سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا تورو خدا یکی کمک کنه من امروز صبح که 360 رو روشن کردم تصویر کر داشت بهد خاموش کردم تصویر نیومد فقط صدا هیچ چراغ قرمزی هم نزد بعد کابل کامپننت در اوردم درست شد امروز بعد از ظهر هم کنسولو روشن کردم همین مشکل پیش امد مشکل چیه تورو خدا کمک کنید:(
واضح تر توضیح بدید. تصویر چی داشت ؟

تورو خدا کمک کنید مشکل من اینه که وقتی 360 رو روشن میکنم تصویر واضح نیست بعد که رستارت میکنم تصویر نیست ولی صدا هست با یه کابله دیگه هم تست کردم نشد به نظر شما مشکل چیه؟چراغ قرمز هم ندارم.تورو خدا کمک کنید درست میشه؟

تورو خدا کمک کنید مشکل من اینه که وقتی 360 رو روشن میکنم تصویر واضح نیست بعد که رستارت میکنم تصویر نیست ولی صدا هست با یه کابله دیگه هم تست کردم نشد به نظر شما مشکل چیه؟چراغ قرمز هم ندارم.تورو خدا کمک کنید درست میشه؟
از طاهر جان بپورس اون خیلی وارده

میخواستم بدونم آیا کسی هست که از اول از اینتر کولر استفاده کرده باشه ولی دستگاهش مشکل پیدا کنه ؟

اقا تورو خدا یکی کمک کنه من امروز صبح که 360 رو روشن کردم تصویر کر داشت بهد خاموش کردم تصویر نیومد فقط صدا هیچ چراغ قرمزی هم نزد بعد کابل کامپننت در اوردم درست شد امروز بعد از ظهر هم کنسولو روشن کردم همین مشکل پیش امد مشکل چیه تورو خدا کمک کنید:(

پشت دستگاه محلی که کابل component راوصل میکنی با اسپری خوب تمیز کن وبعد کابل را محکم جا بزن.
اگه کنسولتntsc هست ببین تلوزیونت ntsc راساپورت میکنه یا نه درمورد pal همینطور.

میتونی دستگاهت را با یه تلویزیون دیگه هم امتحان کنی.

اینجا هم یه نگاه بنداز

http://support.microsoft.com/kb/911151

منظورت چیه با اسپری تمیز کن میگم 100 بار تمیز کردم میگم شاید از سوکت باشه اخه دستگاه شب درست بود صبح که روشن کردم این جور شد

بله اقا طاهر با یه کابله دیگه تست کردم ولی باز همونه صدا داره ولی تصویر کلا سیاه و یه چیزی حالت برفک مانند داره دونه هایی سفید من موندم چراغ قرمز هم ندارم

آخرین ویرایش:
بله اقا طاهر با یه کابله دیگه تست کردم ولی باز همونه صدا داره ولی تصویر کلا سیاه و یه چیزی حالت برفک مانند داره دوته هایی سفید
پس با این حساب اگه از سالم بودن تلویزیون هم اطمینان دارید، باید برای تعمیر کنسول اقدام کنید ! احتمال داره مشکل از داخل کنسول باشه، نه از کانکتور.

اقا طاهر اگه مشکل سخت افزاری بود و .. چراغ قرمز میداد؟شما حدس میزنید امشکل از چیه؟یه بنده خدایی میگفت یکی از خازن ها سوخته!

اقا طاهر اگه مشکل سخت افزاری بود و .. چراغ قرمز میداد؟شما حدس میزنید امشکل از چیه؟یه بنده خدایی میگفت یکی از خازن ها سوخته!
اگه چراغ قرمز میداد از Error Code میشد تشخیص داد ولی حالا که نمیده نمیشه دقیق گفت و باید کنسول باز بشه.

با توجه به تمام این مشکلاتی که عنوان شد خرید 360
میتونه ریسک بزرگی باشه برای کسی که حدود 500 تومن داره خرج میکنه . شما فکر نمیکنید اگه pc رو ارتقا بدیم با وجود گارانتی های معتبر کمتر ریسک میشه (مثلا یه کارت 8800 بخریم):confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or