سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کنسولم رو عوض کردم بن شده بود هارده کنسوله قبلیمو میزارم هاردم رو میشناسه اما پروفایلم رو نمیشناسه حالا باید چیکار کنم؟
با همین پروفایلم بن شده بودم یعنی ممکنه تو کنسوله دیگه که بن نشده نتونم استفاده کنم؟

معلومه که نمیشناسه، هر پروفیلی فقط روی یک دستگاه معتبره. باید روی دستگاه جدید یک پروفیل بسازی و اون پروفیل رو با برنامه CON-Uncorrupter v2 باز کنی و آی دی اون رو یادداشت کنی و دوباره پروفیل خودت رو با برنامه باز کنی و اون آی دی رو توی اون وارد کنی. بعدش دیگه میشناسه.

معلومه که نمیشناسه، هر پروفیلی فقط روی یک دستگاه معتبره. باید روی دستگاه جدید یک پروفیل بسازی و اون پروفیل رو با برنامه CON-Uncorrupter v2 باز کنی و آی دی اون رو یادداشت کنی و دوباره پروفیل خودت رو با برنامه باز کنی و اون آی دی رو توی اون وارد کنی. بعدش دیگه میشناسه.

میشه یه اموزش کامل تری بزاری؟ بعد اینکارو کنم از سیوهام هم میتونم استفاده کنم؟
بعد من با این پروفایل بن شدم درستش کردم که کنسول بخونتش بخوام باهاش دوباره به لایو وصل بشم که مشکل اجاد نمیکنه؟

سلام.
داشتم L.A Noire بازی می کردم که نگووووو :d XBOX هنگ کرد !
بعد از اون موقع هرچی بازی می زارم تو دستگاهم ، چه رو هارد نصب باشه چه نباشه ، هر لودینگ حدود 1 دقیقه طول می کشه ! کلا xbox کند شده !
چشه ؟ :-s
کسی کمک نمی کنه ؟
یکی از دوستان یک روش گفتن ولی جواب نداد!

سلام
من یک سوالی برام پیش اومده که ایا کنسولهای با برد جاسپر هم اون سه چراغ معروف رو میشن یا نه؟

این سوالم بیشتر بخاطر اینه که من یک دستگاه جیتگ شده با برد جاسپر تاریخ ساخت 2009 دارم که البته اونقدرا هم باهاش بازی نکردم و چند مدتی که بازی L.A.Nore اومده برادرم داره باهاش بازی میکنه و امروز که داشته این بازی منحوس رو بازی میکرده که یهو دستگاه سه چراغ داده و خودش خاموش شده و البته بعد از روشن کردن مجدد دستگاه الان مشکلی نداره و کار میکنه و عجیب این بود که وقتی دست روی بالای کنسول گذاشتم به شدت گرم شده بود و برادرم هم امروز بیشتر از 30 دقیقه نبود که کنسول رو روشن کرده بود و البته کنسول داخل کمد هست ولی تهویه مناسب داره و موقع بازی در کمد باز هست و زیر کنسول هم کول پد گذاشتم و پنکه هم جلوش روشنه و بیشترین دمایی که CPU و GPU تا حالا در گرمترین شرایط داشته بیشتر از 70 درجه نبوده و حالا با این اوصاف ایا مشکل از بازی بوده یا از خود کنسول؟؟؟
مطمئنی سه چراغ چشمک زن نبود؟
چون سه چراغ چشمک زن واسه برق هست .

