فرق که میکنه من سه تا فلش دارم ولی اونی که kingmax خیلی خوبه .... ولی برای بازی خوب نیست من یه مدت هاردم پر بود مجبور بودم dvd دوم forza رو رو فلش بریزم ولی تو بازی با مشکله لود و هنگو این چیزا رو به رو بودم .سلام. من میخوام یه فلش بگیرم که بازی هارو بریزم توش... فرقی میکنه که چه مارکی باشه؟..هشت گیگ بسه؟و اینکه همون کارایی هاردو داره یعنی به مشکلی بر نمیخورم؟
آپدیت شما ناقص مونده، الان کنسولتون کامل بوت میشه؟ اگه نه دگمه روی کنسول که دسته ها رو به کنسول میشناسونه رو هنگام روشن کردن خود کنسول نگه دار تا موقعی که کاملا بالا بیاد.دوستان من بازی Dead Island رو گرفتم - فروشنده گفت مشکلی نداره . . . گزاشتم تو دسگاه گفت update ما هم گفتیم چشم !
وسط update پیغام داد :
Cant read update from disc.
Please reinsert the disc to , if problem persists , visit www.xbox.com/support.
Status Code : 3351 - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0013
سایت ایکس باکس هم رفتم چیزه نتونستم دربیارم ! چی اتفاقی افتاده ؟! آیا این یدونه دیسک فقط مشکل داشته و با گرفتن یه دیسک دیگه از همین بازی مشکل حل میشه یا نه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
پس با این حساب باید برم سراغه هارد...مرسی از جوابفرق که میکنه من سه تا فلش دارم ولی اونی که kingmax خیلی خوبه .... ولی برای بازی خوب نیست من یه مدت هاردم پر بود مجبور بودم dvd دوم forza رو رو فلش بریزم ولی تو بازی با مشکله لود و هنگو این چیزا رو به رو بودم .

آپدیت شما ناقص مونده، الان کنسولتون کامل بوت میشه؟ اگه نه دگمه روی کنسول که دسته ها رو به کنسول میشناسونه رو هنگام روشن کردن خود کنسول نگه دار تا موقعی که کاملا بالا بیاد.
همین مشکل واسه کنسول پیش آمده...امروز برادرم یه بازی جدید گرفت و گذاشت تو کنسول...the panguins of madagascar ...مثل اینکه بازی آپدیت داشت...ولی هنگام applying ارور داد...یه پیغام میاد که میگه نمیتونه آپدیت رو از دیسک بخونه و یه لینک سایت و یه کد زیرش داده...آخرین آپدیت رو یادم نمیاد چی بود...LT+ بود یا 1.9...درست یادم نمیاد...ولی لایو نمیرفتم با اون کنسول و آخرین بازی قبل از مشکل Deus Ex بود...مشکل چیه؟مربوط به آپدیت و قفل و اینجور چیز های جدیده؟دوست منم همین مشکل رو همین بازی که دوستمون گفتن و شما راهنمایی کردین رو دارن من بهش کاری رو که شما گفتی رو گفتم انجام داد ولی درست نشد یعنی وقتی دستگاه رو روش می کنه دستگاه نمیاد بالا همین اررور مربوط به آپدیت بازی میاد باید چه کار کنه ؟
فریم ور دستگاشم نمی دونم چیه یه سال خریده آپدیت نکرده دیگه
الان کپی خور دستگاشم پریده ؟
همین مشکل واسه کنسول پیش آمده...امروز برادرم یه بازی جدید گرفت و گذاشت تو کنسول...the panguins of madagascar ...مثل اینکه بازی آپدیت داشت...ولی هنگام applying ارور داد...یه پیغام میاد که میگه نمیتونه آپدیت رو از دیسک بخونه و یه لینک سایت و یه کد زیرش داده...آخرین آپدیت رو یادم نمیاد چی بود...LT+ بود یا 1.9...درست یادم نمیاد...ولی لایو نمیرفتم با اون کنسول و آخرین بازی قبل از مشکل Deus Ex بود...مشکل چیه؟مربوط به آپدیت و قفل و اینجور چیز های جدیده؟
دوست من با آپدیت بازی Dead Island دستگاش اینجوری شده الان چه آپدیتی رو باید دانلود کنه بریزه رو دستگاش لینکشو می شه بهم بدیآپدیت هایی که روی بازی ها هست به صورت ناقص هستند شما باید از روی USB داشبورد رو آپدیت کنید مشکل حل میشه.
