيد مشكل چيه؟
اگه مشکل شما با گذشت زمان از روشن بودن کنسول کمتر میشه ( یعنی بطور مثال بار اول که کنسول رو روشن میکنید تصویر ندارید ولی صدا دارید و همینطور که روشن میمونه بعد از نیم ساعت که یکبار دیگه روشن و خاموش میکنید، تصویر میاد ولی با ایراد ) میتونم با اطمینان بگم که مشکل از برد کنسول هست.اقا ما هم یه بار دیگه مشکلمونو بگیم خدا رو چی دیدی من وقتی 360 رو روشن میکنم صدا هست ولی تصویر نیست چراغ قرمز هم ندارم چند ساعت بعد که روشن میکنم تصویر هست ولی یه هاله ی سفیدی دور صفحه هست رنگبندی به هم خورده از بازی و کابل هم نیست کمک کنید help me!!!!!
Gears جان مشکل از سی دی هستش چون من هم یه دونه از این سی دی ها داشتم که اینجوری بود احتمالا بد رایت شده که بگیر نگیر داره مارکش مثل همون سی دی های قبلیت هستش یا یه مارک جدید گرفتی شاید بخاطر اینه . در کل مشکل از دستگاه نیست خیالت راحت .
اقا طاهر حالا که از برده درست میشه ؟چرا چراغ قرمز نمیده پس؟کجای برد؟شما واستون امکان داره درست کنین