سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین دوست منSaeed.x360 اگر درست خونده باشی باشی گفتم زیر پایه cpu اگر خراب شه غیر قابل باز گشت ولی بعدش گفتم جاهای دیگش مشکلی برای تعمیر نداره ولی در کل من بحث نمیخوام بکنم و اگر شانس بیارم این تابستون ستگم نسوزه خوبه

براي اتمام بحث بگم نه تنها cpu بلكه Gpu هم اگه يك بلايي بر سر حتي يك synk يا پايه اش بياد اون هم قابل تعمير نيست البته Ram هاي 360 اصلا پايه Bga نداره بلكه يك جورايي پرسي هست بخاطر اينكه گرمترين نقطه كنسول اونجا هست و اگه پايه ميداشت فاتحه دستگاه روزي 100 مرتبه استاد ميشد:biggrin1:
موفق باشيد

با قلبي اكنده از اندو خبر درگذشت يه 360 ديگه رو اعلام ميكنم:(( 6 ماه كنسول داشتم بدون حتي 1 مشكل (اخه مثل چشام ازش مراقبت ميكردم و 1 فن با يه پنكه هميشه بغلش روشن بور) ولي وقتي ديروز صبح دستگاه رو روشن كردم با حلقه مرگ روبرو شدم حالا اقا هركي قصد خريد داره نميگم نخره چون من خودم دنبال يه دستگاه ديگه هستم اونم فقط بخاطر اين بازيهايي كه اين چند هفته ميخواد بيد ولي بدونه كه دست به يه ريسك بزرگ:-"زده

xbox وقتی داغ میکنه کجاش از همه بیشتر داغ میشه؟ پشتش یا روش ؟

67dlt9z.jpg

با قلبي اكنده از اندو خبر درگذشت يه 360 ديگه رو اعلام ميكنم:(( 6 ماه كنسول داشتم بدون حتي 1 مشكل (اخه مثل چشام ازش مراقبت ميكردم و 1 فن با يه پنكه هميشه بغلش روشن بور) ولي وقتي ديروز صبح دستگاه رو روشن كردم با حلقه مرگ روبرو شدم حالا اقا هركي قصد خريد داره نميگم نخره چون من خودم دنبال يه دستگاه ديگه هستم اونم فقط بخاطر اين بازيهايي كه اين چند هفته ميخواد بيد ولي بدونه كه دست به يه ريسك بزرگ:-"زده
سلام
1.روزی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 . اونموقع که 3 چراغ قرمز داد داشتی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 . تاریخ دستگاه مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نفر دیگه ام دستگاش خراب شده بود من این سوالارو ازش پرسیدم ولی نیومد جواب بده منم فهمیدم ایشون فقط میخواسته جو رو خراب کنه و خالی میبسته و گرنه جواب دادن 2 تا سوال ساده برای روشن شدن ماجرا کاری نداره:-" . امیدوارم شما جواب بدی:cheesygri

بلهدیگه دوست عزیز بیا این جا و سوالات را جواب بده میدونم که خیلی ناراحت هستی ولی بیا وای این سوالات را پاسخ بده تا بچه های سایت ناراحت نشن

سلام
1.روزی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 . اونموقع که 3 چراغ قرمز داد داشتی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 . تاریخ دستگاه مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نفر دیگه ام دستگاش خراب شده بود من این سوالارو ازش پرسیدم ولی نیومد جواب بده منم فهمیدم ایشون فقط میخواسته جو رو خراب کنه و خالی میبسته و گرنه جواب دادن 2 تا سوال ساده برای روشن شدن ماجرا کاری نداره:-" . امیدوارم شما جواب بدی:cheesygri

