سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سپهر جان سیم برق واسه چی؟(سره کاریم)من امروز پرسیدم گفتن ایراد مداریه چون وقتی دستگاه رو روشن میکنیم صدا هست ولی تصویر نیست بعد از چند ساعت که روشن کنیم هردو هستند ولی ترکیب بندی رنگا قاطی میشه

آخرین ویرایش:
این مشکل تو بعضی موارد از عمودی بودن کنسوله چون تو حالت عمودی وقتی دیسک توی ترای هست لرزش کنسول تو حالت عمودی میشه و دیسک خش میفته یه بار افقی بزار!

اقا ما هم یه بار دیگه مشکلمونو بگیم خدا رو چی دیدی من وقتی 360 رو روشن میکنم صدا هست ولی تصویر نیست چراغ قرمز هم ندارم چند ساعت بعد که روشن میکنم تصویر هست ولی یه هاله ی سفیدی دور صفحه هست رنگبندی به هم خورده از بازی و کابل هم نیست کمک کنید help me!!!!!

والا چی بگم عزیز مگه راهنماییتون نکردن؟ با تلویزیون دیگه چک کردی؟با کابل component دیگه چک کردی؟اصلان مطمئنی که کابل هارو درست زدی؟ من که مطمئنم کابل های component را اشتباه وصل کردی.

اقا ما هم یه بار دیگه مشکلمونو بگیم خدا رو چی دیدی من وقتی 360 رو روشن میکنم صدا هست ولی تصویر نیست چراغ قرمز هم ندارم چند ساعت بعد که روشن میکنم تصویر هست ولی یه هاله ی سفیدی دور صفحه هست رنگبندی به هم خورده از بازی و کابل هم نیست کمک کنید help me!!!!!
اگه مشکل شما با گذشت زمان از روشن بودن کنسول کمتر میشه ( یعنی بطور مثال بار اول که کنسول رو روشن میکنید تصویر ندارید ولی صدا دارید و همینطور که روشن میمونه بعد از نیم ساعت که یکبار دیگه روشن و خاموش میکنید، تصویر میاد ولی با ایراد ) میتونم با اطمینان بگم که مشکل از برد کنسول هست.

مشکل

سلام اقا طاهر ببخشید من دیروز بازیDOA4 خریدم ورژن پالشو چون دستگام پاله بعد وقتی کنسول برای اولین بار روشن میکنم بازی میزارم درون دستگاه کنسول میخونه بازیو و مشکلی نداره وقتی که بعد از نیم ساعت بازی در میارم و دوباره میذارم کنسولم هنگ میکنه روی داشبور نه روی انتخاب کارکتر بازی ها باید ریست کنم ولی در مورد بقیه بازی ها اینطور نیست من 8 بازی دارم که با ابن 8 مشکلی نداره
drive:lg
:(

Gears جان مشکل از سی دی هستش چون من هم یه دونه از این سی دی ها داشتم که اینجوری بود احتمالا بد رایت شده که بگیر نگیر داره مارکش مثل همون سی دی های قبلیت هستش یا یه مارک جدید گرفتی شاید بخاطر اینه . در کل مشکل از دستگاه نیست خیالت راحت . :)

Gears جان مشکل از سی دی هستش چون من هم یه دونه از این سی دی ها داشتم که اینجوری بود احتمالا بد رایت شده که بگیر نگیر داره مارکش مثل همون سی دی های قبلیت هستش یا یه مارک جدید گرفتی شاید بخاطر اینه . در کل مشکل از دستگاه نیست خیالت راحت . :)

مرسی ممنون مارکشون هم از نوع سی دی قدیمیهاست
راستی شما کابل مانیتور داری

اقا طاهر حالا که از برده درست میشه ؟چرا چراغ قرمز نمیده پس؟کجای برد؟شما واستون امکان داره درست کنین

آقا، ببخشيد ها...

شما اگه دلتون برای پولی که دادين بسوزه، زنگ بزنيد برای آقا طاهر. کار هاتون رو پشت تلفن انجام بديد.
بعد زود ببريد. که به اين اميد که زود درست شه.
من الان چند روزه هی دارم ميبينم شما داريد سؤال ميکنيد ! فکر کنم من دلم برا کنسولتون داره ميسوزه !

پيروز باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or