يك سوال از خدمته دوستان داشتم
اىكس باكس من بازي هابه جدىد رو DVD مىشناسه مثل FIFA 2011 و mortal kombat ولي بازي هاي قدىمى ترو مثل fifa 2010 و gta رو عمرو أجرا ميكنه مشكل به نظرتون چيه؟
احتمال میدم از تسمه جلوی درایو باشه!سلام.
جدیدا بعضی وقتا درایو بعد از باز شدن خودش بعد 5-10 ثانیه بسته میشه.مشکل چیه؟
چند وقت پیش رفتم جایی LCD داشت و کابل HDMI طرف استفاده کردم و توی اونجا تصویر انگار محو بود، یه جورایی خفه و سایه هاش تیکه تیکه ولی با کابل خودم مورد نداشت، ولی چند وقت پیش با پلاسما خودمون اینجوری شد رفتم تو تنظیمات کنسول اونجایی که ویدیو رو درست میکنی و فرمت خروجی رو تغیر مید گذاشتم روی 1080p و درست شد. حالا شما تست کن شاید درست شد.در کسنولم سایه های متحرک در بازی ها بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟با کابل Composite که درون جعبه کنسول هست هم امتحان کردم اما همینطوریه.
یعنی مثلا حتی توی داشبورد Avatar هم سایه ای که داره حالتی نویز مانند داره و سایه ها رندر میشن و یک بخشی از لبه ی سایه ها دوباره میره و دوباره رندر میشه و لبه های سایه ها هم حالتی خط خطی داره.
(در صورتی که سایه های اجسام ثابت درون بازی ها و داشبورد کنسول کاملا درست و ثابت هستن.)
مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).
دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.
ایران رو پشتیبانی نمیکنه حتما که اینجوری میگه.میگه تو اینجا موجود نیست، اگه تو نته بگو برات دانش کنم بعد برات آپش میکنم. میخای با لایو دانش کنی یا تو سایت خود این بازی؟آقایون شرمنده :d من تازه اومدم تو جمع ایکس باکسیا.من میخوام الان یه مپ پک برای کال آف دیوتی بلک آپس بگیرم . میگه This Content is not available in ur country چی کار باید بکنم که بگیرمش ؟
سلام دوستان.اپدیت xbox من 12611 هست وباید 625 کنم حتما باید با فلش و روش نرم افزاری اپدیت کنم یا از رو دیسک بازیای جدید مثل crysis2 یا shift2 هم بزنم اپدیت شه مشکلی پیش نمیاد؟؟ فرقی داره؟؟
اگه شیفت 2 رو اجرا نکنه باید همه بازی هارو اجرا نکنه که، الان شما LT+ هم آپدیت کردین؟آقا یه آپدیت رو Shift 2 بود من انجام دادم الان به جز بازیهای کینکت و چندتا بازی دیگه هیچ بازی اجرا نمیکنه Mortal Kombat جدیده هم اجرا نمیکنه
لطفا بگید چیکار کنم ، مرسی
این swith profile رو چه جوری انجام بدم ابلیس؟باید بازی ها رو پچ شده بخرید ...
اگه تا حالا به live وصل نشده یعنی گیمر تگ نداره که بخواد ریکاوریش کنه ...
اگه پروفایلش پاک شده باشه ، متاسفانه خیر ... راهی نداره !!!
ولی شاید پاک نشده باشه ... بگو بره تو قسمت مموری دستگاه ، ببینه پروفایلش هست یا نه ، اگه بود ، یه بار swich profile رو بزنه حله ...
اگه شیفت 2 رو اجرا نکنه باید همه بازی هارو اجرا نکنه که، الان شما LT+ هم آپدیت کردین؟
این swith profile رو چه جوری انجام بدم ابلیس؟
پست زیر خاکی بیرون میکشی ؟:d
درست یادم نیست مشکلت چی بود (ای کاش پست خودت هم میذاشتی) ... تا اون جایی که یادمه انگار گفتی بعد از یه جریاناتی یه پروفایل دیگه اومده و پروفایل خودم نیست !!!:d
اگه مطمین شدی که پروفایل قبلیت پاک نشده (تو قسمت مموری دستگاه دیدیش) ... کافیه همون قسمتی که آواتارت هست(!) بری و گزینه swich profile رو بزنی ... (همون جایی که تمام گزینه های مربوط به پروفایل مثل تغییر نام و گیمر پیکچر و آواتار و ... و همچنین اچیومنتهات هست)
در ضمن ابلیس خودتی !!!:d