سلام بابا به خدا صبح ميرم بازار تا ساعت 6-7 شب وقتي هم ميام تا يه چيز بخورم و استراحت كنم ميشه 9 شب بعد 2 ساعت بازي ميكردم (بعضي شب ها ميشد 3 ساعت بعضي شب ها هم اصلا بازي نميكردم) اين از سوال اولت 2 اصلا وقتي چراغ زد فاتحش خونده شد:(( وبازي... 3 از همين جديدا بود كه مثلا داغ نمي كنه در اخر اينو بگم كه من يكي از طرفداراي 360 هستمو لزومي نداره كه بخوام جو سازي كنم و با اينكه ميدونم ريسكش بالاست ولي در فكر خريد مجدد هستم اونم فقط بخاطر اين بازي هاي اين يكي دو هفتست ... در اخر اميدوارم دستگاه هيچكدو از شما مشكلي پيدا نكنه باي:((

با قلبي اكنده از اندو خبر درگذشت يه 360 ديگه رو اعلام ميكنم 6 ماه كنسول داشتم بدون حتي 1 مشكل (اخه مثل چشام ازش مراقبت ميكردم و 1 فن با يه پنكه هميشه بغلش روشن بور) ولي وقتي ديروز صبح دستگاه رو روشن كردم با حلقه مرگ روبرو شدم حالا اقا هركي قصد خريد داره نميگم نخره چون من خودم دنبال يه دستگاه ديگه هستم اونم فقط بخاطر اين بازيهايي كه اين چند هفته ميخواد بيد ولي بدونه كه دست به يه ريسك بزرگزده

بابا شما چرا تا سه تا چراغ قرمز می بینین از حال میرین!:sick:
از کجا معلوم مشکل شما خیلی حاد باشه؟!
من تا حالا بیشتر 10 بار در طول یکسال با این 3 چراغ روبرو شدم!
هر بار یا مشکل هارد بود که با در آوردن و زدنش سرجاش مشکل رفع شده! یا کابل تصویر شل شده! یا ترانسش یک لحظه از تبدیل قطع شده ( چون چفت نمیشه )!
بدبخت تا حالا آخ هم نگفته و مث مرد داره کار می کنه!

ببینم شما مگه چند بار تا حالا به سه چراغ برخوردی؟!؟!
وقتی 6 ماه بدون دردسر کار کرده بدون مشکلی نداره! و خیالت راحت باشه!

آخرین ویرایش:
جناب ONLY_SONY_PS3 من موندم چرا شما که اسمتون only ps3 هست اینقدر میخواهین از 360 تعریف کنین
به نظرم اسمتون رو عوض کنین
من طرفدار پی اس 3 هستم ولی دلیلی نداره بخوام الکی و با دروغ و بزرگنمایی بیام بگم یه کنسول خراب هست و............................. در ضمن کسی هم از شما نظر نخواست که شما میای نظر میدی.

بابا شما چرا تا سه تا چراغ قرمز می بینین از حال میرین!:sick:
از کجا معلوم مشکل شما خیلی حاد باشه؟!
من تا حالا بیشتر 10 بار در طول یکسال با این 3 چراغ روبرو شدم!
هر بار یا مشکل هارد بود که با در آوردن و زدنش سرجاش مشکل رفع شده! یا کابل تصویر شل شده! یا ترانسش یک لحظه از تبدیل قطع شده ( چون چفت نمیشه )!
بدبخت تا حالا آخ هم نگفته و مث مرد داره کار می کنه!

ببینم شما مگه چند بار تا حالا به سه چراغ برخوردی؟!؟!
وقتی 6 ماه بدون دردسر کار کرده بدون مشکلی نداره! و خیالت راحت باشه!

پس بيا با هم دستگاهامونو عوض كنيم يه چيزي هم سر ميدم:laughing: بعد از 10-12 سال كار با كامپيوتر ولوازمهاي كامپيوتري خيلي زور داره يكي ادم رو اينجوري گاگول فرض كنه:evil:

آقا درسته من هم چند بار 3 چراغ داد ولی خدا را شکر مشکل از سوختن نبوده

در ضمن این پست زیری من قابل توجه مدیران باشه که من یک پست کوتاه 4 کلمه ای دادم به من اخطار دادند حالا ایشون میاد میگه من میخوام بخرم دیگه از این بدتر اسپم زدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or