amirf
کاربر سایت
روش خاصی هست؟میشه تم ریخت، اصلا احتیاجی هم به لایو نیست.
روش خاصی هست؟میشه تم ریخت، اصلا احتیاجی هم به لایو نیست.
وقتی اینجوری میشه که خطهای باطری 2 تا شده باشه یعنی باطری داره تموم میشه.این چراغ دسته ها که بین1 و 3 2و 4 خاموش روشن میشه براچیه ؟
ب نظرتون می تونه برا باطری باشه؟:d
روش خاصی نداره شما یک کار ساده میکنی یک فلش یا کول دیسکی رو به کنسولت وصل میکنی و با کنسول فرمتش میکنی.روش خاصی هست؟

سلام بر همگي من 3 تا سوال داشتم ممنون ميشم راهنماييم کنيد ...
1.من xbox ام را آپديت جديد کردم و از حالت کپي خور در آمده ميتوانم با lt 1.1 دوباره کپي خورش کنم ؟البته من تازه اين xbox را گرفتم و خبر درستي از dvd key و اين حرفها ندارم فقط قبل آپديت کپي اجرا ميکرد.
2.با آپديت lt 1.9 ميتوانم اون شش بازي معروف را کپي بازي کنم؟ چون شنيدم ميگن اين آپديت از بازي کپي اين بازي ها جلوگيري ميکنه ...
3.در آخر هم ميخوام بدانم بهترين راه کار به نظر شما دوستان و افراد حرفي براي من چي هست؟؟
بسيار ممنون و سپاس گذار ميشوم من را در اين امر کمک کنيد
آخه هرکي تو اين بازار شلوغ سنگ خودش را به سينه ميزنه و حرف خودش را ميزنه من تو اين دو سه روز از بس حرفهايي مختلف شنيدم گيج شدم خواهشا با اطمينان جواب من را بدين..
![]()
درود.من یه ایکس باکس پریمیوم دارم که اخرین هک برای اجرای بازی assassin creed و hot persuit
رو براش انجام دادم.الان شنیدم که مایکروسافت آپدیت جدیدی داده که به محض ورود به لایو پیغام آپدیت میاد و بقیه قضایا.
حالا میخواستم بپرسم هک جدیدی برای این قضیه اومده یا نه؟؟؟؟
از طرف دیگه این آپدیت باعث بریک شدن دستگاه میشه یا نه(اینو تویه یه سایت خوندم)
ممنون
درود.من یه ایکس باکس پریمیوم دارم که اخرین هک برای اجرای بازی assassin creed و hot persuit
رو براش انجام دادم.الان شنیدم که مایکروسافت آپدیت جدیدی داده که به محض ورود به لایو پیغام آپدیت میاد و بقیه قضایا.
حالا میخواستم بپرسم هک جدیدی برای این قضیه اومده یا نه؟؟؟؟
از طرف دیگه این آپدیت باعث بریک شدن دستگاه میشه یا نه(اینو تویه یه سایت خوندم)
ممنون
قراره براش بیاد،اینجا رو ببین:
http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EFpyZZVEpVfWuNccAZ.php
و
http://c4evaspeaks.com/
درود بر شما.از راهنماییتون ممنون دوست عزیز.
1.فقط یه چنا سوال برام پیش اومد.ورژن قبلی که اومد چه ورژنی بود و ورزنی جدیدی که قراره بیاد چی هست؟؟؟
2.باز هم نیاز به هک سخت افزاری هست یا نه مثل پلی3 نرم افزاری هک میشه؟؟؟
3.ایا تاریخی برای این هک مشخص شده یا نه؟؟؟؟
ممنون از سایت خوب بازی سنتر و دوستان همیشه پشتیبان