سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. من میخوام یه فلش بگیرم که بازی هارو بریزم توش... فرقی میکنه که چه مارکی باشه؟..هشت گیگ بسه؟و اینکه همون کارایی هاردو داره یعنی به مشکلی بر نمیخورم؟

دوستان من بازی Dead Island رو گرفتم - فروشنده گفت مشکلی نداره . . . گزاشتم تو دسگاه گفت update ما هم گفتیم چشم !

وسط update پیغام داد :

Cant read update from disc.

Please reinsert the disc to , if problem persists , visit www.xbox.com/support.

Status Code : 3351 - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0013

سایت ایکس باکس هم رفتم چیزه نتونستم دربیارم ! چی اتفاقی افتاده ؟! آیا این یدونه دیسک فقط مشکل داشته و با گرفتن یه دیسک دیگه از همین بازی مشکل حل میشه یا نه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام. من میخوام یه فلش بگیرم که بازی هارو بریزم توش... فرقی میکنه که چه مارکی باشه؟..هشت گیگ بسه؟و اینکه همون کارایی هاردو داره یعنی به مشکلی بر نمیخورم؟
فرق که میکنه من سه تا فلش دارم ولی اونی که kingmax خیلی خوبه .... ولی برای بازی خوب نیست من یه مدت هاردم پر بود مجبور بودم dvd دوم forza رو رو فلش بریزم ولی تو بازی با مشکله لود و هنگو این چیزا رو به رو بودم .

دوستان من بازی Dead Island رو گرفتم - فروشنده گفت مشکلی نداره . . . گزاشتم تو دسگاه گفت update ما هم گفتیم چشم !

وسط update پیغام داد :

Cant read update from disc.

Please reinsert the disc to , if problem persists , visit www.xbox.com/support.

Status Code : 3351 - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0013

سایت ایکس باکس هم رفتم چیزه نتونستم دربیارم ! چی اتفاقی افتاده ؟! آیا این یدونه دیسک فقط مشکل داشته و با گرفتن یه دیسک دیگه از همین بازی مشکل حل میشه یا نه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
آپدیت شما ناقص مونده، الان کنسولتون کامل بوت میشه؟ اگه نه دگمه روی کنسول که دسته ها رو به کنسول میشناسونه رو هنگام روشن کردن خود کنسول نگه دار تا موقعی که کاملا بالا بیاد.

• Like
Reactions: Empty Box
فرق که میکنه من سه تا فلش دارم ولی اونی که kingmax خیلی خوبه .... ولی برای بازی خوب نیست من یه مدت هاردم پر بود مجبور بودم dvd دوم forza رو رو فلش بریزم ولی تو بازی با مشکله لود و هنگو این چیزا رو به رو بودم .
پس با این حساب باید برم سراغه هارد...مرسی از جواب

اقا ما چند روز پیش داشتیم با کینکت بازی UFC Trainer رو بازی میکردیم بعد یه دفعه بازی هنگ کرد دیگه هیچ کاری نمشید کرد ! نه دسته خاموش میشد نه چیزی ! فقط میشد کنسول خاموش کنی ! حالا یه 1 ساعت پیش داشتم Gears of war بازی میکردم تا وسطاش رفتما . به یه مرحله ای رسیدم اونم اونجا هنگ میکنه !! حتی 1 بار کنسول خاموش روشن هم کردم بازم همونجا گیر میکنه !! مشکل از کنسول یا از بازی ها ؟!! روی دیسک ها هم هیچ خشی نیست ! :x

آپدیت شما ناقص مونده، الان کنسولتون کامل بوت میشه؟ اگه نه دگمه روی کنسول که دسته ها رو به کنسول میشناسونه رو هنگام روشن کردن خود کنسول نگه دار تا موقعی که کاملا بالا بیاد.

دوست منم همین مشکل رو همین بازی که دوستمون گفتن و شما راهنمایی کردین رو دارن من بهش کاری رو که شما گفتی رو گفتم انجام داد ولی درست نشد یعنی وقتی دستگاه رو روش می کنه دستگاه نمیاد بالا همین اررور مربوط به آپدیت بازی میاد باید چه کار کنه ؟
فریم ور دستگاشم نمی دونم چیه یه سال خریده آپدیت نکرده دیگه
الان کپی خور دستگاشم پریده ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من یه مشکل اساسی با کنسولم دارم.
کنسول رو از یکی از بچه های بازی سنتر خریدم که اگر کنسولم درست نشد کنسول رو تو سرش خورد میکنم و حالش ر وبد جور میگیرم .
خوب بگذریم.
کنسول من الیت هست و lt 1.91 ]م روش نصب کردم.
مشکل اصلی من اینه:
پروفایل که انتخاب میکنم چهره اواتارهام نمیاد و هر کاری میکنم نمی تونم وارد منوی تغییر اواتارها رو نمیشه تغییر داد.
پغام آپدیت میده و میگه که برای اپدیت باید به ایکس باکس لایو وصل بشم.
آخرین داشبورد هم روی کنسول نصب هست.
میخوام به ایکس باکس لایو وصل بشم که با این پیغام مواجه میشم.
this feature is temporarily unavailable .please try again later.
status code : 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

خواهشا یکی بیاد ما رو راهنمایی کنه و بگه کنسول من مشکل اصلیش چی هست.

