سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یک سوال کاملا پیش پا افتاده داشتم!!
میخواستم ببینم دلیل اصلیه سه چراغ چیه؟! یعنی چه اتفاقی برای کجای کنسول میوفته که اینجوری میشه؟!:دی
الان دستگاه من که دست دو خریدم و قبلا سه چراغ داده و تعمیر شده فکر کنم رو به موته!! چون یکی در میون که روشن میکنم سه چراغ میده!! اگرم بالا بیاد یا تو داشبورد فریز میکنه یا وسط بازی!! تازه امروز اینجوری شده!!
این xclamp کردن درستش میکنه که دست به آچار شم؟!

سه چراغ بستگی به نوع کدی داره که بهت میده ولی عموما از CPU دستگاه هست که به علت داغ شدن یا خراب میشه یا اتصالش رو با برد از دست میده
اگر اتصالش رو از دست بده با X-CLAMP میشه تا حدی درستش کرد و با ریبال هم کامل درست میشع ولی احتمال داره دامنه خرابی بالاتر باشه و دیگه درست نشه
کلا این مشکل مال مادربرد های قبل فالکون بود..

دوستان من جدیدن متوجه چیزی شدم .بازی هایی رو که قبلا نصب کرده بودم الان دیگه رو هارد کنسولم نیست .با این حال بازم هارد کنسولم پر شده .نمیدونم چه کنم هرکی میبینه مخش سوت میکشه ...:(( میشه یه نفر کمک کنه !!

از کجا میدونی نیست ..؟ برو تو قسمت Memory و برای پاک کردن X رو بزن و بازی ها رو پاک کن و دوباره نصبشون کن

از کجا میدونی نیست ..؟ برو تو قسمت Memory و برای پاک کردن X رو بزن و بازی ها رو پاک کن و دوباره نصبشون کن
هفته پیش RDR رو نصب کردم الان اومدم بازی کنم دیدم نیست و وقتی میرم تو Memory/Games بازی 700KB بیشتر جا نگرفته و از همه مهمتر کل هارد 120GB هست و 36.5GB کلا اطلاعات اینطور که دستگاه نشون میده روش هست ولی حجم خالی باقی مونده رو 70.7GB میزنه !!!

سه چراغ بستگی به نوع کدی داره که بهت میده ولی عموما از CPU دستگاه هست که به علت داغ شدن یا خراب میشه یا اتصالش رو با برد از دست میده
اگر اتصالش رو از دست بده با X-CLAMP میشه تا حدی درستش کرد و با ریبال هم کامل درست میشع ولی احتمال داره دامنه خرابی بالاتر باشه و دیگه درست نشه
کلا این مشکل مال مادربرد های قبل فالکون بود..
ماله من اصلا به ارور نمیرسه!! یعنی صفحه بالا نمیاد وقتی سه چراغ میده!! مادربوردش هم فالکون ه مثلا(آلایت!)

دوستان من یسری بازی جدید گرفتم از دوستم ولی میزارم روی دستگاه بازی رو نمیشناسه و به عنوان ویدیو میاره!! ویدیو هم آرم 360 ه!! فکر کنم قدیمی ترینشون MW2 بازی های قدیمی تر رو تا جایی که دیدم میاره(مثل Brutal legend وBatman )!! دلیلش؟!

دوستان من یسری بازی جدید گرفتم از دوستم ولی میزارم روی دستگاه بازی رو نمیشناسه و به عنوان ویدیو میاره!! ویدیو هم آرم 360 ه!! فکر کنم قدیمی ترینشون MW2 بازی های قدیمی تر رو تا جایی که دیدم میاره(مثل Brutal legend وBatman )!! دلیلش؟!
اگه اشتباه نکنم واسه ریجن باشه !!!

اقا دستگاه من بعضی وقتا هنگ میکنه بیشتر واسه این بازی جدیدا مثل red ded و splinter cell و fifa2010 دلیلش چیه؟یهو تصویر ثابت میمونه هیچ کاری نمیشه کرد باید دوشاخه رو از پریز کشید بیرون*

فریمور شما باید آپدیت بشه که بتونه بازی های جدید رو اجرا کنه مگر اینکه WAVE بازی ها رو به نسخه قدیم تر تبدیل کرده باشن

میشه بگین چه نوع کابلی برای نصب ایکس باکس به مانیتور کامپیوترم باید بخرم(مانیتورم ال سی دی هست)

باید ببینی مانیتورت چه کابلهای میخوره..؟ اول HDMI اگر نخورد DVI به HDMI و اگر هم نخورد VGA

• Like
Reactions: bardia67m
سلام دوستان من یک سری مشکلات عجیب و غریب با fifa10 و world cup دارم
1-ترکیب اصلی تیم بعد از چند روز بازی به هم میخوره مثلا در تیم ایران طالب لو مهاجم میشه و کلا ترکیب اصلی به هم میخوره
2-بعضی از بازیکن ها از زمین بازی حذف میشون یعنی نام ان ها را در ترکیب میگذاری و لی در زمین بازی غیب میشوند مثلا در world cup علی کریمی و غلام رضا رضایی که در ترکیب میگذاری در زمین بازی نیستند و باید 9 نفره بازی کنی و جالب تر این که وقتی به ترکیب میری تا این بازیکن ها را تعویض کنی هنگام تعویض دستگاه کامل هنگ میکنه درضمن این هنگ در وسط بازی هم گاهی اوقات اتفاق میفتد
وقتی که سیو های بازی را پاک میکنی یا بدون پروفایل بازی میکنی این مشکل برای یک مدت درست می شود ولی بعد از چند روز دوباره همین طور میشود حالا این مشکل از دیسک یا دستگاه در ضمن من در هردو بازی fifa 10 و world cup این مشکل را دارم

سلام من به یک سری از منابع(حتی انگلیسی) برای تعمییر درایوی که به عنوان مثال بازدن فیش برق به صورت برعکس سوخته احتیاج دارم
و این که چه جوری میشه کی کد درایوهایی در حین پرگرام و کپی خور کردن به هرنحوی میپره و یا در دسترس قرار نمی گیره را به دست آورد (با چه تکنیک هایی استخراج میکنن)

دوستان من وقتي 360 رو با HDMI به LCD وصل ميكنم تو بازي تصوير وقتي سياه و تيره ميشه حالت شطرنجي پيدا ميكنه (منظورم از شطرنجي مربع هاي كوچيك كوچيكه ، تصوير مربع مربع ميشه):((من با همين كابل و تلويزيون با ps3 بازي ميكنم ولي اينطوري نيست) يكي يه چيزي بگه دارم ميميرم از فكر و خيال:(

دوستان من وقتي 360 رو با HDMI به LCD وصل ميكنم تو بازي تصوير وقتي سياه و تيره ميشه حالت شطرنجي پيدا ميكنه (منظورم از شطرنجي مربع هاي كوچيك كوچيكه ، تصوير مربع مربع ميشه):((من با همين كابل و تلويزيون با ps3 بازي ميكنم ولي اينطوري نيست) يكي يه چيزي بگه دارم ميميرم از فكر و خيال:(
داداش منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و هر کاری هم کردم . کابل عوض کردو و ... درست نشد . نه مشکل از 360 هست نه Tv ولی درست نمیشد منم اخر رفتم کابل Component Hd 720 P گرفتم زدم درست شد . الانم کیفیت اچ دی هست و لی هر کاری کردم با کابل Hdmi جواب نداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or