سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
95% ديسکت های من مالزی هستند.....و تا حالا به هيچ عنوان تو اين چندينو چند ماهه
يه بارم نشده باهاشون تو بازی به مشکل بخورم...
خودم dead rising رو به مبلغ 10 تومن خريداری کردم...ولی الان 6 تومان میفرشم...
فقط دقت کن که ديسکت من مالزی هست ، چينی نيست...ديسکت های چينی رو تو بازار میتونی
با مبلغ 6 تومان هم بخری...

اگه از نوع پال است شماره حساب و تلفن به پیغام خصوصی بده

مشکل جدیدتر در XBox 360

سلام به تمامی بازی سنتری ها.
من بعضی مواقع که با ای دستگاه کار میکنم وقتی خاموش می کنم دوباره می خواهم روشن کنم چراغی که روی سمت چپ بالا هست میره روی راست.من فکر می کنم که این یکی از مراحل سه چراغ باشه.یعنی اول روی سمت چپ بالا بعد راست بعد سمت راست پایین بعد هم که زبونم لال سه چراغ قرمز.اونجوری که من فکر می کنم هست.ولی اگر آقایون به من کمک کنند در رابطه با این مسئله و این که چیکار کنم که این اتفاق دیگه نیفته ممنون میشم.:confused:

من داخل بازی Dead Rising مشکل دارم. تا میزارمش تو دستگاه قفل می کنه دستگاه را خاموش می کنم دفعه بعد باز هم قفل می کنه دفعه سوم دیگه راحت اجرا میشه و تا هر وقت بخوام می تونم کار کنم. دستگاه من یک اینتر کول دو فن داره و از نظر گرما هیچ مشکلی هم نداره. من فقط داخل این بازی مشکل دارم وتمام بازی های دیگه درست هستند. دیسک هم Verbatim است مشکل چیه؟

من داخل بازی Dead Rising مشکل دارم. تا میزارمش تو دستگاه قفل می کنه دستگاه را خاموش می کنم دفعه بعد باز هم قفل می کنه دفعه سوم دیگه راحت اجرا میشه و تا هر وقت بخوام می تونم کار کنم. دستگاه من یک اینتر کول دو فن داره و از نظر گرما هیچ مشکلی هم نداره. من فقط داخل این بازی مشکل دارم وتمام بازی های دیگه درست هستند. دیسک هم Verbatim است مشکل چیه؟
اول ميشه بگي درايوت چيه؟؟

من حدس ميزنم كه درايوت هيتاچي باشه !! . اگه مي توني از ديسك Verbatim استفاده نكن .

وقتي ديسك رو ميذاري چه پيامي ميده؟؟؟

اول ميشه بگي درايوت چيه؟؟

من حدس ميزنم كه درايوت هيتاچي باشه !! . اگه مي توني از ديسك Verbatim استفاده نكن .

وقتي ديسك رو ميذاري چه پيامي ميده؟؟؟

درایو من سامسونگ است در ضمن از دیسک Verbatim استفاده میکنم به خاطر اینکه از Nexgen
گرفتم پیغامی نمیده کل دستگاه قفل میکنه و باید خاموشش کنم

درایو من سامسونگ است در ضمن از دیسک Verbatim استفاده میکنم به خاطر اینکه از Nexgen
ممكنه مشكل از فريمور دستگاهت باشه يعني اگر قديمي باشه بايد آپديت كني .
من خودم با Verbatim مشكل دارم ولي مثل شما نيست بعضي موقع ميذاري نمياره دوباره Open ميكني ميذاري مياره اما با ديسك ها ديتارايت اين مشكل رو ندارم.

خوش بختانه ماله من تا الان که همه ی دیسک هام verbatim بوده هیچ مشکلی نداشته یه dataright هم دارم که اونم مشکلی نداره یه چند تا از بچه ها Fuji گرفتم که اونم مشکلی نداشت

می خوای مالزیشو بگیر شاید مشکل نداشته باشه من خودم یه همچین مشکلی داشتم ولی برام من یکم فرق می کرد و بعضی بازیهای کپی رو اجرا نمی کرد و باید چند بار DVD رو در می آوردی و دوباره میدادی داخل تا بازی رو اجرا کنه ولی تا حالا با مالزیها این مشکل رو نداشتم درایو Hitachi فکر کنم این بازیرو مالزیشو بگیری بهتر باشه .

این طور نیست که همه ی 360 ها با دیسکهای مالزی مشکل داشته باشن اتفاقا بعضی از 360 ها هستن که با دیسک کپی مشکل دارن بهتره یه دیسک مالزی هم تست بشه...

دوست عزيز ديسكي كه براي شما فرستاديم Verbatim نبود كه ! ديسك شما DataRight‌با چاپ رنگي روي ديسك بود.
در ضمن قبلاً با هيچ كدوم از مشتريها همچين موردي نداشتيم كه دستگاهشون اينطور كه شما گفتيد، هنگ كنه.

دوست عزيز ديسكي كه براي شما فرستاديم Verbatim نبود كه ! ديسك شما DataRight‌با چاپ رنگي روي ديسك بود.
در ضمن قبلاً با هيچ كدوم از مشتريها همچين موردي نداشتيم كه دستگاهشون اينطور كه شما گفتيد، هنگ كنه.

طاهر جان چون قابش رویش نوشته بود Verbatim برای همین فکر کردم Verbatim است

امروز توی بازی یک دفعه تصویر ثابت شد و دستگاه هنگ کرد میخواستم بدونم این مشکل میتونه عادی باشه مثل کامپیوتر که بعضی وقتا تو بازی هنگ میکنه ؟ برای شما هم پیش اومده یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدین

امروز توی بازی یک دفعه تصویر ثابت شد و دستگاه هنگ کرد میخواستم بدونم این مشکل میتونه عادی باشه مثل کامپیوتر که بعضی وقتا تو بازی هنگ میکنه ؟ برای شما هم پیش اومده یا نه ؟
ممنون میشم جواب بدین

برای منم اتفاق افتاده البته 2 دفعه بعد که خاموش روشن کردم مشکلی نداشته الان یه 6 7 ماهی هست دارم مشکلی نداشته بعد از چند ساعت دستگاهت هنگ کرده بعدش تصویر هم بهم ریخت یا نه؟ راستی کیفیت دیسکهای nextgen حرف نداره حتما امتحان کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or