سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خسته نباشید
میخوام ریجن دستگاهمو pal کنم امکانش هست؟

بله امکانش هست , توی فرومها بگردی روشهای گذاشتند و یه سری تعمیرکار ها هم انجام میدند ,

ولی لزومی نداره که این کارو انجام بدی!!!!!!!! اکثر بازیها برای تمام ریجنها وجود داره ,

سلام
راستش من دیروز یه ایکس باکس برای پسرم خریدم
limited edition هستش.
بازیها را اجرا میکنه اما بازی split/ second رو وقتی میخواد اجرا کنه میگه باید اپدیت کنی
چیکار کنم که بازی رو اجرا کنه؟

سلام
راستش من دیروز یه ایکس باکس برای پسرم خریدم
limited edition هستش.
بازیها را اجرا میکنه اما بازی split/ second رو وقتی میخواد اجرا کنه میگه باید اپدیت کنی
چیکار کنم که بازی رو اجرا کنه؟

احتمالا بازی که شما خریدی ورژن جدید اپدیت هم روش داره
فقط کافیه فقط بازی رو تو دستگاه میزاری با اپدیت موافقت کنی تا عملیات اپدیت انجام بشه دستگاه ریست میشه و وقتی کارش تموم شد یه داشبورد جدید خواهی داشت که به راحتی بازی رو هم اجرا میکنه

احتمالا بازی که شما خریدی ورژن جدید اپدیت هم روش داره
فقط کافیه فقط بازی رو تو دستگاه میزاری با اپدیت موافقت کنی تا عملیات اپدیت انجام بشه دستگاه ریست میشه و وقتی کارش تموم شد یه داشبورد جدید خواهی داشت که به راحتی بازی رو هم اجرا میکنه
ممنونم. هر كاري ميكردم اپديت نمي كرد . يكي از دوستان در همين سايت يك فايل اپديت از سايت مايكروسافت به من داد كه با ريختن اون فايل، دستگاه اپديت شد و مشكل خل شد
ممنونم

سلام

مي خواستم بدون كه اگه كسي پاسورد فاميلي دستگاه رو فراموش كنه چطوري مي تونه تنظيماتش رو ريست كنه:confused:

كسي نيست كمكم كنه آخه يك ايكس باكس دارم پاسورد روشه و بعد از دو دقيقه خاموش مي شه نمي دونم چكارش بكنم:((

ميگم امروز دستگاهه من اروره e74 داد مربوط به چيه؟؟؟؟قابله تعميرم هست؟؟؟؟چقدري خرج داره؟؟؟ممنون ميشم جوابمو بديد:love:

در هر صورت شما باید دستگاه رو بدید دست یک تعمیر کار خوب که تعمیر کنه !خرجش هم دقیق نمیدونم بستگی به تعمیر کار داره !!! تو سایت هم در این خصوص بحث زیادی شده دقیق یادم نمیاد مشکل از چی دستگاه هست !!!!!!!!

سلام.اقا من دستگام وسط اپدیت اروره اپدیت failداد الانتم همینجوری مونده.کمک کنید
خوب به احتمال زیاد دیسک شما ناقص یا آبدیتتون خراب بوده ! و تمام فایلهای لازم رو نداشته ! میتونید به لایو (اگر دسترسی دارید) وصل بشید خود دستگاه به طور اتوماتیک آبدیت رو آغاز میکنه ! اگر هم نه دیسک سالم مربوط به دانلود آفلاین که تو سایت هم هست تهیه کنید و آپ کنید !!!!

كسي نيست كمكم كنه آخه يك ايكس باكس دارم پاسورد روشه و بعد از دو دقيقه خاموش مي شه نمي دونم چكارش بكنم
در این خصوص تا حالا نشنیده بودم و درست نمیدونم باید چیکار کنید ! خیلی این مشکل نادر هست !!!! ولی فکر میکن شما باید ورژن داشپوردتونو با روشی فلش یا ریست کنید تا به تنظیمات اولیه برگرده ! در این خصوص اطلاعات کاملی ندارم !!!!

