بازم سوالمو تکرار میکنم.اگه میشه یکی بمن بگه باس چکار کنم.
دیروز برقا رفت با اینکه محافظ داشتم ورودی hdmi ایکسباکسم کار نمیده.در ضمن سه چراغ نداده و با 3 فیش معمولی تصویر و صدا رو نشون میده.
مشکل شما هنوز باقی هست و یا راه حلی براش پیدا کردید؟!
دوستان من یه مشکلی دارم
در قسمت افلاین کنسول اواتار کار نمی کند ایا مشکل از نسخه داشبورد است
اگر بله
لطفا توضیحی در مورد نحوه نصب ان بدهید
در ضمن بنده امکان اتصال به لایو رو ندارم
پست اول این تاپیک رو بخوانید
جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live
کسی میدونه جاسپرو 12v بکنیم یا نه؟
مطالب زیر رو بخوانید
انجام روش های Cooling همچون 12v برای بردهای Jasper تا چه حد ضرروی است؟
آیا روش های Cooling جزء ملزومات کنسول XBOX360 است و الگوی مشخصی برای کاربران وجود دارد؟
سلام دوستان..
ببخشید.. جسارتتا یه سوال داشتم.. میخواستم راهنماییم کنید..
خیلی مهمه.. لطفا اگه چیزی میدونید، منو کمک کنید..
من یه xbox360 دارم که مشکل پیدا کرده.. و مشکل از این قراره:
اول هیچ مشکلی نداشت.. اصلا 3چراغ و این چیزا نداشت هیچ وقت
هم زیادی گرم نشده بود..
ولی حدود یه ماه بود که داشت خاک میخورد.. بعد از یک
ماه که اومدم روشنش کنم، بالا نیومد و ارور e73 داد..
حالا به نظر شما.. با این اوصاف (که به نظرم مشکل از
گرما نبوده)امکان تعمیر داره ؟
و این که به نظرتون اگه دادم برا تعمیر 12v هم بکنم؟
ممنون
در ابتدا قبل از توضیح خطای E73 بگم که سابقاً هم توسط اعضای سایت گزارش هایی داشتیم که بعد از عدم استفاده طولانی مدت از کنسول، با روشن کردن آن سه چراغ قرمز رو مشاهده کردند.
البته این موارد بسیار اندک بودند و به دلیل عدم پیگیری درست هیچگاه متوجه اساس مشکل ـشون نشدیم.
بگذریم، خطای E73 که با تک چراغ قرمز و کد 1021 همراه هست، مربوط به مشکلات دو Chip های Southbridge و Ethernet chip area هست که در تصویر زیر میتونید این دو چیپ رو مشاهده کنید.
طبق معمول مشکلات Solder در Chip های کنسول باعث بروز مشکل در کنسول و مشاهده خطا میشه. که معمولاً از مشکلات گرمایی ناشی است.
در مورد تعمیر هم سه روش وجود داره
روش شماره یک: انجام Reflow (در قدیم سشوار صنعتی بود) توسط دستگاه در محل Southbridge و Ethernet chip area
روش شماره دو: انجام X-Clamp برروی Southbridge که البته تا الان موردی رو ندیدم که توسط فروشگاه داخل کشور صورت گرفته باشه
روش شماره سه: انجام
Reballing برروی Southbridge
مورد چهارمی هم وجود داره که در منابع موجود گفته شده که
به ندرد رخ میده، اون هم مشکلات معمول GPU (گرافیک کنسول) هست که با روش های معمولی X-Clamp میتونه قابل حل باشه
تمام روش ها کمی مشکل هست و بهتره که توسط افراد حرفه ای صورت بگیره که بهترین نتیجه و بهترین کارکرد رو در عمر مفید داشته باشه.
اگر تهران و یا شهرستان هستند، شخصی رو در پیغام خصوصی معرفی میکنم که از هر نظر در کارش حرفه ای هست و توانایی انجام تمامی روش های بالا رو داره.
(تا قبل از بعد از ظهر سعی میکنم پیغام خصوصی کنم)
موفق باشید
حق نگهدار