سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام آقا من یه مشکل اساسی دارم.وقتی بازی رو برای نصب توی دستگاه میزارم وسط نصب این پیغام ر میده can not read this disc اگه میشه لطفاا راهنمایی کنین یک دنیا ممنون میشم
اگه وسط نصب مینویسه که مشکل فیرمور نیست . دیسکت بد رایت شده یا خرابه . به هر حال مشکل دیسکه

من با تلویزیون معمولی ال جی بازی میکنم یعنی نه ال سی دیه نه ال ای دی با کابل 3 سر که تو جعبه بود بازی میکنم همه نوشته ها ریزه انگار کیفیتم پایین هست یه راهکار کامل بدین ممنون میشم:love:

شما رزولوشن رو تو قسمت تنظیمات دست کاری کن ببین اتفاقی میافته یا نه اگه نوع تصویر رو گزینه ی معمولی هست بزن رو گزینه ی واید ببینن بهتر نمیشه؟!!!

شما رزولوشن رو تو قسمت تنظیمات دست کاری کن ببین اتفاقی میافته یا نه اگه نوع تصویر رو گزینه ی معمولی هست بزن رو گزینه ی واید ببینن بهتر نمیشه؟!!!
خب رزولوشن رو از کجا عوض کنم ؟مشکلی برای دستگاه یا تلویزیون یا بازیم پیش نمیاد؟ :confused:

خب رزولوشن رو از کجا عوض کنم ؟مشکلی برای دستگاه یا تلویزیون یا بازیم پیش نمیاد؟ :confused:

برو تو قسمت Display کنسول و اونجا تنظیم کنم .. مشکل چرا پیش بیاد..؟

در ضمن فکر کنم TV شما یک نموره از رده خارجه و بهتر از این هم نمیتونی تصویر بگیری.

• Like
Reactions: Fenris Wolf
برو تو قسمت Display کنسول و اونجا تنظیم کنم .. مشکل چرا پیش بیاد..؟

در ضمن فکر کنم TV شما یک نموره از رده خارجه و بهتر از این هم نمیتونی تصویر بگیری.
ممنون :biggrin1: آره مال 3-4 سال پیش هستش ال جی هم بود حالا باید برم یه ال سی دی توپ بخرم ! چون هیچی نممیشه اینجری فهمید و یک سئوال دیگه ایکس باکس رو به مانیتور ال سی دی کامپیوترم که سامسونگ هم هست میتونم وصل کنم و بازی کنم؟

ممنون :biggrin1: آره مال 3-4 سال پیش هستش ال جی هم بود حالا باید برم یه ال سی دی توپ بخرم ! چون هیچی نممیشه اینجری فهمید و یک سئوال دیگه ایکس باکس رو به مانیتور ال سی دی کامپیوترم که سامسونگ هم هست میتونم وصل کنم و بازی کنم؟

آره داداش چرا از همون اول این کارو نکردی یه کابل مشت بگیر وصل کن به ال سی دی کیفیت بگیر بعد ببین گرافیک دستگاه کم میاره یا چشات ( شوخی کردم )
موفق باشی :cheesygri

دوستان دستگاه من تا حالا سه بار موقع بازی fifa هنگ کرده ایا مشکل از دستگاه است

اگر تو لایو هنک کرده باشه که مسئله ای نیست ولی تو حالت آفلاین احتمال داره از دیسکت یا کنسولت باشه

سلام مشکل فیریز شدن یک سری از بازی ها در یک سریاز دستگا ها چیه این را هم بگم که غیر ممکنه مشکل از دیسک باشه چون چندتا برند مختلف را تست کردیم

دستگاهت فالکون هست یا جسپر.

دوستان یک سوال کاملا پیش پا افتاده داشتم!!
میخواستم ببینم دلیل اصلیه سه چراغ چیه؟! یعنی چه اتفاقی برای کجای کنسول میوفته که اینجوری میشه؟!:دی
الان دستگاه من که دست دو خریدم و قبلا سه چراغ داده و تعمیر شده فکر کنم رو به موته!! چون یکی در میون که روشن میکنم سه چراغ میده!! اگرم بالا بیاد یا تو داشبورد فریز میکنه یا وسط بازی!! تازه امروز اینجوری شده!!
این xclamp کردن درستش میکنه که دست به آچار شم؟!

دوستان دستگاه من تا حالا سه بار موقع بازی fifa هنگ کرده ایا مشکل از دستگاه است
منم همین مشکلو دارم
تو بازی فیفا 10 فقط دقیقا بعد از 20 ثانیه که بازی شروع میشه هنگ میکنه
احتمال زیاد مشکل از دیسک هست چون فقط تو همین بازی مشکل داره

منم همین مشکلو دارم
تو بازی فیفا 10 فقط دقیقا بعد از 20 ثانیه که بازی شروع میشه هنگ میکنه
احتمال زیاد مشکل از دیسک هست چون فقط تو همین بازی مشکل داره
درسته ! فيفا 10 بعضي از ديسك هاي سري اول كه دانلود شده مشكل داره

دوستان من جدیدن متوجه چیزی شدم .بازی هایی رو که قبلا نصب کرده بودم الان دیگه رو هارد کنسولم نیست .با این حال بازم هارد کنسولم پر شده .نمیدونم چه کنم هرکی میبینه مخش سوت میکشه ...:(( میشه یه نفر کمک کنه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or