Boss Hunter
کاربر سایت
نه صدای اسلیم از الایت بیشتر نیست، اسلیم رفیق من از الایت من کم صدا تره.
اگه صدای فجیع میده شاید مورد پیدا کرده
اگه صدای فجیع میده شاید مورد پیدا کرده
مایکروسافت که اعلام کرده بود اسلیم 3 چراغه نمیشه چون LED قرمز نداره.اسلیم 3 چراغه نمیشه؟
ممکن از dvd اتزی دستگاه 3 چراغه بشه؟
http://www.gamespot.com/news/6266498.html
سلام دوستان
xbox 360 من با تلویزیون lcd hd یعنی با کابل HD صدا نداره تصویر داره ولی صدا اصلا نمیاد
ولی با کابل معمولی و vga صدا داره من بیشتر از کابل vga استفاده می کنم و امروز که می خواستم با lcd HD بازی کنم اینجوری بود
با دوتا lcdو سه تا کابل hd امتحان کرد ولی باز هم همین جوری بود
-----------------------------------
چند وختی هست که تصویر دستگاه هم دیر بالا میاد
باید بازی ها رو پچ شده بخرید ...من نمیتونم الان بازی های قدیمیتر رو اجرا کنم ! . Fable III و Black Ops رو تست کردم unreadable error میده چرا . fix میشه ؟؟
اگه تا حالا به live وصل نشده یعنی گیمر تگ نداره که بخواد ریکاوریش کنه ...سلام
یکی از دوستام هارد دستگاهشو به دستگاه دیگه وصل کرد بعد وقتی دوباره به دستگاه خودش وصل کرد پروفایلاش پاک شده بود مشکل چیه کاری میشه برای برگشتنش انجام داد(save و ...) تا حالا به live وصل نشده!
چه جوری میتونم خود پچ کنم ؟ راهی هست .باید بازی ها رو پچ شده بخرید ...
سلام
ما اومدیم قاب یه اسلیم رو باز کنیم ببینیم درایوش چیه حالا هر کار میکنم با دکمه لمسی روشن نمیشه
کابل ریبون هم سالم و سرجاش قرار دادم
ایا راه دیگه ای غیر از روشن کردن با دکمه لمسی هست تا ببینم روشن میشه یا نه؟
سلام.
راستی مگه کنسول های آرکید با الیت به جز لوازم جانبی درون جعبه کنسول,در قدرت پردازش گرافیکی هم فرق دارن؟مگه فقط فرق Mainboard کنسول نیست که تو پردازش تاثیر داره؟پردازش گرافیکی کنسول های اسلیم بالاتره کنسول با برد جاسپر هستش؟
(((((راستی داشتن مموری داخلی 256 مگابایتی کنسول ثابت می کنه که برد کنسول جاسپره؟)))))
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیدونم چرا سایه های متحرک در بازی ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند و حالتی عادی ندارند.ممکنه از GPU باشه؟یا از کابل HDMI یا Plasma TV؟
مال شما هم سایه ها انقدر بی کیفیت و شطرنجی مانند هستند؟(حتی در بازی هایی مثل GTA IV و Crysis 2 و Enslaved).
دلیلش چیه؟لطفا سریع جواب دهید.