خب باید ایکس باکسو بندازم دور؟ key رو ندارم
لطفا راهنمایی![]()

دوست من اینجا که گفتی زوش mra هست من pmt انجام دادم
برای بدست اوردن dvd key با زدن کابل اشتباه سوخته
احتمالا بعد از از ریختن ال تی + داشبوردو اپدیت کردی اگه اره که اشتب زدی اول اپدیت بعد ال تیآقا من 1.9+LT رو ریختم اما بازم هر بازی که میزارم باز play dvd میاد چیکارش کنم؟
من یه دستگاه xbox دارم که با انداختن یه بازی جدید اپدیت خواست بعد وسط اپدیت گیر کرد گفتن باید دستگاه رو اپدیت کنی بردم پیش یکی که قرار بود اینکاره باشه گفت درست نمیشه ببر همونجایی که خریدی ببین چیکارش میکنه من این رو بردم اونجا گفتم اون تعمیر کاره دستکاریسش کرده سریالی که روش بوده الان نیست و برنامه ای که واسه این دستگاه نیست ریخت روش هیچ پشتیبانی هم ازش نگرفته اگه پشتیبان نگرفته باشه این دستگارو باید انداخت دور حالا نمیدونم این بگ آپ سریاله- نرم افزاره چیه؟ دوستان کسی همچین چیزی دیده تا حالا؟؟
nدوست عزیز سوالت یکم قاطی پاتی بود((با انداختن یه بازی جدید اپدیت خواست بعد وسط اپدیت گیر کرد گفتن باید دستگاه رو اپدیت کنی)) اینجا سه تا آپدیت نوشتی مظورت lt or dashboard?یکی مارو راهنمایی کنه- اونی که از خریدم هیچ سریال یا کلیدی پیش خودش نگذاشته این یارو که خواسته درستشم کنه چیزی نگذاشته پیش خودش ممکنه که این دستگاه بکلی خراب بشه بندازیم دور؟اینجا که اینو میگن
دnدوست عزیز سوالت یکم قاطی پاتی بود((با انداختن یه بازی جدید اپدیت خواست بعد وسط اپدیت گیر کرد گفتن باید دستگاه رو اپدیت کنی)) اینجا سه تا آپدیت نوشتی مظورت lt or dashboard?
اما نه در هر حالت دستگاهت اشغال نشده اول جدید ترین اپدیتو از xbox.com/update بگیر بعد فرمویرتم به lt+ 1.91 اپدیت کن اموزشاشم کامل تو فروم هست اما مواظب زدن کابل باش که مثل من نشی اینو یادت باشه کابل برق (پاور) درایور سربلند باشی بدرود
بفرمالینک اموزش ها رو میزاری واسمون؟