سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام يه توصيه داشتم براي بچه هايي كه مثل من 360 شون سوخته و اون اينكه لاشه دستگاهتون رو الكي به قيمتهاي پايين نفروشيد چون مثلا 100 - 150 چه دردي از شما دوا ميكنه و به نظر من اين ارور سه چراغ مثل سرطان ميمونه وبعد از يه مدت بالاخره روش تعميرش (تعمير اصولي رو ميگم كه در او مشكل يابي اساسي بشه نه مثل الان) رو بچه هاي توپخونه يا همين بچه هاي نكست جن ياد ميگيرن

سلام يه توصيه داشتم براي بچه هايي كه مثل من 360 شون سوخته و اون اينكه لاشه دستگاهتون رو الكي به قيمتهاي پايين نفروشيد چون مثلا 100 - 150 چه دردي از شما دوا ميكنه و به نظر من اين ارور سه چراغ مثل سرطان ميمونه وبعد از يه مدت بالاخره روش تعميرش (تعمير اصولي رو ميگم كه در او مشكل يابي اساسي بشه نه مثل الان) رو بچه هاي توپخونه يا همين بچه هاي نكست جن ياد ميگيرن
راستی شما دستگاتو نبردی next gen شاید میشد تعمیر کنی چون بعضی 3 چراغ قرمز ها هم قابل تعمیر هست.

بچه ها به نظر سنجی سایت گیم اسپات یه سر بزنید در مورد خرابی اکس باکس هست.
همه گزینه ی سوم رو انتخاب کنید تا روی microsoft کم بشه

مال ما ایرانی ها هی خراب میشه (البته مال من که نشده ، شکر خدا)
اما تو آمریکا هیچ مشکلی ندارند و مایکروسافت هم گارانتیش رو از 90 روز به 360 روز ارتقا داد تا نشون بده دیگه این کنسولها مخصوصا مدل ایلایت هیچ مشکلی ندارند
.
.
.
.
خاک تو سر ما ایر...نی ها :(

عزیزم نمیخوام سیاسیش کنم حالا 360 خرابه بزار قشنگ که تحریممون کردن حتی اینترنت نداری بیای توی اینترنت پس حالا هی بیایین بگین انرزی هسته ای حق مسلم ماست مشخص میشه البته روی صحبتم با اون افراد هست که همه میدونن که فکر کنم 4. 5 تا بیشتر توی این سایت نباشن

خاک تو سر ما ایر...نی ها
عزیز حرف دهنتو بفهم
اون به مایکروسافت*** ربط داره که چیکار میکنه اصلا دلش خواسته ایرانو حساب نکنه!
دیگه ربطی نداره شما این مضخرفاتو بگی

سلام
1.روزی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 . اونموقع که 3 چراغ قرمز داد داشتی چند ساعت باهاش بازی میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 . تاریخ دستگاه مال کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نفر دیگه ام دستگاش خراب شده بود من این سوالارو ازش پرسیدم ولی نیومد جواب بده منم فهمیدم ایشون فقط میخواسته جو رو خراب کنه و خالی میبسته و گرنه جواب دادن 2 تا سوال ساده برای روشن شدن ماجرا کاری نداره:-" . امیدوارم شما جواب بدی:cheesygri
خیلی ممنون که این همه ضایعمون کردی من چند روز بود که وصل نبودم به خاطر همین
روزی 6 یا 7 ساعت از روزی که مدرسه ها تعطیل شدن
4 ساعت بیشتر نبود
فقط میدونم مال بعد فوریه هست

نه نه نه ... اين درست نيست .
2 تا از فاميل هاي من كه تو آمريكا هستن هم مشكل 3 چراغ پيدا كردن و بعد از اينكه رفتن پيشه نمايندگش ماكروسافت تو نيويرك و كاليفرنيا اونا هم بعد از 3 روز گرفتن كنسول گفتن كه قابل تعمير نيست و روز و شب دارن تو توالت گريه مي كنن :laughing::p
خدا رو شكر كنيد اينجا يكي مثله فرزاد گل هست كه روش اضافه كردن فن رو رو Nyko بهتون ياد ميده و كساني مثله آقا طاهر و تمام دوستان NextGen هستن كه همش دنبال اين روش ها ميرن تا كنسول هاي شما ها خراب نشه ... اونجا كه فقط ماكروسافته و همش دوس داره شماها 2 تا كنسول خراب كنيد و هي كنسول نو بخريد و تو اين جنگ سوني رو از زمين به در كنه ...
پس بريد خدا رو شكر كنيد ...
موفق باشيد ...

نه نه نه ... اين درست نيست .
2 تا از فاميل هاي من كه تو آمريكا هستن هم مشكل 3 چراغ پيدا كردن و بعد از اينكه رفتن پيشه نمايندگش ماكروسافت تو نيويرك و كاليفرنيا اونا هم بعد از 3 روز گرفتن كنسول گفتن كه قابل تعمير نيست و روز و شب دارن تو توالت گريه مي كنن :laughing::p
خدا رو شكر كنيد اينجا يكي مثله فرزاد گل هست كه روش اضافه كردن فن رو رو Nyko بهتون ياد ميده و كساني مثله آقا طاهر و تمام دوستان NextGen هستن كه همش دنبال اين روش ها ميرن تا كنسول هاي شما ها خراب نشه ... اونجا كه فقط ماكروسافته و همش دوس داره شماها 2 تا كنسول خراب كنيد و هي كنسول نو بخريد و تو اين جنگ سوني رو از زمين به در كنه ...
پس بريد خدا رو شكر كنيد ...
موفق باشيد ...

این اتفاق که برای فامیلهای شما افتاده مطمئنا مال دو ماه پیش هست
چون یکی دو ماهی هست که مایکروسافت حاضر هست تا کنسول را عوض کند!
شاید هم سر فامیلهای شما کلاه گذاشتند دیدند که....

این اتفاق که برای فامیلهای شما افتاده مطمئنا مال دو ماه پیش هست
چون یکی دو ماهی هست که مایکروسافت حاضر هست تا کنسول را عوض کند!
شاید هم سر فامیلهای شما کلاه گذاشتند دیدند که....
مشكلات را بگيد اسپم نزاريد!
به جز مشكل گرمايي درايوش بده زود خراب ميشه و dvd9 است و كم حجم!

عزیز حرف دهنتو بفهم
اون به مایکروسافت*** ربط داره که چیکار میکنه اصلا دلش خواسته ایرانو حساب نکنه!
دیگه ربطی نداره شما این مضخرفاتو بگی

حالا نکنه همه ی شرکت ها ادم حساب کردن فقط این مایکروسافت مونده بود!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or