سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان از زمانی که آپ دیت مورتال کومبت رو نصب کردم ،کینکتم از کار افتاده البته دوباره داشبورد اخر رو گرفتم و نصب کردم ولی تا زمانی که هارد جداست هم اپدیت میشه هم کینکت کار میکنه،ولی به محص اتصال هارد کینکنت هنگ میکنه و تو Starting up قفل میشه همه چیز چاره چیه به نظر شما؟

دوستان از زمانی که آپ دیت مورتال کومبت رو نصب کردم ،کینکتم از کار افتاده البته دوباره داشبورد اخر رو گرفتم و نصب کردم ولی تا زمانی که هارد جداست هم اپدیت میشه هم کینکت کار میکنه،ولی به محص اتصال هارد کینکنت هنگ میکنه و تو Starting up قفل میشه همه چیز چاره چیه به نظر شما؟
امکان این رو داری که هاردت رو به کامپیوترت وصل کنی؟

دوستان من تازگیا بازی می کنم بعضی اچیوا رو نمی تونم بگیرم . یعنی گیم اسکورم 0 میشه موقع گرفتنشون مجبورم دوباره Sign in کنم . پروفایل پیکچرم هم میپره و تا دوباره Sign in نکنم درست نمیشه . اچیو رو میده و ثبت نمی شه ! :| وقتی میام دوباره تو پروفایلم اچیو رو نمی بینم ! :|

تا به حال اینکار را نکردم ولی اگر لازم باشه اینکارو میکنم خوب بعدش چیکار کنم؟:-/
میگم اول اینکارو کن بعد اگه نشد میریم سراغ هارد.
کنسول رو خاموش کن.
دکمه sync روی کنسول رو فشار بده و نگه دار.
همینجور که دکمهsync رو نگه داشتی کنسول رو روشن کن.
همینجوری دکمه رو نگه دار تا کنسول کاملا بوت بشه.
وقتی اینکارو بکنی این خطای داشبورد باید از بین بره.
تست کن و خبرش رو بده، :d

دوستان من تازگیا بازی می کنم بعضی اچیوا رو نمی تونم بگیرم . یعنی گیم اسکورم 0 میشه موقع گرفتنشون مجبورم دوباره Sign in کنم . پروفایل پیکچرم هم میپره و تا دوباره Sign in نکنم درست نمیشه . اچیو رو میده و ثبت نمی شه ! :| وقتی میام دوباره تو پروفایلم اچیو رو نمی بینم ! :|
:|:|:|:|:|:|:|
هیچکی یعنی اطلاعی نداره ؟ :|

دوستان دستگاه من سر LA NOIRE چند بار هنگ کرد.فقط سر این بازی گیش اومده.بازی همینجوری یه واستاد دستگاه را باید از power خاموش می کردم!مشکل از چیه؟
دستگاه آریکد هست و الان یه ساله کار کرده خیلی خوب.این دستگاه دوممه,نگید که داره به آخر عمرش نزدیک می شه....

یه سوال!
من ایکس باکسمو به LT+ اپدیت کردم ولی وقتی بازی COD Black Ops و Modern Warfare 2 رو اجرا میکنم صفحه سیاه میاد و هنگ میکنه!!؟؟
چون احتمالا شما داشبورد را آپیدت کردی و بدینوسیله پچ ap2.5 توی این دو تا بازی فعال شده، بازیهات را باید پچ کنی

• Like
Reactions: M2Terrorism
دوست من که کنسولش LT+ نداره(اما آپدیت کینکتو داره)بازیه Modern Warfare 2,halo:reach رو که میزاره همون صفحه ی سیاه میاد و کنسولش فریز میشه(ارور unreadable).
حالا می خواد بدونه آیا فلگ شده؟
اگه lt+ بریزه بعد بازی های دارای پچ lt+ بگیره میتونه این بازیهارو انجام بده؟

دوست من که کنسولش LT+ نداره(اما آپدیت کینکتو داره)بازیه Modern Warfare 2,halo:reach رو که میزاره همون صفحه ی سیاه میاد و کنسولش فریز میشه(ارور unreadable).
حالا می خواد بدونه آیا فلگ شده؟
اگه lt+ بریزه بعد بازی های دارای پچ lt+ بگیره میتونه این بازیهارو انجام بده؟
اگه ارور صفحه سیاه و unreadable را گرفته متاسفانه به احتمال 90% فلاگ شده
بله، اگه بازی پچ شده بگیره و فریمورش را هم آپدیت کنه میتونه به راحتی بازی کنه

سلام.
کسی هست بتونه کمک کنه من Save هام رو برگردونم؟
من پروفایلم Crouptted شده بود بعد درستش کردم ولی هیچ کدوم از save هام کار نمیکنه!
هر کاری هم کردم نشد کسی میدونه باید چه کار کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or