دوست منم همین مشکل رو همین بازی که دوستمون گفتن و شما راهنمایی کردین رو دارن من بهش کاری رو که شما گفتی رو گفتم انجام داد ولی درست نشد یعنی وقتی دستگاه رو روش می کنه دستگاه نمیاد بالا همین اررور مربوط به آپدیت بازی میاد باید چه کار کنه ؟
فریم ور دستگاشم نمی دونم چیه یه سال خریده آپدیت نکرده دیگه
الان کپی خور دستگاشم پریده ؟
همین مشکل واسه کنسول پیش آمده...امروز برادرم یه بازی جدید گرفت و گذاشت تو کنسول...the panguins of madagascar ...مثل اینکه بازی آپدیت داشت...ولی هنگام applying ارور داد...یه پیغام میاد که میگه نمیتونه آپدیت رو از دیسک بخونه و یه لینک سایت و یه کد زیرش داده...آخرین آپدیت رو یادم نمیاد چی بود...LT+ بود یا 1.9...درست یادم نمیاد...ولی لایو نمیرفتم با اون کنسول و آخرین بازی قبل از مشکل Deus Ex بود...مشکل چیه؟مربوط به آپدیت و قفل و اینجور چیز های جدیده؟

همین مشکل واسه کنسول پیش آمده...امروز برادرم یه بازی جدید گرفت و گذاشت تو کنسول...the panguins of madagascar ...مثل اینکه بازی آپدیت داشت...ولی هنگام applying ارور داد...یه پیغام میاد که میگه نمیتونه آپدیت رو از دیسک بخونه و یه لینک سایت و یه کد زیرش داده...آخرین آپدیت رو یادم نمیاد چی بود...LT+ بود یا 1.9...درست یادم نمیاد...ولی لایو نمیرفتم با اون کنسول و آخرین بازی قبل از مشکل Deus Ex بود...مشکل چیه؟مربوط به آپدیت و قفل و اینجور چیز های جدیده؟

آپدیت هایی که روی بازی ها هست به صورت ناقص هستند شما باید از روی USB داشبورد رو آپدیت کنید مشکل حل میشه.

آپدیت هایی که روی بازی ها هست به صورت ناقص هستند شما باید از روی USB داشبورد رو آپدیت کنید مشکل حل میشه.
دوست من با آپدیت بازی Dead Island دستگاش اینجوری شده الان چه آپدیتی رو باید دانلود کنه بریزه رو دستگاش لینکشو می شه بهم بدی

من وقتی بازی میکنم مثلاً فیفا11 توی مانیتور هیچ مشکلی ندارم. اما وقتی xbox رو میبرم با TV بازی میکنم بعضی جاها خیلی افت فریم دارم. این مشکل رو همه دارن؟ یا فقط مال من اینجوریه؟ این افت فریم رو توی فیفا روی مانیتور نمیبینم ولی توی TV بعضی وقتا خیلی توی ذوق میزنه!!

سلام دوستان.
من یه مشکل اساسی با کنسولم دارم.
کنسول رو از یکی از بچه های بازی سنتر خریدم که اگر کنسولم درست نشد کنسول رو تو سرش خورد میکنم و حالش ر وبد جور میگیرم .
خوب بگذریم.
کنسول من الیت هست و lt 1.91 ]م روش نصب کردم.
مشکل اصلی من اینه:
پروفایل که انتخاب میکنم چهره اواتارهام نمیاد و هر کاری میکنم نمی تونم وارد منوی تغییر اواتارها رو نمیشه تغییر داد.
پغام آپدیت میده و میگه که برای اپدیت باید به ایکس باکس لایو وصل بشم.
آخرین داشبورد هم روی کنسول نصب هست.
میخوام به ایکس باکس لایو وصل بشم که با این پیغام مواجه میشم.
this feature is temporarily unavailable .please try again later.
status code : 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

خواهشا یکی بیاد ما رو راهنمایی کنه و بگه کنسول من مشکل اصلیش چی هست.

چه بی اعصاب پژمان جان .

مشکل از کنسول نیست . نمیتونم راهنماییت کنم اما اینو مطمئنم که مشکل از کنسول نیست

من وقتی بازی میکنم مثلاً فیفا11 توی مانیتور هیچ مشکلی ندارم. اما وقتی xbox رو میبرم با TV بازی میکنم بعضی جاها خیلی افت فریم دارم. این مشکل رو همه دارن؟ یا فقط مال من اینجوریه؟ این افت فریم رو توی فیفا روی مانیتور نمیبینم ولی توی TV بعضی وقتا خیلی توی ذوق میزنه!!

