سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه اپراتورش شاتله نمی‌دونم مودمش چیه

مودمش تی پی لینکه

پینگش ۵۰۰ هست ولی مودمش تی پی لینکه فک کنم باید زنگ بزنیم پشتیبانی شاتل

اقا سپهر امروز اندازه گرفته دیده پینگ اومده رو ۵۰ !!!الان احتمال داره درست شده باشه؟؟؟

فکر کنم دیروز پینگ گوشی منو اشتباهی گرفته بودیم چون ۵۰۰ با ۵۰ قابل مقایسه نیست .اگه نشد مشکل از چیه؟مودم که تی پی لینکه . پینگشم که ۵۰ هست . پورت ها هم که مهم نیست‌. چی می‌تونه باشه؟

سلام دوستان عزیز من ی xbox 360 slim دارم جیتگ هست با داشبورد 17559 چند روز پیش تو بازی هنگ کرد و بعد خاموش و روش کردن پیغام آپدیت برای شناسایی کینکت میده و تو تصویر مربع های کوچیک نشون میده و بعد چند ثانیه دوباره فریز میشه اما اگه سریع وارد یکی از برنامه هاش شم(بازی نه) تو برنامه دیگه هنگ نمیکنه
ممنون میشم بگید که مشکل از چیه

فکر کنم دیروز پینگ گوشی منو اشتباهی گرفته بودیم چون ۵۰۰ با ۵۰ قابل مقایسه نیست .اگه نشد مشکل از چیه؟مودم که تی پی لینکه . پینگشم که ۵۰ هست . پورت ها هم که مهم نیست‌. چی می‌تونه باشه؟
امتحان کنید احتمالا بشه

سلام دوستان عزیز من ی xbox 360 slim دارم جیتگ هست با داشبورد 17559 چند روز پیش تو بازی هنگ کرد و بعد خاموش و روش کردن پیغام آپدیت برای شناسایی کینکت میده و تو تصویر مربع های کوچیک نشون میده و بعد چند ثانیه دوباره فریز میشه اما اگه سریع وارد یکی از برنامه هاش شم(بازی نه) تو برنامه دیگه هنگ نمیکنه
ممطمئن نیستم ولی می‌تونه از خرابی فایل های داشبورد مایکروسافت هم باشه میتونید آپدیت رو حذف و دوباره نصب کنید

سلام دوست عزیز چندتا عکس از ارور اول در این پست قرار بده تا بهتر مشکلش شناسایی بشه

سلام دوست عزیز چندتا عکس از ارور اول در این پست قرار بده تا بهتر مشکلش شناسایی بشه
با تشکر از شما دوست عزیز
بردم بیرون تعمیر کار گفت که دیسک ی بازی داخل دستگاه بوده بعد از روی هارد ی بازی دیگه رو اجرا کردی و باعث این خرابی شده و تو ایکس باکس های جیتگ این مشکل وجود داره و بعد اونو تعمیر کردن نمیدونم چطوری¡

با تشکر از شما دوست عزیز
بردم بیرون تعمیر کار گفت که دیسک ی بازی داخل دستگاه بوده بعد از روی هارد ی بازی دیگه رو اجرا کردی و باعث این خرابی شده و تو ایکس باکس های جیتگ این مشکل وجود داره و بعد اونو تعمیر کردن نمیدونم چطوری¡
سلام دوست عزیز اونا دوروغ گفتن .راحت میشد درستش کرد توی خونه.مگه میشه ی بازی تو دستگاه بمونه بعد اینطور مشکلی به وجود بیاد.به هر حال خوشحالم که دستگات درست شده.با ارزوی موفقیت

چرا این سه تا آخری کار نمیکنه تو تنظیمات مودم upnp روشنه
اون پورت هم 3072 3071 گزاشتم
میشه آنلاین بازی کرد ولی بعضی وقتا نشون نمیده کاربرا رو روم هارو
سلام. انلاينت که درست شد چرا نمیای تو چنل دیسکورد با هم بازی کنیم

سلام دوستان متاسفانه دستگاه من دو هفته ای میشه هر بازی میذارم داخلش ارور open try میده میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ ممنونم
سلام
لنز دستگاه ضعیف شده و باید تعویض شه ، ولی نظر شخصی خودم اینه که جای هزینه تعویض لنز، دستگاه رو جیتگ (RGH) کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or