سلام . دستگاه من حدودا یه یه ماهی هست که e74 داده و من هم چون پیش دانشگاهی ام و تا امروز امتحان داشتم نتونستم واسش کاری بکنم . خوب بچه ها من 2 روز پیش رفتم پیش بهترین فروشنده ایکس باکس تو ارومیه و بهش همه چی رو گفتم . بعد گفتم دستگاهم رو چند بر میداره گفت 100 هزار تومان !!!!!!
دستگاه من فالکون آرکید هستش که خودم بعدا واسش یه هارد 20 خریدم و یه دسته دیگه خریدم که با داداشم دونفری بازی کنیم .(کلا دستگاه واسم 320 تومان آب خورده) . حالا به نظر شما دستگاه رو بدم بره و به جاش یه آرکید جاسپر بخرم ؟؟؟ یا اینکه خودم تعمیرش کنم و به یکی بندش کنم بره ؟؟؟(ایکس کلامپ رو دیدم آسون بود خودم می تونم بکنم) . حالا نظرتون چیه ؟؟ اگه تعمیرش کنم و ببرم موقع فروختن به طرف نگم که تعمیری هستش طرف می تونه بفهمه که تعمیرش کردم یا نه ؟؟ خواهشا هرچی زودتر و به طور تخصصی جواب بدین چون دلم واسه پرنس تازه لک زده :)

سلام . دستگاه من حدودا یه یه ماهی هست که e74 داده و من هم چون پیش دانشگاهی ام و تا امروز امتحان داشتم نتونستم واسش کاری بکنم . خوب بچه ها من 2 روز پیش رفتم پیش بهترین فروشنده ایکس باکس تو ارومیه و بهش همه چی رو گفتم . بعد گفتم دستگاهم رو چند بر میداره گفت 100 هزار تومان !!!!!!
دستگاه من فالکون آرکید هستش که خودم بعدا واسش یه هارد 20 خریدم و یه دسته دیگه خریدم که با داداشم دونفری بازی کنیم .(کلا دستگاه واسم 320 تومان آب خورده) . حالا به نظر شما دستگاه رو بدم بره و به جاش یه آرکید جاسپر بخرم ؟؟؟ یا اینکه خودم تعمیرش کنم و به یکی بندش کنم بره ؟؟؟(ایکس کلامپ رو دیدم آسون بود خودم می تونم بکنم) . حالا نظرتون چیه ؟؟ اگه تعمیرش کنم و ببرم موقع فروختن به طرف نگم که تعمیری هستش طرف می تونه بفهمه که تعمیرش کردم یا نه ؟؟ خواهشا هرچی زودتر و به طور تخصصی جواب بدین چون دلم واسه پرنس تازه لک زده :)

ردی کنی بره بهتره چون امکان داره با X-clamp هم درست نشه و بمونه رو دستت

سلام یه سوال داشتم می خواستم بدونم که درایو سری 8 liteon تاریخ ساختش august 2009 هست جزء
ورژن 2 هست یا نه
واین که چقدر احتمال داره که دستگاه نو این مدل در بازار موجود باشه

برای اطمینان کامل باید درایو رو به pc وصل کنی و روش کپی خور سری هشت ورژن 1 رو اجراء کنی اگر برنامه پیغامی مبنی بر باز کردن در درایو تا نیمه داد یعنی ورژن 1 در غیر اینصورت برنامه میگه درایو شما ورژن دو و نمیتونه کار رو ادامه بده ,

از روی تاریخها نمیشه دقیق گفت که چه مدلیه ولی اگر خودتون تست کنید به راحتی مشخص میشه

در حال حاضر توی بازار ایران بیشترین درایوها 93450 هست و بقیه ورژنها خیلی به ندرت پیدا میشه.

سلام من به تازگی یه TVمعمولی 22اینج(21.5)سامسونگ خریدم.وقتی توش بازی میذارم رنگ آمیزیش خیلی بد و پر رنگه در حد PS2 میشه بگید برای اینکه بهتر بشه تنظیمات زیر رو رو چند بذارم؟(تا صد هست)
وضوح
روشنایی
درخشنگی
رنگ
و یه nrدیجیتال هم نوشته که onو offداره.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or