عزیز اسم تاپیکو خوندی ؟؟؟ مشکلات مربوط به کنسول نه مشکلات TV . مشکل از تلویزیون شماست و احتمالا مدلش قدیمیه . شایدم مشکل از کابل شماست

دوست من با آپدیت بازی Dead Island دستگاش اینجوری شده الان چه آپدیتی رو باید دانلود کنه بریزه رو دستگاش لینکشو می شه بهم بدی

از توی سایت رسمی مایکروسافت باید دانلود کنی و بریزی توی فلش . همین .

بعدم باید LT+ 1.9 رو بریزی

اقا ما چند روز پیش داشتیم با کینکت بازی UFC Trainer رو بازی میکردیم بعد یه دفعه بازی هنگ کرد دیگه هیچ کاری نمشید کرد ! نه دسته خاموش میشد نه چیزی ! فقط میشد کنسول خاموش کنی ! حالا یه 1 ساعت پیش داشتم Gears of war بازی میکردم تا وسطاش رفتما . به یه مرحله ای رسیدم اونم اونجا هنگ میکنه !! حتی 1 بار کنسول خاموش روشن هم کردم بازم همونجا گیر میکنه !! مشکل از کنسول یا از بازی ها ؟!! روی دیسک ها هم هیچ خشی نیست ! :x

نمیدونم مشکل از کجاست . این یه باگه تا اون جایی که من میدونم . برای همه اینطوری میشه کم و بیش . اگر کنسولتون هارد داشته باشه تا حد زیادی این مشکل بر طرف میشه . یکی دیگر از دلایل هم میتونه کثیف بودن دیسک در هنگام نصب بازی باشه . ( مهم نیس که الان تمیزه یا کثیف )

کنسول من هم با اجرای بازی monkey islan که دیروز خریدم و اجرای آپدیت روی بازی که بصورت ناقص نصب شد دچار این مشکل شد و متاسفانه حتی تو صفحه داشبورد هم نمیره حالا ممکنه لینک دانلود آپدیت رو قرار بدید و نحوه نصبش رو هم بفرمایید ، البته نمیدونم با توجه به اینکه به محض اینکه کنسول روشن میشه به داشبورد نمیره و ون خطای آپدیت میاد چطور میشه با فلش آپدیت ناقص رو کامل کرد ، خواهشا راهنمایی بفرمایید . با تشکر

متن زیر را به دقت بخوانید

سلام .

خوب دقت کنید :

ابتدا داشبورد جدید رو از اینجا http://www.xbox.com/system-update-usbدانلود کنید .
بعد از دانلود فایل فشرده رو Extract کنید تا با یه فایلی به این نام برسید : SystemUpdate$.
فایل SystemUpdate$ رو روی USB خود کپی کنید .
usb رو به ایکس باکس روشن وصل کرده و صبر کنید تا usb چراغ بزند بعد کنسول را ریستارت کنید ( با دکمه power دستگاه ) .
بعد از ریست کردن کنسول شروع به خواندن آپدیت میکند و شما باید گزینه Yes رو بزنید .

نکته مهم : ( در صورت عدم شناسایی USB Flash توسط کنسول، فلش خود را حتماً به FAT32 فرمت کنید و همچنین در پنجره ی Format قسمت اسم فلش "Volume label" را خالی بگذارید و بعد از Format مجدداً آپدیت را کپی و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.
اگر فرمت فلش FAT32 میباشد ولی کنسول آنرا شناسایی نمی کند کافیست اسم USB Flash را تغییر دهید و یا پاک کنید، در نهایت مجدداً USB Flash را به کنسول وصل کنید و مرحله ی نصب داشبورد را تست کنید.)

بعد از آپدیت دستگاه شما دیگر قادر به خواندن بازیهای کپی نخواهد بود و شما باید آپدیت LT+1.91 برای کنسول های فت(الایت و آرکید ) و یا آپدیت LT+1.92 برای اسلیم ها رو روی درایو دستگاه بریزین . ( اگر مبتدی هستین پیشنهاد میکنم که کنسول رو به تعمیر گاه داده و با خرج کردن 10 تا 25 هزار تومن از بازی های جدید لذت ببرین ) اما اگر اهل ریسک هستین و دست به آچار ازاین آموزش برای کنسول های فت استفاده کنید ( آموزش اسلیم رو من ندارم و بهتره بدین بیرون براتون آپدیت کنند ) و کنسول خود را آپدیت کنید .

اوووووف دستم !!! :d

سوالی بود ببرسین .

• Like
Reactions: reach usa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or