سلام دوستان.
من یه مشکل اساسی با کنسولم دارم.
کنسول رو از یکی از بچه های بازی سنتر خریدم که اگر کنسولم درست نشد کنسول رو تو سرش خورد میکنم و حالش ر وبد جور میگیرم .
خوب بگذریم.
کنسول من الیت هست و lt 1.91 ]م روش نصب کردم.
مشکل اصلی من اینه:
پروفایل که انتخاب میکنم چهره اواتارهام نمیاد و هر کاری میکنم نمی تونم وارد منوی تغییر اواتارها رو نمیشه تغییر داد.
پغام آپدیت میده و میگه که برای اپدیت باید به ایکس باکس لایو وصل بشم.
آخرین داشبورد هم روی کنسول نصب هست.
میخوام به ایکس باکس لایو وصل بشم که با این پیغام مواجه میشم.
this feature is temporarily unavailable .please try again later.
status code : 8b050008-2a163c39-88e4fcf1
خواهشا یکی بیاد ما رو راهنمایی کنه و بگه کنسول من مشکل اصلیش چی هست.
من وقتی بازی میکنم مثلاً فیفا11 توی مانیتور هیچ مشکلی ندارم. اما وقتی xbox رو میبرم با TV بازی میکنم بعضی جاها خیلی افت فریم دارم. این مشکل رو همه دارن؟ یا فقط مال من اینجوریه؟ این افت فریم رو توی فیفا روی مانیتور نمیبینم ولی توی TV بعضی وقتا خیلی توی ذوق میزنه!!
دوست من با آپدیت بازی Dead Island دستگاش اینجوری شده الان چه آپدیتی رو باید دانلود کنه بریزه رو دستگاش لینکشو می شه بهم بدی
اقا ما چند روز پیش داشتیم با کینکت بازی UFC Trainer رو بازی میکردیم بعد یه دفعه بازی هنگ کرد دیگه هیچ کاری نمشید کرد ! نه دسته خاموش میشد نه چیزی ! فقط میشد کنسول خاموش کنی ! حالا یه 1 ساعت پیش داشتم Gears of war بازی میکردم تا وسطاش رفتما . به یه مرحله ای رسیدم اونم اونجا هنگ میکنه !! حتی 1 بار کنسول خاموش روشن هم کردم بازم همونجا گیر میکنه !! مشکل از کنسول یا از بازی ها ؟!! روی دیسک ها هم هیچ خشی نیست !![]()
کنسول من هم با اجرای بازی monkey islan که دیروز خریدم و اجرای آپدیت روی بازی که بصورت ناقص نصب شد دچار این مشکل شد و متاسفانه حتی تو صفحه داشبورد هم نمیره حالا ممکنه لینک دانلود آپدیت رو قرار بدید و نحوه نصبش رو هم بفرمایید ، البته نمیدونم با توجه به اینکه به محض اینکه کنسول روشن میشه به داشبورد نمیره و ون خطای آپدیت میاد چطور میشه با فلش آپدیت ناقص رو کامل کرد ، خواهشا راهنمایی بفرمایید . با تشکردوست من با آپدیت بازی Dead Island دستگاش اینجوری شده الان چه آپدیتی رو باید دانلود کنه بریزه رو دستگاش لینکشو می شه بهم بدی
متن زیر را به دقت بخوانید