من یه اسلیم دارم که داشبردش اینه:13146 و lt1.9 یا 1.91 داره(مطمئن نیستم کدوم یکی)
حالا میخواستم بدونم اگه داشبردش رو به 13599 اپدیت کنم lt میپره یا نه؟
سلام
دستگاه دوستم خیلی قدیمی بودش و خیلی وقت بود آپدیت نکرده بود ( یعنی مطمئنم LT نداشته یه ورژن Ixtream قدیمی)
بازی monkey island رو گفتیم، گقت آپدیت نیاز داره ما هم زدیم یس و دستگاه الان که روشن می شه رو یه صفحه سفید گیر می کنه که نوشته
can't read the update from the disc. Please insert the disk to conintue the update
یه کد هم داره که آخزش اینه
c000-0013
من آپدیت دشبورد رو هم با فلس بهش وصل کردم اما قبو نکرد...
چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی هم به هم ربط دارن.... ایشونم اگه lt 1.9 به بالا نداشت ( که داره ) fw دستگاش می پرید( مثله tatupsp )نه عزیز چون فریمور روی درایو ریخته میشه اما داشبورد روی هارد و ربطی بهم دیگه ندارن .
شما با خیال راحت آپدیت کن
خیلی هم به هم ربط دارن.... ایشونم اگه lt 1.9 به بالا نداشت ( که داره ) fw دستگاش می پرید( مثله tatupsp )
سلام یک سوالی داشتم بی زحمت دوستان متخصص لطف کنند سیع جواب بدن که واجبه یکی از دوستان دستگاه رو به لایو زده و به 13599 آپدیت کرده حالا هر بازیی که میزاره play DVD میده و بازی اجرا نمیشه حالا میخواستم بپرسم با ریختن LT میشه درستش کرد یا نه KEY رو نمیدونم داره ولی با فرض اینکه نداشته باشه میشه کاری کرد یا خیر
با سلام خدمت تمام اساتید
یه سوال داشتم شاید اینجا جاش نباشه ولی میخام بدونم که تازگیا راهی برای بدست اوردن دی وی دی کی دسگاهای که موقع فلش دی ویدی فقط پخش می کنن نیامده یه دسگاه دارم همینجوری چند وقط بدون استفاده مونده ممنون میشم کمکم کنید![]()
سلام دوست عزیز به شکل جدید انجمن اشنا نبودم مجبور شدم انجوری سوالمو بپرسم
من موقع بدست اوردن key dvd xbox کابلو اشتباه زدم و فکر کنم درایوم سوخت ایا راهی هست که بتونم تعمیر کنم یا درایو عوض کنم ممنون اگه جواب بده امیدم تویی
درایوم liteon 83850c v2
روش جی تگ جدیدی اومده که در این تاپیک اطلاعاتی رو جمع کنین.با سلام خدمت تمام اساتید
یه سوال داشتم شاید اینجا جاش نباشه ولی میخام بدونم که تازگیا راهی برای بدست اوردن دی وی دی کی دسگاهای که موقع فلش دی ویدی فقط پخش می کنن نیامده یه دسگاه دارم همینجوری چند وقط بدون استفاده مونده ممنون میشم کمکم کنید![]()
سلام دوست عزیز به شکل جدید انجمن اشنا نبودم مجبور شدم انجوری سوالمو بپرسم
من موقع بدست اوردن key dvd xbox کابلو اشتباه زدم و فکر کنم درایوم سوخت ایا راهی هست که بتونم تعمیر کنم یا درایو عوض کنم ممنون اگه جواب بده امیدم تویی
درایوم liteon 83850c v2
سلام من یه xbox خریدم وقتی دی وی دی بازی رو میزارم توش که اجرا کنه مینویسه play dvd و وقتی دکمه A رو میزنم یه آرم xbox بزرگ میاد با کلیدای play و next و stop و این چیزا انگار که میخاد فیلم پخش کنه اصلاً بازی رو نمیشناسه کسی میدونه چشه؟
شما بده بیرون با هزینه 10 الی 20 تومن کپی خورش کنن.این راه حل خوبیه اگه خودتون نمیتونین هک کنین.نه اینا که گفتی یعنی چی؟ LT+1.91 نرم افزاره؟ dvd key چیه؟ از کجا باید تهیه کنم؟