سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان ! من 2 تا اركيد رسيده يرام با يه اليت ! قبلا اپديت شدن ! پس من keyهاي شونو ندارم ! حالا چه جوري بايد اپديتش كنم ؟ بدون key نميشه ؟ الان كه اپديت شده ديگه نميشه key رو با jf كشيد بريرون ؟؟؟؟
آپديتش 12625 هست ! براي آپديت جديد پرسيدم ها كه قراره ريلز بشه !!!!

رفیق اگه منظورت آپدیت داشبورد هست که خوب نیازی به هیچ چی نی.همینطوری میتونی آپ کنی.

اصلا منظورم اين نبود !
منظورم اين بود كه من key رو ندارم ! اگر بخوام دستگاه و هك كنم به اون نفري هم كه key رو داره دسترسي ندارم !
حالا اگر بخوام ور»ن جديد بريزم ! و بعدش ltكنم ! jf مي تونه key رو بده يا نه !!! راه حلش چيه !

سلام دوستان خواهشن یکی کمک کنه

من دستگاهم اسلیم 250 گیگ 9504 هست برا کپی خور کردن دادم به یکی کپی خورش کرد سر یه جریانی با طرف بحثم شد key دستگاه رو نمی تونم ازش بگیرم(یعنی نمیده) چه طوری می تونم دوباره dvd key رو بدست بیارم؟
چون می خوام آبدیت کنم؟

سلام دوستان بنده یه ایلایت جدید خریدم

-یه دسته که قبلا خریده بودم بهش وصل نمیشه و فقط این چراغش دور خودش میچرخه.بقیه دسته ها وصل میشن.
3-بازیها کجا سیو میشن؟توی هر بازی رفتم میگه باید توی لایو لوگین کنی تا از سیو پروفایلت استفاده کنی.من که حالو حوصلش رو ندارم هر دفعه وصل شم به لایو تا از سیوهام استفاده کنم.نمیشه روی هارد سیو کرد؟
4-یه سری بازی هم گرفتم که چند تا رو تست کردم اکثر کار کردن ولی سری کال اف دیوتی.مدرن وارفار و بلک اپس داخل بازی نمیره.یعنی وقتی میری داخلش فقط یه صفحه ی سیاه میاد و دیگه چیزی معلوم نیست.مشکلش به نظرت چیه؟

سلام دوستان بنده یه ایلایت جدید خریدم
ولی سری کال اف دیوتی.مدرن وارفار و بلک اپس داخل بازی نمیره.یعنی وقتی میری داخلش فقط یه صفحه ی سیاه میاد و دیگه چیزی معلوم نیست.مشکلش به نظرت چیه؟
در مورد سیاه شدن صفحه بارها توضیح دادن دوستان.بیش از 3 4 دقیقه نباید در وضعیت(صفحه مشکی بمونه) چون خطر فلگ شدن و بن شدن از لایو هست

با سلام
یه 360 اومده دستم.مشکلش اینه که وقتی بازی میزارم تو دستگاه هیچ فرقی نمیکنه و صدایی از درایو نمیاد و Open tray میده
مشکلش چیه؟
یه اهل فن نیست راهنمایی کنه؟!

در مورد سیاه شدن صفحه بارها توضیح دادن دوستان.بیش از 3 4 دقیقه نباید در وضعیت(صفحه مشکی بمونه) چون خطر فلگ شدن و بن شدن از لایو هست

برادر بنده تازه وارد هستم.1-2 دقیقه بیشتر نمونده.به شبکه هم وصل نبوده.
حالا راه حلش چیه؟مشکل از کجاست؟چطور باید بازی رو بالا اورد

برادر بنده تازه وارد هستم.1-2 دقیقه بیشتر نمونده.به شبکه هم وصل نبوده.
حالا راه حلش چیه؟مشکل از کجاست؟چطور باید بازی رو بالا اورد

دوست عزیز چند صفحه قبل این تاپیک و تاپیک های دیگه رو مطالعه بکنی استادی میشی واس خودت.جدی میگم.
در هر صورت رفیق شما باید Lt + بریزی تو دستگاه و بعد اون چند تا بازی رو که نمیاره پچ شدشو بخری

دوست عزیز چند صفحه قبل این تاپیک و تاپیک های دیگه رو مطالعه بکنی استادی میشی واس خودت.جدی میگم.
در هر صورت رفیق شما باید Lt + بریزی تو دستگاه و بعد اون چند تا بازی رو که نمیاره پچ شدشو بخری
برادر خوندم.اخه توی دستگاه من بازیهای
fable 3
nfs hot..
باز میشن به راحتی و تا الان فقط کال اف باز نمیشه.دوستان گفتن وقتی اون دو تا بازی باز میشه یعنی lt+ داره.از کسی هم که خریدم گفت نصب کرده

برادر خوندم.اخه توی دستگاه من بازیهای
fable 3
nfs hot..
باز میشن به راحتی و تا الان فقط کال اف باز نمیشه.دوستان گفتن وقتی اون دو تا بازی باز میشه یعنی lt+ داره.از کسی هم که خریدم گفت نصب کرده

خوب دیگه دوست عزیز حالا که ال تی پلاس داره باید بازی کال افو پچ شدشو بازی کنی

سلام
من اشتباها کنسول رو از لایو آپدیت کردم،الان هیچی بازی کپی رو اجرا نمیکنه و play DVD نشون میده وقتی دیسک بازی رو میخونه،میشه کمک کنید باید چیکار کنم؟

آقا یک مشکل خیلی خیلی بد راهنمایی کنید
من امروز داشتم FIFA 11 بازی میکردم یکدفعه دستگاه هنگ کرد (تو لایو نبودم) تا حالا هر موقع که هنگ میکرد ارور میداد ولی امروز فقط همینجوری هنگ کرد.(بعضی مواقع تو لایو اینجوری میشد که به خاطر کانکشن بود)
ولی اصلا من تو لایو نبودم و داشتم آفلاین بازی میکردم
بعدش دستگاه رو خاموش کردم دوباره روشن کردم رفتم تو FIFA 11 همون قسمت که دفعه قبل هنگ کرده بود دوباره مثل قبل هنگ کرد
دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی رو ریختم تو دستگاه
چون هر موقع بازی ارور میداد میریختمش تو دستگاه درست میشد این هنگه که ارور نداد ولی باز من بازی رو ریختم تو دستگاه
وقتی اینستال کامپلت شد دوباره رفتم تو بازی و دوباره همان قسمت هنگ کرد
جالبیش اینجاست که هر 3 دفعه یکجا هنگ کرد
حالا تو بازی های دیگه امتحان نکردم من تا حالا کلی ایکسباکس سوزوندم و بن کردم ولی هیچکدومشون اینجوری نشده بودن
اگه کسی اطلاع داره چرا اینجوریه حتما کمک کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or