سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که وقتی Audio CD رو میزارم تو دستگاه بعد که میخوام موزیک ها رو Rip کنم اون چراغ Rip cd خاموشه و نمیشه روش کلیک کرد :(:(مشکل چیه ؟؟ :-/:-/:-/

سلام!
دوستان من یک ایکس باکس 360 آرکید به تازگی گرفتم! نمیدونم روش Lt نصبه یا Lt+ ! از بنده خدایی که ازش خریدم هم پرسیدم نمیدونست! همه بازی ها رو اجرا میکنه ولی مسئله اینجاست که 3 بازی Crysis 2 , L.a Noire , Dirt 3 رو که میگذارم تو دستگاه میگه برای اجرای این بازی باید یک آپدیت روی دستگاهتون اعمال باشه! آپدیت رو هم میخواد از روی خود دیسک بازی یعنی بصورت آفلاین انجام بده! جدیدترین بازی ای که روش اجرا شد هم بازی Nfs Hot Porsuit و Dead Space 2 هستش! ورژن دشبورد دستگاهم هم اینه : 2.0.12416.0 .
حالا چکار کنم؟ بذارم آپدیتشو انجام بده؟ کپی خورش نمیپره؟
ممنون!

نه مشکلی نداره کاری با LT نداره بزار اپدیت شه . اگه دستگاهت بازی AC:B , Nfs , cod bo رو اجرا کرده +LT دراه اگه نداشت بازی های که ap2.5 دارن رو اجرا نمی کرد:d:d

نه مشکلی نداره کاری با LT نداره بزار اپدیت شه . اگه دستگاهت بازی AC:B , Nfs , cod bo رو اجرا کرده +LT دراه اگه نداشت بازی های که ap2.5 دارن رو اجرا نمی کرد:d:d
مطمئنی دوست عزیز؟!
من که دادمش به فروشنده گفت Lt+ روش نصب نیست! گرفت که نصب کنه! اگه اینجوری باشه که 20 تومن میره تو پاچم که!:d
ای خدا بگم این مایکروسافتو چیکار کنه که با این آپدیت آخریش همه رو محتاط کرده انقدر!:d

آخرین ویرایش:
سوال : ترتیب سیم های کانکتور فن

باسلام
دوستان ایکس باکس من 12 ولت شده بود که با کنده شدن سیم های آداپتور خارجی تصمیم گرفتم فن ها را به برق عادی خود کنسول وصل کنم و از شر صدای 12 ولت راحت بشم ( آخه کنسولم جسپره و زیاد هم باهاش بازی نمیکنم...) متاسفانه دیدم که سوکت کانکتور بریده شده و نیست و سیم ها همینطوری موندن....یه سوکت از فن pc برداشتم و وصلش کردم به فن کنسول، ترتیبش مثل شکل زیر هست:
-
mwvh7xkauvestpefsgwl.jpg

-
دوتا سیم قرمز را به بالا و پایین زدم و سیم آبی و سیاه را به وسط سوکت...
می خوام بدونم درست وصل شده یا نه؟
دو تا سوال دیگه :
1- با این کار صدای فنم کاملا از بین رفت و کلا سایلنت کار میکنه و البته وقتی از بیرون فن ها را نگاه میکنیم ساعت گرد میچرخن! انقدر بی صدا بودنش طبیعیه؟

2- دور و بر هیت سینک ها و اون محفظه ی سفید را با چسب کاغذی سفید پوشونده بودن که من کندمشون ... این کار چه فایده ای داره ؟ برای تهویه ی بهتره؟ دوباره چسب کاریش بکنم یا نیازی نیست؟ تصویر:
http://up.iranblog.com/images/h5lnqlv7e7vfmlathxm.jpg
-
ببخشید زیاد شد - ممنون :)

مطمئنی دوست عزیز؟!
من که دادمش به فروشنده گفت Lt+ روش نصب نیست! گرفت که نصب کنه! اگه اینجوری باشه که 20 تومن میره تو پاچم که!:d
ای خدا بگم این مایکروسافتو چیکار کنه که با این آپدیت آخریش همه رو محتاط کرده انقدر!:d

اگه دستگاهت این بازی ها رو اجرا کرده و اخرین داشبورد روش نصب بود LT+ داره چون برای اجرا باید حتما LT+ باشه
Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2

