سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین الان داشتم بازی می کردم یک ساعتی، یهو سه چراغ چشمک زن داد و تصویر رفت ! منم خاموش کردم. بعدش همون دقیقه روشن کردم فقط رفتم تو داشبورد مشکلی نبود...
قضییه چیه؟

دوستان یه سوال شاید مسخره باشه ولی من نمیدونم.
روی فلشی که روی Xbox comfig شده میشه DLC بازی ها رو مثل تم و سایر موارد کپی کرد؟
میشه ولی DLC کار نمیکنه
همین الان داشتم بازی می کردم یک ساعتی، یهو سه چراغ چشمک زن داد و تصویر رفت ! منم خاموش کردم. بعدش همون دقیقه روشن کردم فقط رفتم تو داشبورد مشکلی نبود...
قضییه چیه؟
نوع کنسولت چیه؟ پبشنهاد میکنم کنسول رو جایی قرار بدی که تهویه خوبی داشته باشه.

دوستان سلام
كنسول من اليت هست
جديدا بعضي وقتا موقع بازي كردن قفل ميكنه
صفحه ثابت ميشه و كنترل ديگه كار نميكنه
و تنها راه زدن دگمه پاور كنسوله
مشكل از كجا ميتونه باشه؟

دوستان سلام
كنسول من اليت هست
جديدا بعضي وقتا موقع بازي كردن قفل ميكنه
صفحه ثابت ميشه و كنترل ديگه كار نميكنه
و تنها راه زدن دگمه پاور كنسوله
مشكل از كجا ميتونه باشه؟
دوست عزیز کنسولت فکر کنم داره سه چراغ میشه
از متخصصین بپرس .
من شنیدم اینجور مواقع میشه کارهایی انجام داد که از سه چراغ پیشگیری بشه

---------- نوشته در 04:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

كنسولت رو خاموش كن.با hdmi وصل كن.
وقتي خاموش شد روشنش كن.ولي دستت رو از روي دكمه روشن برندار.انقدر نگه دار تا يه بوق ميزنه.همين كه بوق رو شنيدي دستت رو بردار سريع.بايد تا بوق رو شنيدي دستت رو از دكمه برداري.
حله
اقا این کارو انجام دادم نشد
xbox بوق نمیزنه تا حدود 40 50 ثانیه هم نگه داشتم
یه سوال بوق از خد ایکس باکس میاد یا اسپیکرها ؟؟؟ البته برای من از هیچکدوم نمیاد

سلام من درایور lite on را بازکرده و dvd key را خارج کردم بعد از آن ن FW پاک کردم FWجدید بریزم ولی چراخ power چشمک میزند و دیگر driver را نمی شناسد مشکل کجاست ؟ ( لطفا سریع پاسخ دهید)

درود
مشکلم اینکه اگر بازی رو از روی دیسک اجرا کنم و بعد به داشبورد برم، درایو نمیتونه دیسک رو Run کنه ولی اگر بازی از روی دیسک اجرا کنه; با اومدن به داشبورد این ایراد رو نداره!. میدونید مشکل چیه؟
ممنون

درود.یکی از دوستانم یک اکانت گلد داشته که 3 ماه ازش مونده دادش به من.الان من بخوام از این اکانت استفاده کنم به چه شکل هست.راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

سلام
بچه ها داشتم تو تنظیمات کنسول قسمت display فضولی میکردم یه گزینه ای بود مربوط به hdtv و این چیزا اسمش یادم نیست enable بود disable کردمش یهو کنسول ریست شد وقتی روشن شد دیگه تصویر نداشتم ( صدا رو با کابل جدا وصل کردم میفهمم کنسول روشنه )
کنسولم با کابل hdmi وصل بود بعد از اون کار دیگه hdmi کار نمیکنه . من از قبل کابل vga هم داشتم وقتی اونو وصل کردم کنسول تصویرش اومد.
فهمیدم که مشکل برای قسمت دیجیتال بیش اومده و انالوگ تصویر میده . و متاسفانه اون گزینه وقتی با انالوگ وصل میکنم نیست و نمیتونم دوباره enable کنمش

حالا چیکار کنم ؟؟ کنسول قسمتی مثل restart factory نداره ؟؟
please HELP me :d

بچه ها من واقع گیرم اگه ممکنه کمک کنید :((

با سلام به اساتید محترم
بنده یه xbox360 slim 0225 با درایو تعویضی 7485 دارم،میخوام یه درایو 9405 روش بزارم،اما بعد از اسپوف فریمور وقتی میخوام درایو رو فلش کنم این پیامو میده:

!orig files failed md5 hash check

نکته:
1-کی رو از درایو 7485 خود کنسول که روش بود استخراج کردم.
2-کی فریمور اسپوف شده با دامپ برابر نیست.

با تشکر.

سلام.
دوستان من یه xbox slim با درایو 0225 دارم و یه مشکل داره اونم اینه که گاهی اوقات وقتی که بازی رو داخل دستگاه میزارم بازی رو اجرا نمیکنه و به جای play game متن play dvd میاد.
به نظرتون مشکلش چیه؟

سلام.
دوستان من یه xbox slim با درایو 0225 دارم و یه مشکل داره اونم اینه که گاهی اوقات وقتی که بازی رو داخل دستگاه میزارم بازی رو اجرا نمیکنه و به جای play game متن play dvd میاد.
به نظرتون مشکلش چیه؟

مشکل از بازیهات هستش یا کثیفن یا بد رایت شدن کاری به درایور نداره :d

دوستان بنده یه مانیتور XL2370 سامسونگ دارم و با یه کابل hdmi که پوشش زره مانند سیاه رنگ داره و سر کابل طلایی هست به یک اسلیم وصل میکنم و در تنظیمات روی حالت optimaiz خودش 1080p رو ست میکنه.ولی وقتی دستی میگذارم روی 1080i تصویر لرزش خیلی ریزی پیدا میکنه.می خوام بدونم اولا برای بازی P بهتره یا I(یه جا خوندم pدر تصاویر متحرک خیلی بهتر از I هست).ثانیا مشکل لرزش تصویر مربوط به کنسول میشه(ساپورت نمیکنه)یا مانیتور یا نهایتا کابل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or