سلام!
دوستان من یک ایکس باکس 360 آرکید به تازگی گرفتم! نمیدونم روش Lt نصبه یا Lt+ ! از بنده خدایی که ازش خریدم هم پرسیدم نمیدونست! همه بازی ها رو اجرا میکنه ولی مسئله اینجاست که 3 بازی Crysis 2 , L.a Noire , Dirt 3 رو که میگذارم تو دستگاه میگه برای اجرای این بازی باید یک آپدیت روی دستگاهتون اعمال باشه! آپدیت رو هم میخواد از روی خود دیسک بازی یعنی بصورت آفلاین انجام بده! جدیدترین بازی ای که روش اجرا شد هم بازی Nfs Hot Porsuit و Dead Space 2 هستش! ورژن دشبورد دستگاهم هم اینه : 2.0.12416.0 .
حالا چکار کنم؟ بذارم آپدیتشو انجام بده؟ کپی خورش نمیپره؟
ممنون!
مطمئنی دوست عزیز؟!نه مشکلی نداره کاری با LT نداره بزار اپدیت شه . اگه دستگاهت بازی AC:B , Nfs , cod bo رو اجرا کرده +LT دراه اگه نداشت بازی های که ap2.5 دارن رو اجرا نمی کرد:d:d
مطمئنی دوست عزیز؟!
من که دادمش به فروشنده گفت Lt+ روش نصب نیست! گرفت که نصب کنه! اگه اینجوری باشه که 20 تومن میره تو پاچم که!:d
ای خدا بگم این مایکروسافتو چیکار کنه که با این آپدیت آخریش همه رو محتاط کرده انقدر!:d
باسلام
دوستان ایکس باکس من 12 ولت شده بود که با کنده شدن سیم های آداپتور خارجی تصمیم گرفتم فن ها را به برق عادی خود کنسول وصل کنم و از شر صدای 12 ولت راحت بشم ( آخه کنسولم جسپره و زیاد هم باهاش بازی نمیکنم...) متاسفانه دیدم که سوکت کانکتور بریده شده و نیست و سیم ها همینطوری موندن....یه سوکت از فن pc برداشتم و وصلش کردم به فن کنسول، ترتیبش مثل شکل زیر هست:
دوتا سیم قرمز را به بالا و پایین زدم و سیم آبی و سیاه را به وسط سوکت...
می خوام بدونم درست وصل شده یا نه؟
دو تا سوال دیگه :
1- با این کار صدای فنم کاملا از بین رفت و کلا سایلنت کار میکنه و البته وقتی از بیرون فن ها را نگاه میکنیم ساعت گرد میچرخن! انقدر بی صدا بودنش طبیعیه؟
2- دور و بر هیت سینک ها و اون محفظه ی سفید را با چسب کاغذی سفید پوشونده بودن که من کندمشون ... این کار چه فایده ای داره ؟ برای تهویه ی بهتره؟ دوباره چسب کاریش بکنم یا نیازی نیست؟ تصویر:
http://up.iranblog.com/images/h5lnqlv7e7vfmlathxm.jpg
-
ببخشید زیاد شد - ممنون![]()
ممنون بابت پاسخ،یه سوال، یعنی شما فیش فن شما چهارتایی هستش؟
سلاا من یه هاررد م120 دارم همه بازیهام بدون مشکل نصب شده فقط دیشب خواستم یه بازی نصب کنم هارد قفل شد دیگه دستگاه هر وقت هارد رو بزارم قفل میکنه ریستارت میشه چکار بایستی بکنم