ariaeitabar
کاربر سایت
سلام ببخشید من امروز بی خبر از همه جا آپدیت کردم و کنسولم بازی کپی نمیخونه !
آقا من چیکار کنم ؟ راه چاره چیه ؟![]()
سلام
باید تا آبدیت بعدی و فریمور که بیاد صبرکنی.
سلام ببخشید من امروز بی خبر از همه جا آپدیت کردم و کنسولم بازی کپی نمیخونه !
آقا من چیکار کنم ؟ راه چاره چیه ؟![]()
دوست عزيز من بازي هاي triple pack - lego pirates - duke nukem - sbk 2011 - portal 2 رو گرفتم ولي چون اولش آپديت داشبورد ميداد آپديت نكردم اگر آپديت كنم مشكلي پيش نمياد؟عزیزم رو هیچ باز ی امسال آپدیت نیومده فقط تو لایو هستش که اگه شما به لایو وصل بشی فقط میتونی این آپدیتو دانلود کنی....که تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه نه به لایو برو و اگه رفتی این آپدیتو دانلود نکن

خواهشا دوستان كه اطلاع دارند راهنمايي كنند شديدا به كمكتان نيازمندم 

خواهشا دوستان كه اطلاع دارند راهنمايي كنند شديدا به كمكتان نيازمندم 

نه،مشکلی پیش نمیاد،فقط از طریق لایو نباید آپدیت کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط siavash sikal![]()
عزیزم رو هیچ باز ی امسال آپدیت نیومده فقط تو لایو هستش که اگه شما به لایو وصل بشی فقط میتونی این آپدیتو دانلود کنی....که تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه نه به لایو برو و اگه رفتی این آپدیتو دانلود نکن
دوست عزيز من بازي هاي triple pack - lego pirates - duke nukem - sbk 2011 - portal 2 رو گرفتم ولي چون اولش آپديت داشبورد ميداد آپديت نكردم اگر آپديت كنم مشكلي پيش نمياد؟خواهشا دوستان كه اطلاع دارند راهنمايي كنند شديدا به كمكتان نيازمندم
![]()
سلام دوستان
من چند وقت پیش دستگاه رو آپدیت کردم و داشبورد جدید ریخت فک کنم
بعد jf 1.83 اومد و تونستم دوباره +lt بریزم و مشکل کپی خور حل شد
حالا میخوام ببینم واسه black ops دیگه نمیشه دستگاه رو مثل قبل کرک کرد تا این بازیها اجرا شه؟ نه پچ شده رو میاره نه بدون پچ
باید منتظر موند؟ اصلا درست میشه؟ چجوریاست؟
منظور جانگل فلشر جدیده یا آپدیت مایکروسافت؟کلا باید تا اومدن ابدیت و فریمور جدید صبر کنی تا دوباره بش مثل اولش:d
مایکرو سافت که ابدیت رو تازه داده باید صبر کنی تا اون و ه ک بکنند.منظور جانگل فلشر جدیده یا آپدیت مایکروسافت؟
هک شد پسرممایکرو سافت که ابدیت رو تازه داده باید صبر کنی تا اون و ه ک بکنند.
هک شد پسرم![]()
هک شده ولی فعلا روشش بیرون داده نشده.یه کم دیگه باید صبر کرد.فقط یه کمخوب کدش چنده (شماره آبدیت):biggrin1:
1_از کجا و چطوری آبدیتش کنم بدون اینکه به لایو وصل بشم؟
2_آبدیت سخت افزاری نمی خواد؟
3_دیگه بازی هایی که آبدیت 19 می بخواد می تونیم اجرا کنیم؟
<:-p<:-p