سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

یکی از دوستام هارد دستگاهشو به دستگاه دیگه وصل کرد بعد وقتی دوباره به دستگاه خودش وصل کرد پروفایلاش پاک شده بود مشکل چیه کاری میشه برای برگشتنش انجام داد(save و ...) تا حالا به live وصل نشده!

Ebliis جان حقيقتش من سه تا profile داشتم كه بعد هارد دستكاه رو روي يه ايكس باكس ديكه كذاشتم بعد با دو تا profile دستكاه sign in كردم تو ايكس باكس دومي ولي وقتي هارد رو روي دستكاه خودم كذاشتم كنسول اون دو تا profile رو كه قبلا باهاش sign in كرده بودم رو نشناخت ولي تو قسمت memory اسم اين دو تا profile رو corrupted profile كذاشته يعني اكانت هاي فاسد يا خراب.إز طريق switch profile هم كه كفتي باز كنسول نشناخت.حالا دمت كرم ما رو يه راهنمايي ديكه بكن.خدا حفظت كنه انشاالله براي جامعه ايكس باكس داران.

آقا تا اون جایی که من می دونم اگه پروفایل خراب بشه نمیشه کاریش کرد ...
ولی چون مطمین نبودم از دو از اساتید (آقا هومن و آقا میثم) پرسیدم ... اگه جواب دادن برات می فرستم ...

نقل قول از آقا میثم :
سلام
این یه مشکل عادیه.
از این نظر عادیه که اگر پروفایلت رو روی یه سیستم که بن شده باشه بیاری بالا ، کلا پروفایلت corrupted میشه و بعد بر گردونی توی یدونه سیستمی که بن نشده باشه اینجوری نشون میده.
یه راهی هست برای در اومدن از corrupted
تو انجمن 360 میتونی پیداش کنی.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=29686
روش درست کردنشه.

ویرایش :
البته یه کم سخته ... به نظر من اگه بدی بیرون برا درست کردن بهتره ...

آخرین ویرایش:
نمیدونم والا
اینجوری که معلومه قبل از اینکه LT+ رو نصب کنی بازیهات اجرا میشد ولی بعد از اینکه آپدیت کردی دیگه اجرا نشدن، و اونایی هم که اجرا میشن پچ شده هستن، اینجوری که میگی هست، نه، بازی هایی که دیگه میخری به فروشنده بگو پچ شده است یا نه، اینجوری خیالت راحت تره.

سلام خدمت دوستان من ایکس باکس خودم را حدود ده ماه پیش خریدم و از اون در کلوپ بازی استفاده می کنم حدودا روزی 5 ساعت . مشکل این هست که جدیدا موقع گذاشتن بازی ها پیغام open tray می دهد و با کلی کلنجار رفتن و خاموش و روشن کردن بازی ها رو اجرا می کنه بیشتر اوقات هم فریز می کنه می خواستم ببینم ایا لنز تعطیله و باید تعویض شه؟
در ضمن بعد از اپدیت lt+ خیلی درایوش ضعیف شد و فرقش با قبل از اپدیت خیلی زیاد لطفا راهنمایی کنید و جای خوب و مطمین معرفی کنید البته من شهرستانم .
این نکس جن هم که گوشی برنمیدارن...........

سلام خدمت دوستان من ایکس باکس خودم را حدود ده ماه پیش خریدم و از اون در کلوپ بازی استفاده می کنم حدودا روزی 5 ساعت . مشکل این هست که جدیدا موقع گذاشتن بازی ها پیغام open tray می دهد و با کلی کلنجار رفتن و خاموش و روشن کردن بازی ها رو اجرا می کنه بیشتر اوقات هم فریز می کنه می خواستم ببینم ایا لنز تعطیله و باید تعویض شه؟
در ضمن بعد از اپدیت lt+ خیلی درایوش ضعیف شد و فرقش با قبل از اپدیت خیلی زیاد لطفا راهنمایی کنید و جای خوب و مطمین معرفی کنید البته من شهرستانم .
این نکس جن هم که گوشی برنمیدارن...........
دستگاهتون هارد داره؟
شما ال تی پلاس 1 ریختید یا 1.1؟؟؟؟؟

ورزن داشبورد من 625 هست و بعضی بازی ها را روی هارد نصب کردم ولی به زحمت.. و بازیهای روی فلش 16گیگ را اگگگگگگگگگگگگگر اجرا بشود خوب اجرا می کند

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان خوبم.من ایکس بوکس الایت لیو دارم.چند روز پیش دستگاه رو برای اولین بار از طریق اینترنت به ورژن 2.0.12625.0 اپدیت کردم و خارج شدم و در محیط لیو بازی نکردم.فریمور قبلی ورژن 2.0.9199.0 بودش وتمام بازیها رو اجرا می کرد.با اپدیت جدیدیکی از بازیها به نام modern warfare 2 رو اجرا نمی کنه نه از روی dvd ونه از روی هارد .بازی رو از روی هارد پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد.درایور dvd دستگاه lite-on مدل dg-16d2s هستش و کپی خور شده است.به نظر شما مشکل از فریمور درایور هستش یا بازی با فریمور جدید مشکل داره ؟ چکارباید کرد راهنمایی کنید.

سلام
یکی از بچه ها وقتی ایکس باکس رو روشن می کنه یه صفحه می آید نوشته دیسک حاوی آپدیت را وارد کنید که زمانی که این ارور می آید هیچ دکمه دسته کار نمی کنه و فقط کاری که میشه کرد اینه که دستگاه رو خاموش کنی و در ضمن تو داشبورد هم نمیره . آیا راهی هست که بشه درستش کرد؟
اگه اطلاعات دیگه ای در مورد ارور بخوام بدم اینه که بک گراندش سفیده و پایینش چیزی مثل ok یا yes یا no نداره و یه عبارتی هم نوشته ID cod که جلوش یه کد 15 -20 رقمی نوشته.
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or