سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من به تازگی یه TVمعمولی 22اینج(21.5)سامسونگ خریدم.وقتی توش بازی میذارم رنگ آمیزیش خیلی بد و پر رنگه در حد PS2 میشه بگید برای اینکه بهتر بشه تنظیمات زیر رو رو چند بذارم؟(تا صد هست)
وضوح
روشنایی
درخشنگی
رنگ
و یه nrدیجیتال هم نوشته که onو offداره.
ممنون.

شما باید وضوح رو 50 بزاری !!!!!!!! روشنایی هم در حد 85 رنگ هم نباید زیاد باشه در حد 45 فکر کنم کافی باشه !!! درخشندگی هم حدود 80 تا 85 !!! کلا در تلوزیونهای معمولی نباید رنگ رو زیاد کرد چون روی کیفیت اثر مستقیم داره !! چه خوب میشد یه Tv ال سی دی سامسونگ معمولی 22 میگرفتید !!! چندان تفاوت قیمت نداره !!!!

من دستگاهم رو با کابل hdmi به مانیتور وصلش کردم یه تلویزیون 25 اینچ دارم وقتی با کابل av دستگاه رو وصلش میکنم به تلویزیون دیگه مشکل AA و رزولوشن پایین کنسول رو احساس نمیکنم(1920*1080 کنسول واقعی به نظر نمیرسه روی مانیتور)فقط یه مشکل داره و اونم اینه که نوشته ها واضح نیست حالا سوالم اینه که اگه یه کابل کامپوننت بخرم روی تلویزیون این مشکل حل میشه یا از مانیتور استفاده کنم؟اگه کسی از کامپوننت استفاده کرده راهنمایی کنه

آخرین ویرایش:
سلام اگه من با کابل کامپوننت xbox360رو به tvیی که گفتم وصل کنم hdمیگیرم؟چه روزلشنی؟
اگه تلویزیونتون HD باشه بله. 1280x720 اگه Full HD باشه هم 1920x1080 کلاً تلویزیون اشعه‌ای اونم با کابل کامپوننت کیفیت خیلی خوبی نداره.
از تلویزیون LCD با کابل HDMI استفاده کنید.

اگه تلویزیونتون HD باشه بله. 1280x720 اگه Full HD باشه هم 1920x1080 کلاً تلویزیون اشعه‌ای اونم با کابل کامپوننت کیفیت خیلی خوبی نداره.
از تلویزیون LCD با کابل HDMI استفاده کنید.
از کجا بفهمم که تلویزیونم hdهست یا نه؟(lcdنیست و 22اینچه(21.5)و 195هزار تومن خریدمش )حالا اگه کامپوننت بخروم hd میده؟

از کجا بفهمم که تلویزیونم hdهست یا نه؟(lcdنیست و 22اینچه(21.5)و 195هزار تومن خریدمش )حالا اگه کامپوننت بخروم hd میده؟

خوب مدلش رو سرچ کن مشخصاتش میاد
اما مال شما 100 درصد HD نیست:biggrin1:

اقا کمک کنییییید
امروز در حال بازی کردن فیفا ورلدکاپ بودم دستگاه رو به صورت عمود گذاشتم دستگاه از روی میز که ارتفاعش فک کنم 60 سانتیمتر بود خورد زمین و به طرفی خورد زمین که ( دستگاه رو به صورت افقی میتونی بزاری و بازی اجرا کنه ) به اون سمت خورد زمین :(:(:(:( و دیسک بازی دورش خراب شد و اون بازی رو دیگه اجرا نکرد ولی هر بازی به جز اون رو گذاشتم اجرا کرد اقا کمک کنید مردم
شنبه هم امتحان فیزیک دارم فکرم به دستگاه نمیتونم درس بخونم لطفا زورد تر بگید مشکل پیدا کرده دستگاه یا نه از دل شوری در بیام
ممنون:blushing::blushing::blushing::blushing:

اقا کمک کنییییید
امروز در حال بازی کردن فیفا ورلدکاپ بودم دستگاه رو به صورت عمود گذاشتم دستگاه از روی میز که ارتفاعش فک کنم 60 سانتیمتر بود خورد زمین و به طرفی خورد زمین که ( دستگاه رو به صورت افقی میتونی بزاری و بازی اجرا کنه ) به اون سمت خورد زمین :(:(:(:( و دیسک بازی دورش خراب شد و اون بازی رو دیگه اجرا نکرد ولی هر بازی به جز اون رو گذاشتم اجرا کرد اقا کمک کنید مردم
شنبه هم امتحان فیزیک دارم فکرم به دستگاه نمیتونم درس بخونم لطفا زورد تر بگید مشکل پیدا کرده دستگاه یا نه از دل شوری در بیام

دوست عزیز مهم نیست !!!شما دیسک دیگه ای تهیه کنید ! احتمالا دیسک بر اثر زمین خوردن دستگاه شما آسیب دیده !

