سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسلیم 3 چراغه نمیشه؟
ممکن از dvd اتزی دستگاه 3 چراغه بشه؟
مایکروسافت که اعلام کرده بود اسلیم 3 چراغه نمیشه چون LED قرمز نداره.
Code:
http://www.gamespot.com/news/6266498.html
چون تجربه سری های قبلی رو دارن و به حرفشون باید اعتماد کرد ولی در مورد dvd رامش نمیدونم، ولی بعیده.

سلام دوستان
xbox 360 من با تلویزیون lcd hd یعنی با کابل HD صدا نداره تصویر داره ولی صدا اصلا نمیاد
ولی با کابل معمولی و vga صدا داره من بیشتر از کابل vga استفاده می کنم و امروز که می خواستم با lcd HD بازی کنم اینجوری بود
با دوتا lcdو سه تا کابل hd امتحان کرد ولی باز هم همین جوری بود
-----------------------------------
چند وختی هست که تصویر دستگاه هم دیر بالا میاد

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
xbox 360 من با تلویزیون lcd hd یعنی با کابل HD صدا نداره تصویر داره ولی صدا اصلا نمیاد
ولی با کابل معمولی و vga صدا داره من بیشتر از کابل vga استفاده می کنم و امروز که می خواستم با lcd HD بازی کنم اینجوری بود
با دوتا lcdو سه تا کابل hd امتحان کرد ولی باز هم همین جوری بود
-----------------------------------
چند وختی هست که تصویر دستگاه هم دیر بالا میاد

این مشکل قبلا برای من هم پیش اومده فکر کنم اولین ارکیدم بود!
از وقتی که شروع کردم به فیلم دیدن اینجوری شد!
با hd صدا نمیومد ولی با سفیش مشکلی نداشت!
البته برا من 2 بار این مشکل پیش اومد که هر دو بارم بعداز یمدت 3-4 ساعته
خاموش بودن دستگاه درست شد البته به بار سوم نکشید چون ابش کردم! :d

سلام

یکی از دوستام هارد دستگاهشو به دستگاه دیگه وصل کرد بعد وقتی دوباره به دستگاه خودش وصل کرد پروفایلاش پاک شده بود مشکل چیه کاری میشه برای برگشتنش انجام داد(save و ...) تا حالا به live وصل نشده!

من نمیتونم الان بازی های قدیمیتر رو اجرا کنم ! . Fable III و Black Ops رو تست کردم unreadable error میده چرا . fix میشه ؟؟
باید بازی ها رو پچ شده بخرید ...

سلام

یکی از دوستام هارد دستگاهشو به دستگاه دیگه وصل کرد بعد وقتی دوباره به دستگاه خودش وصل کرد پروفایلاش پاک شده بود مشکل چیه کاری میشه برای برگشتنش انجام داد(save و ...) تا حالا به live وصل نشده!
اگه تا حالا به live وصل نشده یعنی گیمر تگ نداره که بخواد ریکاوریش کنه ...
اگه پروفایلش پاک شده باشه ، متاسفانه خیر ... راهی نداره !!!
ولی شاید پاک نشده باشه ... بگو بره تو قسمت مموری دستگاه ، ببینه پروفایلش هست یا نه ، اگه بود ، یه بار swich profile رو بزنه حله ...

سلام
ما اومدیم قاب یه اسلیم رو باز کنیم ببینیم درایوش چیه حالا هر کار میکنم با دکمه لمسی روشن نمیشه
کابل ریبون هم سالم و سرجاش قرار دادم
ایا راه دیگه ای غیر از روشن کردن با دکمه لمسی هست تا ببینم روشن میشه یا نه؟

سلام
ما اومدیم قاب یه اسلیم رو باز کنیم ببینیم درایوش چیه حالا هر کار میکنم با دکمه لمسی روشن نمیشه
کابل ریبون هم سالم و سرجاش قرار دادم
ایا راه دیگه ای غیر از روشن کردن با دکمه لمسی هست تا ببینم روشن میشه یا نه؟

با كليد پاور دسته
دسته را كه روشن كني كنسول هم روشن ميشه:d

سلام.

راستی مگه کنسول های آرکید با الیت به جز لوازم جانبی درون جعبه کنسول,در قدرت پردازش گرافیکی هم فرق دارن؟مگه فقط فرق Mainboard کنسول نیست که تو پردازش تاثیر داره؟پردازش گرافیکی کنسول های اسلیم بالاتره کنسول با برد جاسپر هستش؟

(((((راستی داشتن مموری داخلی 256 مگابایتی کنسول ثابت می کنه که برد کنسول جاسپره؟)))))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نمیدونم چرا سایه های متحرک در بازی ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟

مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).

دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.

سلام.

راستی مگه کنسول های آرکید با الیت به جز لوازم جانبی درون جعبه کنسول,در قدرت پردازش گرافیکی هم فرق دارن؟مگه فقط فرق Mainboard کنسول نیست که تو پردازش تاثیر داره؟پردازش گرافیکی کنسول های اسلیم بالاتره کنسول با برد جاسپر هستش؟

(((((راستی داشتن مموری داخلی 256 مگابایتی کنسول ثابت می کنه که برد کنسول جاسپره؟)))))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نمیدونم چرا سایه های متحرک در بازی ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟

مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).

دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.

تا اونجایی که من میدونم فرقشون فقط تو همون هارد دیسک اضافه الیت هستش!
از نظر سخت افزاری یکین.
IBM PowerPC 3 cores 3.2 GHz
ATI Xbox 360 - 256-bit - 2D/3D
MB ( 512 MB ) GDDR3 SDRAM

از تاریخ پشت دستگاه میشه فهمید.

يك سوال از خدمته دوستان داشتم
اىكس باكس من بازي هابه جدىد رو DVD مىشناسه مثل FIFA 2011 و mortal kombat ولي بازي هاي قدىمى ترو مثل fifa 2010 و gta رو عمرو أجرا ميكنه مشكل به نظرتون چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or