سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من قبل از آپدیت به LT+ بازی nfs:hp رو گذاشتم و آپدیت بازی رو ok کردم حالا بعد از آپدیت فریمویر به LT+ بازی های call of dytey black ops و cad:mw2 و pes2011 رو اجرا نمیکنه وقتی بازی رو میزارم هنگ میکنه باید حتما با دست خاموش کنم چیکار کنم برا بازی ها :((

من اکس باکسم مدل 2006 هست.الان 3 چراغه شده اگه ادم درست کنم دوباره خراب نمیشه؟
فروشگاه نکست جن 50 تومن میگبره 1 ماهم گارانتب داره
رفیق سلیقه ای ه این موضوع.هم میتونی بدی هم میتونی ندی تعمیر
اگه 2006ه حتما لانج هست و ارزش تعمیر نداره.من خودمم دارم 3 چراغه و لی چون ارزش تعمیر نداش بیخیال شدم

دوستان من قبل از آپدیت به LT+ بازی nfs:hp رو گذاشتم و آپدیت بازی رو ok کردم حالا بعد از آپدیت فریمویر به LT+ بازی های call of dytey black ops و cad:mw2 و pes2011 رو اجرا نمیکنه وقتی بازی رو میزارم هنگ میکنه باید حتما با دست خاموش کنم چیکار کنم برا بازی ها :((
همانطور که دوستان در صفحات قبل و تاپیک های دیگه بارها گفتن شما و امثال شما که این مشکلو دارن باید اون بازیهارو پچ شدشو بازی کنن

x360

کسی نیست جوابمون را بده

با عرض سلام و خسته نباشید
ایکس من مشکلش اینه که تو همه ی بازی ها سایه ها درست رندر نمیشه.بازی کمی تار هست ولی نه به اون شدت
و یک نکته ی دیگه اگه همون بازی را تو یه ایکس باکس دیگه میذارم درست هست ولی روی من درست نیست و خرابه
حتی سایه ی آواتارمن خرابه به این صورت که آواتار ایستاده و هیچ تکونی نمی خوره ولی سایه اش هی تکون میخوره انگار آواتار من داره راه میره
گرافیک تو بازی ها افتضاحه و تو همه بازی ها اینطوره
ایکس باکسم الایت هست و بردش جاسپره و دست دوم نیست و تا حالا 3 چراغه نشده و تلوزیونم فول اچ دی و کابلم HDMIو کمتر از 10 ماه کار کرده
تمام تنظیمات بازی و دستگاه را امتحان کردم ولی بازم درست نشد
یکی گفت مشکل از خود بازیه . از چند جای دیگه خریدم ولی بازم همون جوری بود
یکی دیگه کفت مشکل از کابلت هست . رفتم 40 هزار تومن دادم بهترین کابل HDMIگرفتم ولی همون جوری بود
اینم بگم یکی بهم گفت اگه شماره سریال دستگاه با داشبورد یکی نبود . ایکس باکست قاچاقی هست و به هیچ دردی نمیخوره که از من شماره سریال یکی نبود
میخواستم ببینم ممکنه مشکل از سخت افزار باشه برای مثال GPU دستگاه سوخته باشه یا همچین مشکلاتی
لطفا کمکم کنید

قسمت نضیمات
گزینه ی sistem info را انتخاب کن
:d

اقا اون دوستمون اون بالا راهنماییشون کردن.

اینم بگم یکی بهم گفت اگه شماره سریال دستگاه با داشبورد یکی نبود . ایکس باکست قاچاقی هست و به هیچ دردی نمیخوره که از من شماره سریال یکی نبود
میخواستم ببینم ممکنه مشکل از سخت افزار باشه برای مثال GPU دستگاه سوخته باشه یا همچین مشکلاتی
لطفا کمکم کنید
اصلا و ابدا هیچ ربطی به اون شماره سریال و مخصوصا قاچاقی بودنش نداره.بخوای حساب کنی همه ی 360 ها قاچاقی دیگه:)
من که میگم ببر پیش یه تعمیر کار ماهر تو تهرون(کم تعمیر کار 360 نداره تهرون)احتمالا باید از gpuش باشه

سلام.

کنسول من مموری داخلی 256 MBش پر شده بود و حتی اچیومنت های بازی Enslaved رو هم در کنسول کپی نمیکرد.محتویات مموری داخلی رو به هارد انتقال دادم.اما بازم با گذاشتن دوباره ی بازی Enslaved اچیومنت ها کپی نمیشن.

راستی آپدیت کینکت هم مثلا با اون انتقال از مموری به هارد,به هارد انتقال یافته یا تو مموری داخلی مونده؟هر چند هیچ اروری نداده کنسول و در عملکرد کینکت هم اثر منفی نذاشته,اما ممکنه آپدیتی که با بازی Yoostar 2 به کینکت میذه پاک شده باشه یا یکیشون تو هارد باشه یکیشون تو مموری داخلی؟

ایکس من مشکلش اینه که تو همه ی بازی ها سایه ها درست رندر نمیشه.بازی کمی تار هست ولی نه به اون شدت
و یک نکته ی دیگه اگه همون بازی را تو یه ایکس باکس دیگه میذارم درست هست ولی روی من درست نیست و خرابه
حتی سایه ی آواتارمن خرابه به این صورت که آواتار ایستاده و هیچ تکونی نمی خوره ولی سایه اش هی تکون میخوره انگار آواتار من داره راه میره
گرافیک تو بازی ها افتضاحه و تو همه بازی ها اینطوره
سعی کنید Cache دستگاه را پاک کنید، اگر درست نشد، به نظر من چیپ GPU شما اشکال پیدا کرده.

در مورد یک سری راهنمایی ها میشه کتاب نوشت. =))

1-چه جوری cache دستگاه را پاک میکنند و مشکلی پیش نمی آید
2-اگه بخواهم gpu دستگاه را عوض کنم قیمتش چندی میشه

پاک کردن Cache دستگاه که کاری نداره.یه چند تا کلید ترکیبی ه که میزنی پاک میشه.من الان یادم رفته
gpu هم تعویضی نیست تعمیری هست که خب تعمیرکارهایی هستن تو تهران که این کارو انجام میدن.

همانطور که دوستان در صفحات قبل و تاپیک های دیگه بارها گفتن شما و امثال شما که این مشکلو دارن باید اون بازیهارو پچ شدشو بازی کنن
آقا این پچ که گفتی(من nfs:hp داشتم کار نمیکرد یکی از سایت هفت سنگ خریدم کار کرد)منظورت چنین حالتی هست؟
ضمننا بازی رو که میخرم راهی داره که همونجا بفهمم پچ شده یا نه؟
اگه جایی روش پچ کردن رو داده اگه زحمت نیست آدرس بدید تا روش پچ کردن رو یاد بگیرم. :) !
خیلی خیلی مرسی

آقا این پچ که گفتی(من nfs:hp داشتم کار نمیکرد یکی از سایت هفت سنگ خریدم کار کرد)منظورت چنین حالتی هست؟
ضمننا بازی رو که میخرم راهی داره که همونجا بفهمم پچ شده یا نه؟
اگه جایی روش پچ کردن رو داده اگه زحمت نیست آدرس بدید تا روش پچ کردن رو یاد بگیرم. :) !
خیلی خیلی مرسی

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23814

سلام دوستان
من یک سوالی دارم صدای فن اسلیم از الایت جاسپر بیشتره؟
چون اسلیم من بعد از 15 دقیقه بازی صدای فنش زیاد میشه به نظرتون عادی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or