ببین دوست منSaeed.x360 اگر درست خونده باشی باشی گفتم زیر پایه cpu اگر خراب شه غیر قابل باز گشت ولی بعدش گفتم جاهای دیگش مشکلی برای تعمیر نداره ولی در کل من بحث نمیخوام بکنم و اگر شانس بیارم این تابستون ستگم نسوزه خوبه
سلامبا قلبي اكنده از اندو خبر درگذشت يه 360 ديگه رو اعلام ميكنم6 ماه كنسول داشتم بدون حتي 1 مشكل (اخه مثل چشام ازش مراقبت ميكردم و 1 فن با يه پنكه هميشه بغلش روشن بور) ولي وقتي ديروز صبح دستگاه رو روشن كردم با حلقه مرگ روبرو شدم حالا اقا هركي قصد خريد داره نميگم نخره چون من خودم دنبال يه دستگاه ديگه هستم اونم فقط بخاطر اين بازيهايي كه اين چند هفته ميخواد بيد ولي بدونه كه دست به يه ريسك بزرگ
زده
ایشون ادم منطقی هسن و از حق دفاع میکنن :laughing:جناب ONLY_SONY_PS3 من موندم چرا شما که اسمتون only ps3 هست اینقدر میخواهین از 360 تعریف کنین
به نظرم اسمتون رو عوض کنین
سلام
1.روزی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 . اونموقع که 3 چراغ قرمز داد داشتی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 . تاریخ دستگاه مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نفر دیگه ام دستگاش خراب شده بود من این سوالارو ازش پرسیدم ولی نیومد جواب بده منم فهمیدم ایشون فقط میخواسته جو رو خراب کنه و خالی میبسته و گرنه جواب دادن 2 تا سوال ساده برای روشن شدن ماجرا کاری نداره. امیدوارم شما جواب بدی:cheesygri
با قلبي اكنده از اندو خبر درگذشت يه 360 ديگه رو اعلام ميكنم 6 ماه كنسول داشتم بدون حتي 1 مشكل (اخه مثل چشام ازش مراقبت ميكردم و 1 فن با يه پنكه هميشه بغلش روشن بور) ولي وقتي ديروز صبح دستگاه رو روشن كردم با حلقه مرگ روبرو شدم حالا اقا هركي قصد خريد داره نميگم نخره چون من خودم دنبال يه دستگاه ديگه هستم اونم فقط بخاطر اين بازيهايي كه اين چند هفته ميخواد بيد ولي بدونه كه دست به يه ريسك بزرگزده
من طرفدار پی اس 3 هستم ولی دلیلی نداره بخوام الکی و با دروغ و بزرگنمایی بیام بگم یه کنسول خراب هست و............................. در ضمن کسی هم از شما نظر نخواست که شما میای نظر میدی.جناب ONLY_SONY_PS3 من موندم چرا شما که اسمتون only ps3 هست اینقدر میخواهین از 360 تعریف کنین
به نظرم اسمتون رو عوض کنین
بابا شما چرا تا سه تا چراغ قرمز می بینین از حال میرین!
از کجا معلوم مشکل شما خیلی حاد باشه؟!
من تا حالا بیشتر 10 بار در طول یکسال با این 3 چراغ روبرو شدم!
هر بار یا مشکل هارد بود که با در آوردن و زدنش سرجاش مشکل رفع شده! یا کابل تصویر شل شده! یا ترانسش یک لحظه از تبدیل قطع شده ( چون چفت نمیشه )!
بدبخت تا حالا آخ هم نگفته و مث مرد داره کار می کنه!
ببینم شما مگه چند بار تا حالا به سه چراغ برخوردی؟!؟!
وقتی 6 ماه بدون دردسر کار کرده بدون مشکلی نداره! و خیالت راحت باشه!