سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من 360 رو امروز آپدیت کردم اصلا حواسم نبود که کرک میپره...حالا میشه دوباره دستگاه رو کپی خور کرد؟؟

آره میشه ولی به نظر من اگه میتونی و عملت سنگین نیست:d صبر کن تا یکی دوماه دیگه فکر کنم فریمور جدید بیاد
1-تشخیص نوع درایو؟_(benq-samsuong-lg.......)
باید قاب کنسول باز بشه اونوقت نوع درایو معلومه.
2-تفاوت انها؟:
تفاوت خاصی ندارند.
3-و اطلا عاتی در رابطه با کد هایی که میگن 0225و...؟
درایو اسلیم با دوکد عرضه شده یعنی تقریبا دو نوع درایو lite on

1.با کد0225 که هنوز هک نشده و هکرها مشغول کار بر روی اون هستند
2.با کد9504 که هک شده.

آخرین ویرایش:
آقایون من امروز اومدم Call of Duty MW2 بزنم وقتی بازی رو اجرا کردم تصویر مشکی میمونه !!!!!!!! واسه ی Black Ops و Halo Reach همین اتفاق افتاد !!!!!! بخاطر چی آخه ؟؟؟؟ راهی هست که دوباره بتونم بازیشون کنم ؟؟؟
راستی من خیلی وقته که کنسولم بن شده ولی رو این بازیا که امتحان کردم تصویر مشکی میمونه !!!! اگه دوستان لطف کنن زودتر جواب بدن ممنون میشم

آخرین ویرایش:
آقایون من امروز اومدم Call of Duty MW2 بزنم وقتی بازی رو اجرا کردم تصویر مشکی میمونه !!!!!!!! واسه ی Black Ops و Halo Reach همین اتفاق افتاد !!!!!! بخاطر چی آخه ؟؟؟؟ راهی هست که دوباره بتونم بازیشون کنم ؟؟؟
راستی من خیلی وقته که کنسولم بن شده ولی رو این بازیا که امتحان کردم تصویر مشکی میمونه !!!! اگه دوستان لطف کنن زودتر جواب بدن ممنون میشم
باید بازیاتو پچ کنی
با برنامه xbox back up creator از بازیات ایمیج بگیر بعد با abgx360 پچ کن بعد با برنامه img burn رایت کن رو dvd 9
اگه پچ کردنشو بلد نیستی پ.خ بده بهت توضیح بدم

آقا این قضیه آپدیت جدید چیه ! ؟
رو کدوم بازی ها هست ؟
اگه آپدیت کنیم چی میشه !!!!!؟
کممممممممممک!

از 19 می مایکرو سافت ابدیتی داده بیرون که اگه کنسولت رو از اون ابدیت کنی از هکی در می یاد و فعلا باید صبرکنی
تو ایران هنوز نیو مده ولی تو راه
همون جواب اولی

آخرین ویرایش:
نگفتی رو چه بازی هایی هست !!؟
من الان Dirt 3 یا LA NOIRE رو بازی کنم این اتفاق می افته ؟

عزیزم رو هیچ باز ی امسال آپدیت نیومده فقط تو لایو هستش که اگه شما به لایو وصل بشی فقط میتونی این آپدیتو دانلود کنی....که تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه نه به لایو برو و اگه رفتی این آپدیتو دانلود نکن

سلام دوستان
من چند وقت پیش دستگاه رو آپدیت کردم و داشبورد جدید ریخت فک کنم
بعد jf 1.83 اومد و تونستم دوباره +lt بریزم و مشکل کپی خور حل شد
حالا میخوام ببینم واسه black ops دیگه نمیشه دستگاه رو مثل قبل کرک کرد تا این بازیها اجرا شه؟ نه پچ شده رو میاره نه بدون پچ
باید منتظر موند؟ اصلا درست میشه؟ چجوریاست؟

سلام ببخشید من امروز بی خبر از همه جا آپدیت کردم و کنسولم بازی کپی نمیخونه !

آقا من چیکار کنم ؟ راه چاره چیه ؟ :(
اگه با لایو بازی میکنی صبر کن فریومور جدید برای درایور دستگاهت بیاد(تاریخ رلیز معلوم نیست)میتونی از این جا چک کنی:http://c4evaspeaks.com/
اگرم با لایو کاری نداری میتونی فریمور قبلی ها مثل + Lt رو بریزی(با توجه به نوع درایور دستگاهت)
اگر خودت میتونی و میخوایی دستگاهت رو کپی کنی به اینا احتیاج داری:
1.DVD key درایورت
2.فریمور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or