اگه وسط نصب مینویسه که مشکل فیرمور نیست . دیسکت بد رایت شده یا خرابه . به هر حال مشکل دیسکهسلام آقا من یه مشکل اساسی دارم.وقتی بازی رو برای نصب توی دستگاه میزارم وسط نصب این پیغام ر میده can not read this disc اگه میشه لطفاا راهنمایی کنین یک دنیا ممنون میشم
خب رزولوشن رو از کجا عوض کنم ؟مشکلی برای دستگاه یا تلویزیون یا بازیم پیش نمیاد؟ :confused:شما رزولوشن رو تو قسمت تنظیمات دست کاری کن ببین اتفاقی میافته یا نه اگه نوع تصویر رو گزینه ی معمولی هست بزن رو گزینه ی واید ببینن بهتر نمیشه؟!!!
خب رزولوشن رو از کجا عوض کنم ؟مشکلی برای دستگاه یا تلویزیون یا بازیم پیش نمیاد؟ :confused:
ممنون :biggrin1: آره مال 3-4 سال پیش هستش ال جی هم بود حالا باید برم یه ال سی دی توپ بخرم ! چون هیچی نممیشه اینجری فهمید و یک سئوال دیگه ایکس باکس رو به مانیتور ال سی دی کامپیوترم که سامسونگ هم هست میتونم وصل کنم و بازی کنم؟برو تو قسمت Display کنسول و اونجا تنظیم کنم .. مشکل چرا پیش بیاد..؟
در ضمن فکر کنم TV شما یک نموره از رده خارجه و بهتر از این هم نمیتونی تصویر بگیری.
ممنون :biggrin1: آره مال 3-4 سال پیش هستش ال جی هم بود حالا باید برم یه ال سی دی توپ بخرم ! چون هیچی نممیشه اینجری فهمید و یک سئوال دیگه ایکس باکس رو به مانیتور ال سی دی کامپیوترم که سامسونگ هم هست میتونم وصل کنم و بازی کنم؟
دوستان دستگاه من تا حالا سه بار موقع بازی fifa هنگ کرده ایا مشکل از دستگاه است
سلام مشکل فیریز شدن یک سری از بازی ها در یک سریاز دستگا ها چیه این را هم بگم که غیر ممکنه مشکل از دیسک باشه چون چندتا برند مختلف را تست کردیم
منم همین مشکلو دارمدوستان دستگاه من تا حالا سه بار موقع بازی fifa هنگ کرده ایا مشکل از دستگاه است
درسته ! فيفا 10 بعضي از ديسك هاي سري اول كه دانلود شده مشكل دارهمنم همین مشکلو دارم
تو بازی فیفا 10 فقط دقیقا بعد از 20 ثانیه که بازی شروع میشه هنگ میکنه
احتمال زیاد مشکل از دیسک هست چون فقط تو همین بازی مشکل داره