سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
داشتم L.A Noire بازی می کردم که نگووووو :d XBOX هنگ کرد !
بعد از اون موقع هرچی بازی می زارم تو دستگاهم ، چه رو هارد نصب باشه چه نباشه ، هر لودینگ حدود 1 دقیقه طول می کشه ! کلا xbox کند شده !
چشه ؟ :-s

آقا یک مشکل خیلی خیلی بد راهنمایی کنید
من امروز داشتم FIFA 11 بازی میکردم یکدفعه دستگاه هنگ کرد (تو لایو نبودم) تا حالا هر موقع که هنگ میکرد ارور میداد ولی امروز فقط همینجوری هنگ کرد.(بعضی مواقع تو لایو اینجوری میشد که به خاطر کانکشن بود)
ولی اصلا من تو لایو نبودم و داشتم آفلاین بازی میکردم
بعدش دستگاه رو خاموش کردم دوباره روشن کردم رفتم تو FIFA 11 همون قسمت که دفعه قبل هنگ کرده بود دوباره مثل قبل هنگ کرد
دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی رو ریختم تو دستگاه
چون هر موقع بازی ارور میداد میریختمش تو دستگاه درست میشد این هنگه که ارور نداد ولی باز من بازی رو ریختم تو دستگاه
وقتی اینستال کامپلت شد دوباره رفتم تو بازی و دوباره همان قسمت هنگ کرد
جالبیش اینجاست که هر 3 دفعه یکجا هنگ کرد
حالا تو بازی های دیگه امتحان نکردم من تا حالا کلی ایکسباکس سوزوندم و بن کردم ولی هیچکدومشون اینجوری نشده بودن
اگه کسی اطلاع داره چرا اینجوریه حتما کمک کنه
حالا یه بازی دیگه امتحان کن ببین درست میشه یا نه ولی حواست باشه که موقع بازی اصلا کنسولو تکون نده چون روی HDVD خط میندازه وبازی خراب میکنه

سلام.
بعد از اون موقع هرچی بازی می زارم تو دستگاهم ، چه رو هارد نصب باشه چه نباشه ، هر لودینگ حدود 1 دقیقه طول می کشه ! کلا xbox کند شده !

حدود چند ساعات داشتی بازی میکردی مدل مادربرد و xbox چیه ؟

سلام.

یک موردی در Xbox هست، که کسی بهش توجه نمی کنه.

شما باید Cache رو پاک کنی، به قسمت System Settings->Memory برو ، Device ها رو انتخاب کن و روی Clear System Cache برو.

پر شدن کش باعث کندی دستگاه می شه، و یکی از باگ های L.A Noire هم این بود که کش رو شروع به پر کردن می کنه و آزاد نمی کنه.

• Like
Reactions: God_of_game
حدود چند ساعات داشتی بازی میکردی مدل مادربرد و xbox چیه ؟

والا یادم نیست ولی خیلی زیاد بازی کرده بودم !:d
ولی با گیتار هرو بیشتر از این حرف ها بازی کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت!
مدل xboxام elite پک Forza 3 با مادر برد جسپر هست.

یک موردی در Xbox هست، که کسی بهش توجه نمی کنه.

شما باید Cache رو پاک کنی، به قسمت System Settings->Memory برو ، Device ها رو انتخاب کن و روی Clear System Cache برو.

پر شدن کش باعث کندی دستگاه می شه، و یکی از باگ های L.A Noire هم این بود که کش رو شروع به پر کردن می کنه و آزاد نمی کنه.
والا داداش من از این جور چیزا سر در نمیارم که بخوام توجه کنم!:d
امتحان کردم ع تاثیری نداشت!

راست میگه سعی کنین عکس از بازی و بازی هایی که تموم شده هرچی که به درد نمیخوره پاک کنین
هرچی دستتون میاد نریزین/:d
والا یه هارد 250 با یه هارد 120(غیر اصل) با یه هارد 20 گیگ دارم ع فکر نکنم همچین مشکلی داشته باشم !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خواهشن یکی کمک کنه

من دستگاهم اسلیم 250 گیگ 9504 هست برا کپی خور کردن دادم به یکی کپی خورش کرد سر یه جریانی با طرف بحثم شد key دستگاه رو نمی تونم ازش بگیرم(یعنی نمیده) چه طوری می تونم دوباره dvd key رو بدست بیارم؟
چون می خوام آبدیت کنم؟

خواهش می کنم یک نفر جواب بزاره:-/

سلام
من اشتباها کنسول رو از لایو آپدیت کردم،الان هیچی بازی کپی رو اجرا نمیکنه و play DVD نشون میده وقتی دیسک بازی رو میخونه،میشه کمک کنید باید چیکار کنم؟

کنسولت از کپی خور در اومده..

یه مشکل بزرگ برام پیش اومده.
دیشب یکبار Hard Drive ایکس باکس رو در آوردم و دوباره گذاشتم جاش.
ولی وقتی ایکس باکس رو دوباره روشن کردم دیدم نوشته Profile Currupted و یعنی همه ی 33000 گیمر اسکور پرید!
میخواستم ببینم راهی نداره پروفایل رو از حالت Currupted در بیارم؟

ولی وقتی ایکس باکس رو دوباره روشن کردم دیدم نوشته Profile Currupted و یعنی همه ی 33000 گیمر اسکور پرید!

راه داره برو اینجا
البته ممکنه درست نشه ها
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29686

دوست من امیدوارم مشکلت حل شه ولی دیگه اصلا hard رو بیرون نیار از جاهش نمیدونم این چه مشکلی از xbox هست که وقتی hard بیرون میاری خراب میشه

ولی یکی از دوستانم hard 120 gb داشت از جاهش اورد بیرون بعدش سوخت

سلام دوستان خواهشن یکی کمک کنه

من دستگاهم اسلیم 250 گیگ 9504 هست برا کپی خور کردن دادم به یکی کپی خورش کرد سر یه جریانی با طرف بحثم شد key دستگاه رو نمی تونم ازش بگیرم(یعنی نمیده) چه طوری می تونم دوباره dvd key رو بدست بیارم؟
چون می خوام آبدیت کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or