Boss Hunter
کاربر سایت
نه شایعه ی بیش نبید، شما فلش رو امتحان کنف میشه دوباره که سهله ملیون ها بار فرمتش کرد.تا حالا امتحان نکردم ! آخه شندیم دیگه نمیشه فلش رو به NTFS برگردوند پس از فرمت توسط کنسول.
نه شایعه ی بیش نبید، شما فلش رو امتحان کنف میشه دوباره که سهله ملیون ها بار فرمتش کرد.تا حالا امتحان نکردم ! آخه شندیم دیگه نمیشه فلش رو به NTFS برگردوند پس از فرمت توسط کنسول.
روشنش کردم یه فیلم هم توش گذاشتم اجرا شداحتمالا یک پین یا چیزی توش شکسته، ولی اگر کار میکنه اصلا دستش نزن.
روشنش کردم یه فیلم هم توش گذاشتم اجرا شد
الان اگه توش چیزی شکسته باشه مشکلی پیش میاد؟
این پین چی هست؟بعدا موقع کپی خور کردن مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
یه سر به این تایپک بزن همه چی حالیت میشهسلام خسته نباشید
من روی کنسولم LT+ 1 رو ریخته بودم و تمام بازی ها به جز halo rech را اجرا می کرد
دیروز وصل شدم به xbox live و کنسولم را آپدیت کردم حالا بعد از آپدیت هرچی بازی میزارم اجرا نمیکنه باید چکار کنم ؟؟
سلام خسته نباشید
من روی کنسولم LT+ 1 رو ریخته بودم و تمام بازی ها به جز halo rech را اجرا می کرد
دیروز وصل شدم به xbox live و کنسولم را آپدیت کردم حالا بعد از آپدیت هرچی بازی میزارم اجرا نمیکنه باید چکار کنم ؟؟
درود ببری پیش خودش بهتر هست راست میگه یکم درد سر دار اگه بلد نباشی دستگات به مشکل بر می خورهسلام دوستان یه سوال داشتم
من دیروز اسلیم یکی از بچه ها رو بردم پیش یکی کپی خورش کنه وقتی تحویل گرفتم بهم گفت key دستگاه پیش منه اگه باز بخوای آبدیت کنی باید حتما بیاری پیش خودم
حالا سوال اینجاست آیا خودم یا کس دیگه نمی تونه دوباره key دستگاه رو استخراج کنه؟
اگه جواب سوال بالا درست باشه پس اونائی که دستگاه کپی خور شده می خرن باید چیکار کنن؟
ممنون
درود ببری پیش خودش بهتر هست راست میگه یکم درد سر دار اگه بلد نباشی دستگات به مشکل بر می خوره

خدا میدونه فعلا که خبری نیست تا اومدن JF نسخه جدید باید صبر کرد.اگه ورژن جدیدی بیادمن dvd key قبلیمو ندارم و با آپدیت امروز به داشبورد جدید کپی خور نیست دوستان با ورژن جدید JF میشه دوباره LT+ رو روش بریزم؟
دوستان از زمانی که آپ دیت مورتال کومبت رو نصب کردم ،کینکتم از کار افتاده البته دوباره داشبورد اخر رو گرفتم و نصب کردم ولی تا زمانی که هارد جداست هم اپدیت میشه هم کینکت کار میکنه،ولی به محص اتصال هارد کینکنت هنگ میکنه و تو Starting up قفل میشه همه چیز چاره چیه به نظر شما؟
میگم اول اینکارو کن بعد اگه نشد میریم سراغ هارد.
کنسول رو خاموش کن.
دکمه sync روی کنسول رو فشار بده و نگه دار.
همینجور که دکمهsync رو نگه داشتی کنسول رو روشن کن.
همینجوری دکمه رو نگه دار تا کنسول کاملا بوت بشه.
وقتی اینکارو بکنی این خطای داشبورد باید از بین بره.
تست کن و خبرش رو بده، :d