سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:-*سلام

من خونه یکی از اشناها هستم و بازی gears of war2داره انجام میده تو اون قسمتی که تو کشتی هست و هشت پا میاد به چشمش تیر میزنی و وارد دهنش میشی ،گیر کرده کمک کنید تا از این مرحله رد بشیم مرسی

عزیزم رو هیچ باز ی امسال آپدیت نیومده فقط تو لایو هستش که اگه شما به لایو وصل بشی فقط میتونی این آپدیتو دانلود کنی....که تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه نه به لایو برو و اگه رفتی این آپدیتو دانلود نکن
دوست عزيز من بازي هاي triple pack - lego pirates - duke nukem - sbk 2011 - portal 2 رو گرفتم ولي چون اولش آپديت داشبورد ميداد آپديت نكردم اگر آپديت كنم مشكلي پيش نمياد؟ =((=((=(( خواهشا دوستان كه اطلاع دارند راهنمايي كنند شديدا به كمكتان نيازمندم :((:((:((

سلام دوستان
من چند وقت پیش دستگاه رو آپدیت کردم و داشبورد جدید ریخت فک کنم
بعد jf 1.83 اومد و تونستم دوباره +lt بریزم و مشکل کپی خور حل شد
حالا میخوام ببینم واسه black ops دیگه نمیشه دستگاه رو مثل قبل کرک کرد تا این بازیها اجرا شه؟ نه پچ شده رو میاره نه بدون پچ
باید منتظر موند؟ اصلا درست میشه؟ چجوریاست؟

نقل قول:
نوشته شده توسط siavash sikal
عزیزم رو هیچ باز ی امسال آپدیت نیومده فقط تو لایو هستش که اگه شما به لایو وصل بشی فقط میتونی این آپدیتو دانلود کنی....که تا اطلاع ثانوی به هیچ وجه نه به لایو برو و اگه رفتی این آپدیتو دانلود نکن

دوست عزيز من بازي هاي triple pack - lego pirates - duke nukem - sbk 2011 - portal 2 رو گرفتم ولي چون اولش آپديت داشبورد ميداد آپديت نكردم اگر آپديت كنم مشكلي پيش نمياد؟ =((=((=(( خواهشا دوستان كه اطلاع دارند راهنمايي كنند شديدا به كمكتان نيازمندم :((:((:((

نقل قول:
نوشته شده توسط siavash sikal

نه،مشکلی پیش نمیاد،فقط از طریق لایو نباید آپدیت کنید.

سلام دوستان
حالا میخوام ببینم واسه black ops دیگه نمیشه دستگاه رو مثل قبل کرک کرد تا این بازیها اجرا شه؟ نه پچ شده رو میاره نه بدون پچ

سلام دوستان

کلا باید تا اومدن ابدیت و فریمور جدید صبر کنی تا دوباره بش مثل اولش:d

هک شد پسرم:):)

خوب کدش چنده (شماره آبدیت):biggrin1:
1_از کجا و چطوری آبدیتش کنم بدون اینکه به لایو وصل بشم؟
2_آبدیت سخت افزاری نمی خواد؟
3_دیگه بازی هایی که آبدیت 19 می بخواد می تونیم اجرا کنیم؟

<:-p<:-p

آخرین ویرایش:
خوب کدش چنده (شماره آبدیت):biggrin1:
1_از کجا و چطوری آبدیتش کنم بدون اینکه به لایو وصل بشم؟
2_آبدیت سخت افزاری نمی خواد؟
3_دیگه بازی هایی که آبدیت 19 می بخواد می تونیم اجرا کنیم؟

<:-p<:-p
هک شده ولی فعلا روشش بیرون داده نشده.یه کم دیگه باید صبر کرد.فقط یه کم;)

من دستگاهم سه چراغ شد.اوایل ارور E73 بود اگه اشتباه نکنم نشون میداد

جدیدا اصلا هیچی روی LCD نمیاره.هم با component امتحان کردم توی دو حالاتش هم با HDMI.همچنان سه چراغ قرمز میده.کد ارور هم 0020 هست.اینم برد دستگاه.این ناحیه هایی که گذاشتم توی مربع در عرض دو دقیقه خیلی داغ میشهGPU هست این ؟!!

http://up.vatandownload.com/images/zgisg2whjsjg2fnr35jo.jpg

هنوز Xهارو جدا نکردم.چی کار کنم ؟ کدوم روش رو برم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or