aa842
کاربر سایت
دمت گرمXBOX 360 DLC - PART 1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
همه dlc ها تو بخش zip هست راحت دانلود کن
خیلی کمک کردی
دمت گرمXBOX 360 DLC - PART 1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
همه dlc ها تو بخش zip هست راحت دانلود کن
سلامچرا این سه تا آخری کار نمیکنه تو تنظیمات مودم upnp روشنه
اون پورت هم 3072 3071 گزاشتم
میشه آنلاین بازی کرد ولی بعضی وقتا نشون نمیده کاربرا رو روم هارو
الان واسه تو چی نوشتهسلام
اون گزینه های بالا RSS FEED و UPNP رو فعال کنید
پورت ها رو عوض کنید
مثلا بزنید ۳۰۷۴ و ۳۰۷۳ یا ۳۰۷۲ و ۳۰۷۱
بعد تست کنید
والا یادم نیستپورت
سلام مهدی جان برای فعال کردن اون سه گذینه باید وارد تنظیمات اصلی روتر یا همون ای دی اس ال بشی.تا همشون تیک درست بشه.ش.اونجا هم پورت 3071 3072.و upnp رو هم فعال میکنی.باید فیلمشو برات بفرستم اینطوری نمیشه.تو یونیوب هستچرا این سه تا آخری کار نمیکنه تو تنظیمات مودم upnp روشنه
اون پورت هم 3072 3071 گزاشتم
میشه آنلاین بازی کرد ولی بعضی وقتا نشون نمیده کاربرا رو روم هارو
سلام دوست عزیز جای نگرانی نیست.لطفا دستگاتونو خاموش کنید.و این شماره داشبرد اپدیت دستگاتو دانلود کن و بریز توی ی فلش که به فرمت 32 باشه.شماره اپدیت دستگاه شما 17599 هست لطفا دانلود کنید از این سایت زیر.از حالت فشرده خارجش کنید بریزید داخل فلش .فلش رو خارج کنید و در حالی که دستگاه خاموش هست فلشو به پشت دستگاه بزنید و دستگاهو روشن کنید تا دستگاه اپدیت بشه.در موقع اپدیت به چیزی دست نزنید تا اپدیت تموم بشه سوالی بود در خدمتمXbox 360 Dashboard / System Update 2.0.17559.0 Download With Avatarsبعد از اپدیت نا موفق این اومده
و دستگاه قفل شده و هیچ اتفاقی براش نمیفته
44764497B6000F00C00002B6
واقعا خیلی لطف کردید سپاس ازشماسلام دوست عزیز جای نگرانی نیست.لطفا دستگاتونو خاموش کنید.و این شماره داشبرد اپدیت دستگاتو دانلود کن و بریز توی ی فلش که به فرمت 32 باشه.شماره اپدیت دستگاه شما 17599 هست لطفا دانلود کنید از این سایت زیر.از حالت فشرده خارجش کنید بریزید داخل فلش .فلش رو خارج کنید و در حالی که دستگاه خاموش هست فلشو به پشت دستگاه بزنید و دستگاهو روشن کنید تا دستگاه اپدیت بشه.در موقع اپدیت به چیزی دست نزنید تا اپدیت تموم بشه سوالی بود در خدمتمXbox 360 Dashboard / System Update 2.0.17559.0 Download With Avatars
شرمنده فقط یه سوالسلام دوست عزیز جای نگرانی نیست.لطفا دستگاتونو خاموش کنید.و این شماره داشبرد اپدیت دستگاتو دانلود کن و بریز توی ی فلش که به فرمت 32 باشه.شماره اپدیت دستگاه شما 17599 هست لطفا دانلود کنید از این سایت زیر.از حالت فشرده خارجش کنید بریزید داخل فلش .فلش رو خارج کنید و در حالی که دستگاه خاموش هست فلشو به پشت دستگاه بزنید و دستگاهو روشن کنید تا دستگاه اپدیت بشه.در موقع اپدیت به چیزی دست نزنید تا اپدیت تموم بشه سوالی بود در خدمتمXbox 360 Dashboard / System Update 2.0.17559.0 Download With Avatars
همچین چیزی که گفتن برای گرفتن هزینه زیاد.شما این کارو با دقت انجام بدید.سوالی بود در خدمتم.90 درصد دستگاه ها با این روش برگشتندشرمنده فقط یه سوال
من دستگاه کپی خور هست همین اپدیت رو وصل کنم مسئله ای نیست دیگه؟
اخه این جوری شد بردم یه جا گفتن کپی خورش پریده
باید برای آنلاین بازی کردن پورتهاتون وصل باشه حتمااقا سپهر من سیستم لینک کنسولم بدون تنظیمات پورت کار میکنه یعنی پورت هام ضربدر خورده ولی انلاین بازی میکنم . برای دوستم هم ضربدر میخوره ولی اون یه مشکلی داره .(اون میتونه تو لابی های xbox unity جوین شه ولی تو خود بازی ها هاست هارو نمیبینه ایا مشکل از پورت هاست؟) .اقا سپهر ما خیلی به کمک نیاز داریم دو روزه داریم تلاش میکنیم ولی نمیشه
سلام دوست عزیز علی جان اگه از مودم ایرانسل استفاده میکنه دوست شما نمیتونه توی هاستها که اصلیترین کاره برای انلاین بازی کنه.توصیه میشه که مثل خود شما از تی پی لینک استفاده بشه.با ارزوی موفقیت دوست عزیزاقا سپهر من سیستم لینک کنسولم بدون تنظیمات پورت کار میکنه یعنی پورت هام ضربدر خورده ولی انلاین بازی میکنم . برای دوستم هم ضربدر میخوره ولی اون یه مشکلی داره .(اون میتونه تو لابی های xbox unity جوین شه ولی تو خود بازی ها هاست هارو نمیبینه ایا مشکل از پورت هاست؟) .اقا سپهر ما خیلی به کمک نیاز داریم دو روزه داریم تلاش میکنیم ولی نمیشه
مودم ایرانسل نیست مودم adsl هست در ضمن من خودم با دی لینک بازی میکنمسلام دوست عزیز علی جان اگه از مودم ایرانسل استفاده میکنه دوست شما نمیتونه توی هاستها که اصلیترین کاره برای انلاین بازی کنه.توصیه میشه که مثل خود شما از تی پی لینک استفاده بشه.با ارزوی موفقیت دوست عزیز
پس برای من چرا بدون پورت کار میکنهباید برای آنلاین بازی کردن پورتهاتون وصل باشه حتما