سلام دوستان و حرفه ها من 3 روز پیش بود یه p) xbox دسته دوم گیرم آمد ما زیاد وارد نبودیم و فقط میدانستیم آپدیت میشه به adsl وصلش کردیم آپدیت شد دیگه هیچ یک از بازی ها را اجرا نمیکنه و پیغام میده dvd را نمیشناسه و مینویسه یا dvd را پاک کن یا دستگاه را ریست کن.بازی های من کپی هستن:(pal.nts.free) درایور من تبقه آموزش سایت هیتاچی هست.. تازه دسته دوم خریدم حالم خیلی گرفتست دو روزم باهاش بازی نکردم لطفا کمک کنید :(( به یه فرشنده زنگ زدم بهم گفت با تغییر درایور 90 تومان ... من چه کار باید بکنم ...؟؟
plz help miiiiiiiiiiii
فروشنده میگفت اگر درایور هیتاچی ارجینال دستگاه باشه ممکن نیست این بلا سرش آمده باشه و آپدیت جدید را گرفته باشه.این درایور دستگاه من تعویض شده؟؟با این وضغیت و این آپدیت یا هرچی که گرفته این پیامی که میده چش شده؟؟؟؟قابل درست شدن هست یا نه؟؟دوباره کپی میخونه ؟؟؟ اصلا امیدی بهش هست یا باید از الان باید به فکر جمع کردن 120 تومان خسارتی که زدم باشم ... =((=(( همی خوشی های تابستانم بر باد رفت =((=((

میشه یه اموزش کامل تری بزاری؟ بعد اینکارو کنم از سیوهام هم میتونم استفاده کنم؟
بعد من با این پروفایل بن شدم درستش کردم که کنسول بخونتش بخوام باهاش دوباره به لایو وصل بشم که مشکل اجاد نمیکنه؟

hoom جان منتظره راهنماییت هستما!

راهنماییییی!

سلام دوستان و حرفه ها من 3 روز پیش بود یه p) xbox دسته دوم گیرم آمد ما زیاد وارد نبودیم و فقط میدانستیم آپدیت میشه به adsl وصلش کردیم آپدیت شد دیگه هیچ یک از بازی ها را اجرا نمیکنه و پیغام میده dvd را نمیشناسه و مینویسه یا dvd را پاک کن یا دستگاه را ریست کن.بازی های من کپی هستن:(pal.nts.free) درایور من تبقه آموزش سایت هیتاچی هست.. تازه دسته دوم خریدم حالم خیلی گرفتست دو روزم باهاش بازی نکردم لطفا کمک کنید :(( به یه فرشنده زنگ زدم بهم گفت با تغییر درایور 90 تومان ... من چه کار باید بکنم ...؟؟
plz help miiiiiiiiiiii
فروشنده میگفت اگر درایور هیتاچی ارجینال دستگاه باشه ممکن نیست این بلا سرش آمده باشه و آپدیت جدید را گرفته باشه.این درایور دستگاه من تعویض شده؟؟با این وضغیت و این آپدیت یا هرچی که گرفته این پیامی که میده چش شده؟؟؟؟قابل درست شدن هست یا نه؟؟دوباره کپی میخونه ؟؟؟ اصلا امیدی بهش هست یا باید از الان باید به فکر جمع کردن 120 تومان خسارتی که زدم باشم ... =((=(( همی خوشی های تابستانم بر باد رفت =((=((

دوست عزیز تا چند روز پیش فقط میشد گفت ، متاسفانه کنسولتون دیگه قابلیت اجرای هیچ بازی اعم از کپی و غیر کپی ندارد!چرا که شما علی رقم این همه هشدارهای جدی در مورد این آپدیت دستگاهتون رو آپدیت کردید!
آپدیت جدید باعث از بین رفتن DVD Key درایوتون میشه و دیگه عملیات کپی خور روش انجام نمیشه مگر اینکه DVD Key دستگاهتون رو داشته باشید تا بتونید دوباره رنگ بازی های خوش آب و لعاب ایکس باکس رو ببینید! ولی ناراحت نباشید چون به تازگی یک Jungle Flasher جدید با نام Jungle Flasher 1.83 عرضه شده که باهاش میشه فریمور 02510C که همون فریموری است که بعد از آپدیت روی درایو دستگاه فلش میشه رو Dump کرده و Dvd Key رو برگردوند و با +Lt دوباره قابلیت اجرای بازی های کپی خور رو روی کنسول بازگرداند!
تعویض درایو هم به این آسونی ها نیست و هر درایوی با دستگاه مچ نمیشه! مواظب باشید سرتون کلاه نره!

