مدل ای دی اس ال چیه؟؟؟؟آقا سپهر می تونید کمک بیشتر هم بکنید؟
درسته به پورت زیاد ربطی نداره.همین که بازی لینک میشه کافیهپس برای من چرا بدون پورت کار میکنه
مدل ای دی اس ال چیه؟؟؟؟آقا سپهر می تونید کمک بیشتر هم بکنید؟
درسته به پورت زیاد ربطی نداره.همین که بازی لینک میشه کافیهپس برای من چرا بدون پورت کار میکنه
سلام دوست عزیز.این دستگاهها نمیشه.یا دی لینک.یا تی پی لینکشاتله
امتحان کنید.امیدوارم بشهاقا سپهر امروز اندازه گرفته دیده پینگ اومده رو ۵۰ !!!الان احتمال داره درست شده باشه؟؟؟
امتحان کنید احتمالا بشهفکر کنم دیروز پینگ گوشی منو اشتباهی گرفته بودیم چون ۵۰۰ با ۵۰ قابل مقایسه نیست .اگه نشد مشکل از چیه؟مودم که تی پی لینکه . پینگشم که ۵۰ هست . پورت ها هم که مهم نیست. چی میتونه باشه؟
ممطمئن نیستم ولی میتونه از خرابی فایل های داشبورد مایکروسافت هم باشه میتونید آپدیت رو حذف و دوباره نصب کنیدسلام دوستان عزیز من ی xbox 360 slim دارم جیتگ هست با داشبورد 17559 چند روز پیش تو بازی هنگ کرد و بعد خاموش و روش کردن پیغام آپدیت برای شناسایی کینکت میده و تو تصویر مربع های کوچیک نشون میده و بعد چند ثانیه دوباره فریز میشه اما اگه سریع وارد یکی از برنامه هاش شم(بازی نه) تو برنامه دیگه هنگ نمیکنه
ممنون میشم بگید که مشکل از چیه
سلام دوست عزیز چندتا عکس از ارور اول در این پست قرار بده تا بهتر مشکلش شناسایی بشهسلام دوستان عزیز من ی xbox 360 slim دارم جیتگ هست با داشبورد 17559 چند روز پیش تو بازی هنگ کرد و بعد خاموش و روش کردن پیغام آپدیت برای شناسایی کینکت میده و تو تصویر مربع های کوچیک نشون میده و بعد چند ثانیه دوباره فریز میشه اما اگه سریع وارد یکی از برنامه هاش شم(بازی نه) تو برنامه دیگه هنگ نمیکنه
ممنون میشم بگید که مشکل از چیه
با تشکر از شما دوست عزیزسلام دوست عزیز چندتا عکس از ارور اول در این پست قرار بده تا بهتر مشکلش شناسایی بشه
سلام دوست عزیز اونا دوروغ گفتن .راحت میشد درستش کرد توی خونه.مگه میشه ی بازی تو دستگاه بمونه بعد اینطور مشکلی به وجود بیاد.به هر حال خوشحالم که دستگات درست شده.با ارزوی موفقیتبا تشکر از شما دوست عزیز
بردم بیرون تعمیر کار گفت که دیسک ی بازی داخل دستگاه بوده بعد از روی هارد ی بازی دیگه رو اجرا کردی و باعث این خرابی شده و تو ایکس باکس های جیتگ این مشکل وجود داره و بعد اونو تعمیر کردن نمیدونم چطوری¡
سلام. انلاينت که درست شد چرا نمیای تو چنل دیسکورد با هم بازی کنیمچرا این سه تا آخری کار نمیکنه تو تنظیمات مودم upnp روشنه
اون پورت هم 3072 3071 گزاشتم
میشه آنلاین بازی کرد ولی بعضی وقتا نشون نمیده کاربرا رو روم هارو
سلامسلام دوستان متاسفانه دستگاه من دو هفته ای میشه هر بازی میذارم داخلش ارور open try میده میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟ ممنونم