سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
کسی هست بتونه کمک کنه من Save هام رو برگردونم؟
من پروفایلم Crouptted شده بود بعد درستش کردم ولی هیچ کدوم از save هام کار نمیکنه!
هر کاری هم کردم نشد کسی میدونه باید چه کار کرد؟
باید به لایو متصل بشی و گیمر تگت رو رکاوری کنی، البته الان نرو.

من یک هارد 120 نو خریدم . وقتی به دستگاه وصلش میکنم و میرم تو بخش مموری عکس هارد رو نشون میده ولی جلوش مینویسه Unformatted . وقتی هم که فرمت میکنم هیچ فرقی نمیکنه . چیکار باید بکنم درست شه ؟

دوستان من تازگیا بازی می کنم بعضی اچیوا رو نمی تونم بگیرم . یعنی گیم اسکورم 0 میشه موقع گرفتنشون مجبورم دوباره Sign in کنم . پروفایل پیکچرم هم میپره و تا دوباره Sign in نکنم درست نمیشه . اچیو رو میده و ثبت نمی شه ! :| وقتی میام دوباره تو پروفایلم اچیو رو نمی بینم ! :|
:|:|:|:|:|
بابا یه کمکی ه چیزی :| من تازگیا نمی تونم بازی ـی رو 100% بکنم !

سلام.
کسی هست بتونه کمک کنه من Save هام رو برگردونم؟
من پروفایلم Crouptted شده بود بعد درستش کردم ولی هیچ کدوم از save هام کار نمیکنه!
هر کاری هم کردم نشد کسی میدونه باید چه کار کرد؟

آموزشش هست رفیق تو بخش ایکس باکس بگرد پیدا میکنی

تعمیر هدست وایرلس

از اقایون عزیز خواهش میکنم هر کی میتونه کمک کنه من هدست وایرلس دارم روشنش کردم بعد از چند دقیقه خاموش شد بعد دیگه روشن نمیشه ،حتی شارژم نمیشه .
خواهش میکنم کمک کنید هدست امانتی

سلام دوستان.
با مشکله عجیبی رو به رو شدم.
یک هارد ۱۲۰ گیگ ایکس باکس از این مدلهای کره ای خریدم زمانی که به ایکس باکس وصلش میکنم پیغام میاد که باید فرمت شه ، بعد ازم سریال نامبر کنسول رو میخواد هر چی وارد میکنم نمیپذیره !
یعنی زمانی که Done رو میزنم ،‌ انگار نه انگار ! میاد تو همون صفحه قبلی. (Enter Serial Number)

ویرایش : دوستان پس از اینکه دستگاه رو خاموش روشن کردم دیگه اصلا هارد رو نشون نمیده !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
با مشکله عجیبی رو به رو شدم.
یک هارد ۱۲۰ گیگ ایکس باکس از این مدلهای کره ای خریدم زمانی که به ایکس باکس وصلش میکنم پیغام میاد که باید فرمت شه ، بعد ازم سریال نامبر کنسول رو میخواد هر چی وارد میکنم نمیپذیره !
یعنی زمانی که Done رو میزنم ،‌ انگار نه انگار ! میاد تو همون صفحه قبلی. (Enter Serial Number)

ویرایش : دوستان پس از اینکه دستگاه رو خاموش روشن کردم دیگه اصلا هارد رو نشون نمیده !

مثل اینکه هیچکس به نتیجه ای نرسید :d خوب هارد رو رفتم عوض کردم.
مشکل قبلی حل شد اما با مشکل جدیدی رو به رو شدم ! :|

اولش که هارد جدید رو متصل کردم همه چیز مرتب بود و حتی فرمت هم نمیخواست و کاملا هارد رو شناخته بود.
اما بعد که اقدام به نصب بازیه Halo Reach کردم Error داد که هیچ دیوایسی برای نصب بازی پیدا نکرد !
بعد که دوباره وارد قسمت تنظیمات حافظه شدم دیدم هارد رو زده Unformatted !
وقتی میزنم که فرمت شه اینبار سریال نامبر رو قبول میکنه و حتی میگه کنسول رو خاموش نکن که فرمتش کنم و اون قسمت هم پر میشه اما پس از اتمام باز همچنان هارد Unformatted هست.

دوستان مشکل از چیه به نظرتون ؟ :(

مثل اینکه هیچکس به نتیجه ای نرسید :d خوب هارد رو رفتم عوض کردم.
مشکل قبلی حل شد اما با مشکل جدیدی رو به رو شدم ! :|

اولش که هارد جدید رو متصل کردم همه چیز مرتب بود و حتی فرمت هم نمیخواست و کاملا هارد رو شناخته بود.
اما بعد که اقدام به نصب بازیه Halo Reach کردم Error داد که هیچ دیوایسی برای نصب بازی پیدا نکرد !
بعد که دوباره وارد قسمت تنظیمات حافظه شدم دیدم هارد رو زده Unformatted !
وقتی میزنم که فرمت شه اینبار سریال نامبر رو قبول میکنه و حتی میگه کنسول رو خاموش نکن که فرمتش کنم و اون قسمت هم پر میشه اما پس از اتمام باز همچنان هارد Unformatted هست.

دوستان مشکل از چیه به نظرتون ؟ :(
میگم با فلش درایو ها هم کنسولت یه اینچنین مشکلاتی هم داره؟

دوستان من یه اسلیم خریدم ولی همونطور که تو جعبه بود حواسم پرت شد از رو صندوق عقب ماشین افتاد زمین تو دو تا پلاستیک بود جعبه هم اکبند بود
الان که بازش کردم وقتی تکونش میدم یه صدایی میده که انگار یه چیز توش به اینور اونور بخوره....0225 هم هست که امکانش نیست تستش کنم.....
ایا مشکلی براش پیش اومده؟

دوستان من یه اسلیم خریدم ولی همونطور که تو جعبه بود حواسم پرت شد از رو صندوق عقب ماشین افتاد زمین تو دو تا پلاستیک بود جعبه هم اکبند بود
الان که بازش کردم وقتی تکونش میدم یه صدایی میده که انگار یه چیز توش به اینور اونور بخوره....0225 هم هست که امکانش نیست تستش کنم.....
ایا مشکلی براش پیش اومده؟

چرا امکانش نیست تستش کنی ؟ ربطی نداره دستگاه رو روشن کن ببین بالا میاد یا نه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or