اگر راهنمایی بیشتری خواستید با شماره ای که در لینک یعنی {منبع} قرار داده شده تماس بگیرید ، ایشون تعمیر کار حرفه ای کنسول هستند و آدم مطمئنی میباشند!
ولی در کل ، لپ کلام همون چیزایی که واست بالا توضیح دادمه دوست عزیز!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز متاسفانه کنسولتون دیگه قابلیت اجرای هیچ بازی اعم از کپی و غیر کپی ندارد! شما چرا علی رقم این همه هشدارهای جدی در مورد این آپدیت دستگاهتون رو آپدیت کردید؟
آپدیت جدید باعث از بین رفتن DVD Key درایوتون میشه و دیگه عملیات کپی خور روش انجام نمیشه مگر اینکه DVD Key دستگاهتون رو داشته باشید تا بتونید دوباره رنگ بازی های خوش آب و لعاب ایکس باکس رو ببینید!
تعویض درایو هم به این آسونی ها نیست و هر درایوی با دستگاه مچ نمیشه! مواظب باشید سرتون کلاه نره!
شما در درجه ی اول دنبال جایی بگردید که کنسولتون رو قبلا کپی خور کرده باشه که اگه شخص آینده نگری بوده باشه و هوای مشتریش رو داشته باشه ممکنه Dvd Key تون رو داشته باشه!
جدیدا یک خبرایی در مورد پیدا شدن روش پیدا کردن DVD key شده که هنوز در حده شایعست و فعلا پیدا کردن و یافتن DVD Key میسر نیست! {منبع}
اگر راهنمایی بیشتری خواستید با شماره ای که در لینک بالا یعنی {منبع} قرار داده شده تماس بگیرید ، ایشون تعمیر کار حرفه ای کنسول هستند و آدم مطمئنی میباشند!
ولی در کل ، لپ کلام همون چیزایی که واست بالا توضیح دادمه دوست عزیز!

عزیز چرا در مورد چیزی که اطلاعات کافی نداری، پست می دی که کاربر ها گمراه شن.
با استفاده از jf 1.83 راحت Key در میاد، قبل از عرضه jf 1.83 هم با dos flash 1.9 و jf 1.67 می شد راحت Key رو به دست آورد.
Key درایو در درایو های فت محل قرار گیری اش در مدل های Lite-on و BenQ تغییر می کنه.

اگر درایو شما هیتاچی باشه، که امکان نداره Play DVD بده (مگر این که Spoof شده باشه)، اما به هر حال، شما می تونی دستگاه رو ببری هر فروشگاهی، به راحتی دوباره برات کپی خورش می کنن.
اگر اهل لایو هستی، بهتره صبر کنی تا lt1.9+ ریلیز شه ، تا در محیط لایو امن باشی.

آخرین ویرایش:
عزیز چرا در مورد چیزی که اطلاعات کافی نداری، پست می دی که کاربر ها گمراه شن.
با استفاده از jf 1.83 راحت Key در میاد، قبل از عرضه jf 1.83 هم با dos flash 1.9 و jf 1.67 می شد راحت Key رو به دست آورد.
Key درایو در درایو های فت محل قرار گیری اش در مدل های Lite-on و BenQ تغییر می کنه.

اگر درایو شما هیتاچی باشه، که امکان نداره Play DVD بده (مگر این که Spoof شده باشه)، اما به هر حال، شما می تونی دستگاه رو ببری هر فروشگاهی، به راحتی دوباره برات کپی خورش می کنن.
اگر اهل لایو هستی، بهتره صبر کنی تا lt1.9+ ریلیز شه ، تا در محیط لایو امن باشی.

شما بهتره به جای فرافکنی و خودنمایی دقت کنی که من به ایشون یک لینک بعنوان منبع دادم و بهشون هم گفتم که اگه اطلاعات بیشتری خواستن به اون لینک مراجعه کنن که در اون لینک بطور کامل توضیح داده شده که با Jungle Flasher 1.83 که چند روز بیشتر نیست عرضه شده میشه فریمور 02510C که همون فریموری است که بعد از آپدیت روی درایو دستگاه فلش میشه رو Dump کرده و Dvd Key رو برگردوند و با +Lt دوباره قابلیت اجرای بازی های کپی خور رو روی کنسول بازگرداند!
پس بهتره شما یکم بیشتر دقت کنی عزیز!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or