باسلام
دوستان ایکس باکس من 12 ولت شده بود که با کنده شدن سیم های آداپتور خارجی تصمیم گرفتم فن ها را به برق عادی خود کنسول وصل کنم و از شر صدای 12 ولت راحت بشم ( آخه کنسولم جسپره و زیاد هم باهاش بازی نمیکنم...) متاسفانه دیدم که سوکت کانکتور بریده شده و نیست و سیم ها همینطوری موندن....یه سوکت از فن pc برداشتم و وصلش کردم به فن کنسول، ترتیبش مثل شکل زیر هست:

دوتا سیم قرمز را به بالا و پایین زدم و سیم آبی و سیاه را به وسط سوکت...
می خوام بدونم درست وصل شده یا نه؟
دو تا سوال دیگه :
1- با این کار صدای فنم کاملا از بین رفت و کلا سایلنت کار میکنه و البته وقتی از بیرون فن ها را نگاه میکنیم ساعت گرد میچرخن! انقدر بی صدا بودنش طبیعیه؟

2- دور و بر هیت سینک ها و اون محفظه ی سفید را با چسب کاغذی سفید پوشونده بودن که من کندمشون ... این کار چه فایده ای داره ؟ برای تهویه ی بهتره؟ دوباره چسب کاریش بکنم یا نیازی نیست؟ تصویر:
http://up.iranblog.com/images/h5lnqlv7e7vfmlathxm.jpg
-
ببخشید زیاد شد - ممنون :)

بارها گفته شده که این داستانهای 12 ولت کردن و کاغذ چسباندن فقط برای دستگاههای قدیمی Xenon و Falcon V1 هستش و برای جاسپر به بعد پول دور ریختنه و غیر از ضرر برای دستگاه و جیب شما خاصیت دیگه ای ندارند.

اون کاغذها رو بکنید، چون فن شما الان با سرعت معمولی کار میکنه، دیگه صدای اون به بلندی سابق نیست.

یه سوال، یعنی شما فیش فن شما چهارتایی هستش؟

سلام
از کجا بفهمیم که lt+ روش نصبه و،...کنسول من الایت و تازه گرفتم روش برنامه کینکت هم هست.
میشه توضیح بدین آبدیت میخواد یا نه.
ا -سوال دیگه این که من بازی کالاف دیوتی رو نصب کردم ولی موقع اجرا نمی دونم نوشته بود cd..... از آبدیت که نیست.
دوباره سوال من مثلا چند ماه بازی نکنم و برم بازی جدید بگیرم بخوام بازی کنم که مشکلی مثل آبدیت و.... پیش نمیاد که.؟/
:d:d:d:d:d:d
zvf0xrlldophe4klxpf.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها یک هارد 120 اورجینال گرفتم ، مال الیت بوده ، میذارم تو دستگاه ، دستگاه هم شناساییش میکنه . بازی هم روش نصب میکنه ولی موقعی که بازی رو از روی هارد اجرا میکنی همون دموهای اول بازی که رد میشه یک دفعه تو لودینگ هنگ میکنه! اشکالش چیه بچه ها؟ تا حالا کسی با آرکید 120 مچ کرده؟ جواب میده؟

سلاا من یه هاررد م120 دارم همه بازیهام بدون مشکل نصب شده فقط دیشب خواستم یه بازی نصب کنم هارد قفل شد دیگه دستگاه هر وقت هارد رو بزارم قفل میکنه ریستارت میشه چکار بایستی بکنم

سلاا من یه هاررد م120 دارم همه بازیهام بدون مشکل نصب شده فقط دیشب خواستم یه بازی نصب کنم هارد قفل شد دیگه دستگاه هر وقت هارد رو بزارم قفل میکنه ریستارت میشه چکار بایستی بکنم

هارد اصلی یا بعدا نصب و یا اضافه کردی

سلام دوستان ! من 2 تا اركيد رسيده يرام با يه اليت ! قبلا اپديت شدن ! پس من keyهاي شونو ندارم ! حالا چه جوري بايد اپديتش كنم ؟ بدون key نميشه ؟ الان كه اپديت شده ديگه نميشه key رو با jf كشيد بريرون ؟؟؟؟
آپديتش 12625 هست ! براي آپديت جديد پرسيدم ها كه قراره ريلز بشه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or