سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالا یک پین یا چیزی توش شکسته، ولی اگر کار میکنه اصلا دستش نزن.
روشنش کردم یه فیلم هم توش گذاشتم اجرا شد
الان اگه توش چیزی شکسته باشه مشکلی پیش میاد؟
این پین چی هست؟بعدا موقع کپی خور کردن مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون

سلام خسته نباشید
من روی کنسولم LT+ 1 رو ریخته بودم و تمام بازی ها به جز halo rech را اجرا می کرد
دیروز وصل شدم به xbox live و کنسولم را آپدیت کردم حالا بعد از آپدیت هرچی بازی میزارم اجرا نمیکنه باید چکار کنم ؟؟

سلام خسته نباشید
دیروز وصل شدم به xbox live و کنسولم را آپدیت کردم حالا بعد از آپدیت هرچی بازی میزارم اجرا نمیکنه باید چکار کنم ؟؟
یه سر به این تایپک بزن همه چی حالیت میشه

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23585&page=111

سلام خسته نباشید

خب نباید آپدیت میکردی!!

الان کنسولت بازیهای اورجینال هم اجرا نمیکنه.

اینجارو بخون:http://www.bazyrayaneh.net/forum/showthread.php?t=26261

سلام دوستان یه سوال داشتم
من دیروز اسلیم یکی از بچه ها رو بردم پیش یکی کپی خورش کنه وقتی تحویل گرفتم بهم گفت key دستگاه پیش منه اگه باز بخوای آبدیت کنی باید حتما بیاری پیش خودم

حالا سوال اینجاست آیا خودم یا کس دیگه نمی تونه دوباره key دستگاه رو استخراج کنه؟

اگه جواب سوال بالا درست باشه پس اونائی که دستگاه کپی خور شده می خرن باید چیکار کنن؟

ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال داشتم
من دیروز اسلیم یکی از بچه ها رو بردم پیش یکی کپی خورش کنه وقتی تحویل گرفتم بهم گفت key دستگاه پیش منه اگه باز بخوای آبدیت کنی باید حتما بیاری پیش خودم

حالا سوال اینجاست آیا خودم یا کس دیگه نمی تونه دوباره key دستگاه رو استخراج کنه؟

اگه جواب سوال بالا درست باشه پس اونائی که دستگاه کپی خور شده می خرن باید چیکار کنن؟

ممنون
درود ببری پیش خودش بهتر هست راست میگه یکم درد سر دار اگه بلد نباشی دستگات به مشکل بر می خوره

من dvd key قبلیمو ندارم و با آپدیت امروز به داشبورد جدید کپی خور نیست دوستان با ورژن جدید JF میشه دوباره LT+ رو روش بریزم؟
خدا میدونه فعلا که خبری نیست تا اومدن JF نسخه جدید باید صبر کرد.اگه ورژن جدیدی بیاد

این چیه؟
JungleFlasher 0.1.83(241)
========================================
New OFW and dummy parse recognition..
Sammy MS28, Benq 04421C, Liteon 02510C, Liteon Slim 0272, 0401

Phatkey
----------------------------------------
updated for Liteon 02510C key extraction

JungleFlasher v0.1.83 Beta (241)

یعنی برای مدل 93450c نمیشه استخراج کرد؟
من الان بازش کردم
تا حالا از وقتی این کنسول رو خریدم 3 بار آپدیت کردم اما فکرشم نمیکردم اینبار!...

با این روش هم نمیشه؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=39284&highlight=MPX01

آخرین ویرایش:
دوستان از زمانی که آپ دیت مورتال کومبت رو نصب کردم ،کینکتم از کار افتاده البته دوباره داشبورد اخر رو گرفتم و نصب کردم ولی تا زمانی که هارد جداست هم اپدیت میشه هم کینکت کار میکنه،ولی به محص اتصال هارد کینکنت هنگ میکنه و تو Starting up قفل میشه همه چیز چاره چیه به نظر شما؟

میگم اول اینکارو کن بعد اگه نشد میریم سراغ هارد.
کنسول رو خاموش کن.
دکمه sync روی کنسول رو فشار بده و نگه دار.
همینجور که دکمهsync رو نگه داشتی کنسول رو روشن کن.
همینجوری دکمه رو نگه دار تا کنسول کاملا بوت بشه.
وقتی اینکارو بکنی این خطای داشبورد باید از بین بره.
تست کن و خبرش رو بده، :d

سپاس از Boos Hunter عزیز و شرمنده که دیر شد جوابم
تست کردم حل نشد مشکل
حالا باید با هارد چیکار کنم؟

سلام!
دوستان من یک ایکس باکس 360 آرکید به تازگی گرفتم! نمیدونم روش Lt نصبه یا Lt+ ! از بنده خدایی که ازش خریدم هم پرسیدم نمیدونست! همه بازی ها رو اجرا میکنه ولی مسئله اینجاست که 3 بازی Crysis 2 , L.a Noire , Dirt 3 رو که میگذارم تو دستگاه میگه برای اجرای این بازی باید یک آپدیت روی دستگاهتون اعمال باشه! آپدیت رو هم میخواد از روی خود دیسک بازی یعنی بصورت آفلاین انجام بده! جدیدترین بازی ای که روش اجرا شد هم بازی Nfs Hot Porsuit و Dead Space 2 هستش! ورژن دشبورد دستگاهم هم اینه : 2.0.12416.0 .
حالا چکار کنم؟ بذارم آپدیتشو انجام بده؟ کپی خورش نمیپره؟
ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or