سرچ کردم چیزی پیدا نکردم میشه شما هم لطف کنید سرچ کتید؟
مدل:22اینچu/slim fit tv
مدلش همینه؟یا یه چیز دیگه هست؟

دوست عزیز tv شما به احتمال زیاد HD نیست !!! در هر صورت شما برای کیفیت بهتر میتونید کابل کامپونت رو تهیه کنید تا کیفیت بهتری داشته باشید ! جای ضرر نداره ! حدود قیمت هم 20 تا 25 هست !!!! حتما هم زمان خرید به هلوگرام ماکرو توجه کنید !!!

ن دستگاهم رو با کابل hdmi به مانیتور وصلش کردم یه تلویزیون 25 اینچ دارم وقتی با کابل av دستگاه رو وصلش میکنم به تلویزیون دیگه مشکل AA و رزولوشن پایین کنسول رو احساس نمیکنم(1920*1080 کنسول واقعی به نظر نمیرسه روی مانیتور)فقط یه مشکل داره و اونم اینه که نوشته ها واضح نیست حالا سوالم اینه که اگه یه کابل کامپوننت بخرم روی تلویزیون این مشکل حل میشه یا نه؟اگه کسی از کامپوننت استفاده کرده و با av مقایسه کرده لطف کنه راهنمایی کنه

اقا کمک کنییییید
سلام
نگران چی هستی بیخیال هیچی نشده یادم اون قدیما ساله2005 تازه 360 امده بود
:biggrin1:اون موقعه 3چراغی نبود یعنی زیاد رواج نشده بود اولین مشکل 360 همین خط انداختن رویه dvd گزارش شده بود در صورتی رخ میداد که از حالت عمودی در عین بازی به حالت افقی درش بیاری یا بر عکس نگران نباش چیزیش نشده فقط باید بری بازی دوباره بگیری همین

اقا کمک کنییییید

باید امیدوار باشی به لنز درایو آسیب نزده باشه

ن دستگاهم رو با کابل hdmi به مانیتور وصلش کردم یه تلویزیون 25 اینچ دارم وقتی با کابل av دستگاه رو وصلش میکنم به تلویزیون دیگه مشکل AA و رزولوشن پایین کنسول رو احساس نمیکنم(1920*1080 کنسول واقعی به نظر نمیرسه روی مانیتور)فقط یه مشکل داره و اونم اینه که نوشته ها واضح نیست حالا سوالم اینه که اگه یه کابل کامپوننت بخرم روی تلویزیون این مشکل حل میشه یا نه؟اگه کسی از کامپوننت استفاده کرده و با av مقایسه کرده لطف کنه راهنمایی کنه

کامپیونت نسبت به کامپوزیت خیلی فرق داره به شرط اینکه TV شما بالاتر از کامپوزیت هم ساپورت کنه..

این دستگاه ما در درایوش گیر میکرد
بازش کردم تسمشو در اوردم دوباره جا انداختم درش درست شد اما دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه رو صفحه داشبورد میمونه لود نمیکنه ممکنه لنز اسیب دیده باشه؟
لطفآ سریع کمکم کنید

ناتوانی در خواندن دیسک

سلام آقا من یه مشکل اساسی دارم.وقتی بازی رو برای نصب توی دستگاه میزارم وسط نصب این پیغام ر میده can not read this disc اگه میشه لطفاا راهنمایی کنین یک دنیا ممنون میشم

سلام آقا من یه مشکل اساسی دارم.وقتی بازی رو برای نصب توی دستگاه میزارم وسط نصب این پیغام ر میده can not read this disc اگه میشه لطفاا راهنمایی کنین یک دنیا ممنون میشم
این مشکل بر میگرده به فرمور دستگاه شما !!! شما باید آخرین فرمور رو روی دستگاه بریزید ! LT1.1 !!!!!!!!!!!
این دستگاه ما در درایوش گیر میکرد
بازش کردم تسمشو در اوردم دوباره جا انداختم درش درست شد اما دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه رو صفحه داشبورد میمونه لود نمیکنه ممکنه لنز اسیب دیده باشه؟
لطفآ سریع کمکم کنید
دوست عزیز نیازی به باز کردن دستگاه و درایو نبود (اگر درایو دستگاه شما باز میشد و فقط بعضی موقعه ها گیر میکرد ) !!!!!! شما زمانی که درایوت باز میشد میتونستی با یه مقدار دقت در قسمت وسط درایو تسمه رو ببینی و به راحتی تعویض میشد ! نیازی به باز کردن درایو نبود در کل من فکر میکنم مشل درایو شما چیز دیگه ای هست اگر هیچ دیسکی رو نمیخونه آسیب دیده و باید بدیش دست تعمیر کار !! امیدوارم که موقعه بستن همچیز رو درست بسته باشی !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or