00119AlirezaAhmadi
کاربر سایت
بعد این ک فریاستایل دش دارم ، میتونم رو اون بیارمش؟دستت درد نکنه ، ولی چندین تا لینک دانلود داره چجوری و کدومو دان کنم سر در نمیارم
بعد این ک فریاستایل دش دارم ، میتونم رو اون بیارمش؟دستت درد نکنه ، ولی چندین تا لینک دانلود داره چجوری و کدومو دان کنم سر در نمیارم
بلهبعد این ک فریاستایل دش دارم ، میتونم رو اون بیارمش؟
بله توی همه داشبردها بجز اوریجینال میشه راحت بازی کرد.اسم بازی رو بگو تا بیارمش دوست عزیز.تا اموزش دانلودشو برات بگم خیلی راحتهبعد این ک فریاستایل دش دارم ، میتونم رو اون بیارمش؟
کدوم بازی؟دستت درد نکنه ، ولی چندین تا لینک دانلود داره چجوری و کدومو دان کنم سر در نمیارم
الان بازی ای ک میخام ریخته شده ولی فقط از تو فایل منیجر میتونم اجراش کنم و تو لیست بازیا نمیاد. محل پچشو باید دستکاری کنم؟ میشه راهنمایی کنیبله توی همه داشبردها بجز اوریجینال میشه راحت بازی کرد.اسم بازی رو بگو تا بیارمش دوست عزیز.تا اموزش دانلودشو برات بگم خیلی راحته
بله دوست عزیز برید کانتنت محلشو وارد کنید تا بیاد توی گیمزهات یا اضافه بشهالان بازی ای ک میخام ریخته شده ولی فقط از تو فایل منیجر میتونم اجراش کنم و تو لیست بازیا نمیاد. محل پچشو باید دستکاری کنم؟ میشه راهنمایی کنی
بازی Fear
درست شد؟الان بازی ای ک میخام ریخته شده ولی فقط از تو فایل منیجر میتونم اجراش کنم و تو لیست بازیا نمیاد. محل پچشو باید دستکاری کنم؟ میشه راهنمایی کنی
بازی Fear
سلام داش سپهر
یه سوال من بازی های استخراج شده رو از اون سایت دانلود میکنم فقط با آرورا یا فری استایل اجرا میشه
اگه فایل ایسو رو دان کنم ارورا میتونه بخونه
یا اکسترک کنه چون تو اسکریپ هاش دیسک تو گاد داره
سلام مهدی جان بازیهای ایزو باید به گاد یا ار جی اچ تبدیل بشه تا بشه توی داشبرد ارورا و فری استایل بازی کرد خیلی هم راحت تبدیل میشهسلام داش سپهر
یه سوال من بازی های استخراج شده رو از اون سایت دانلود میکنم فقط با آرورا یا فری استایل اجرا میشه
اگه فایل ایسو رو دان کنم ارورا میتونه بخونه
یا اکسترک کنه چون تو اسکریپ هاش دیسک تو گاد داره
مبارکت باشه مهدی جان دوست عزیز.راحت شدیبلاخره نت خونگیم فعال شد
راحت انلاین میتونم بزنم
فقط باید live block رو خاموش کنم تا کلا به لایو وصل نشه
سلام دوست عزیز اگه کپیخور شده.چیزی حدودا 2 میلیونو 800 تا 3 میلیونسلام خسته نباشید. من میخواهم ایکس باکس خود را بفروشم.
مدل: اسلیم
حافظه: ۴ + ۳۲= ۳۶ گیگ
جیتگ نیست.
تعداد بازی ها: ۱۶ بازی - ۱۲ بازی اصل از آمریکا
تعداد دسته: دو
همه چیز سالم
قیمت چند می فرمایید؟