سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من Xbox 360 دارم یه مدت cpu سوخته بود عوض کردم درست شد الان بعد از چند ماه وقتی روشن میکنم بالا میاد ولی بعد از چند دقیقه تصویر شطرنجی یا برفکی میشه چیکار کنم ؟
سلام
شاید مشکل از کابل HDMI یا VGA که استفاده میکنید باشه
امتحان کردید؟
یه بار کابل رو عوض کنید

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام من Xbox 360 دارم یه مدت cpu سوخته بود عوض کردم درست شد الان بعد از چند ماه وقتی روشن میکنم بالا میاد ولی بعد از چند دقیقه تصویر شطرنجی یا برفکی میشه چیکار کنم ؟
سلام دوست عزیز با عرض تاسف مشکل از GPU دستگات که باید با دستگاه مخصوص bga machine برداشته بشه و مجددا چیپ GPU ریبال بشه تا مشکلت برطرف بشه .اگه دستگات از این مدلهای فت هست ارزش تعمیر نخواهد داشت چرا که باز اینطوری میشه . تا موقع رفع مشکل از دستگات استفاده نکن دوست عزیز ...سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

یکی از آشناها دنبال خرید xbox 360 ه ، به من سپرده
الان xbox 360 سری slim و super slim چنده حدودا؟
کپی خور میشن ؟ دسته 360 چنده؟
سوپر اسلیم از تاریخ 2014 به بالا نه کپیخور میشه نه جی تگ باید زیر 2014 باشه دوست عزیز قیمت هم 3 تا 3میلیونو 300

من فیفا که میزارم مال سالش همه چی امتحان کردن فن صدا برای همه بازیها اما بقیه بازی ها سالمه مثلا pes دو ساعت تو ترکیب و انتخاب و...... سالمه ولی فیفا تو ترکیب بیش تر 10 ثانیه وایسی ارور میده گاهی خود به خود هنگ میکنه نمیشه کرییر بازی کنی. مشکل چیه

من فیفا که میزارم مال سالش همه چی امتحان کردن فن صدا برای همه بازیها اما بقیه بازی ها سالمه مثلا pes دو ساعت تو ترکیب و انتخاب و...... سالمه ولی فیفا تو ترکیب بیش تر 10 ثانیه وایسی ارور میده گاهی خود به خود هنگ میکنه نمیشه کرییر بازی کنی. مشکل چیه
سلام دوست عزیز این فیفا هنوز مشکلش هل نشده برای همه اینطوری هست .درست اپدیت نکردنش متاسفانه.باید صبر کرد ببینیم خارجیها دانلودشو میزارند یا نه

سلام دوست عزیز این فیفا هنوز مشکلش هل نشده برای همه اینطوری هست .درست اپدیت نکردنش متاسفانه.باید صبر کرد ببینیم خارجیها دانلودشو میزارند یا نه
خب من شاید 5 تا 2019 ماد و خارجی اصلی گذاشتم خرابشده چند وقت پیش خوب اما الان مال هر سالی میزارم خرابه میسه لطفا سریع مشکلمو حل کنید بیزارم ممنون

تو سایت dlxbgames آپدیت فیفا ۲۱ رو برای فیفا ۱۹ گذاشتن

• Like
Reactions: aliiiiiiiiiiii
سلام دوستان و سلام ویژه به آقا سپهر . ی سوال داشتم این که از چه سایتی بازی برای ایکس باکس جیتگ دانلود کنم و چجوری نصبش کنم؟ نصبش روی کنسول نیازمند کامپیوتر یا لپ‌تاپ هست؟ خواهشا جواب بدید ممنونم.اگرم میشه ی سایت بدید ک توضیح بده چجوری بدون کامپیوتر و لپ‌تاپ نصب کنم

سلام دوستان و سلام ویژه به آقا سپهر . ی سوال داشتم این که از چه سایتی بازی برای ایکس باکس جیتگ دانلود کنم و چجوری نصبش کنم؟ نصبش روی کنسول نیازمند کامپیوتر یا لپ‌تاپ هست؟ خواهشا جواب بدید ممنونم.اگرم میشه ی سایت بدید ک توضیح بده چجوری بدون کامپیوتر و لپ‌تاپ نصب کنم
سلام دوست عزیز سایت مخصوص و اماده برای ایکس باکس 360 جی تگ هست فقط دانلود و از گوشی انتقال بده به دستگاه و نیازی به نصب نیست فقط باید با چند بار دانلود کنی تا مسلط بشی چون ی کم تبلیق داره که زود یاد میگیری.این سایت نیازی به تبدیل بازیها نیست اماده برای انتقال به ایکس باکس و اجراست .براتون سایت رو قرار میدم دوست عزیزList All Game XBOX Jtag - Download Game Xbox New Free

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز سایت مخصوص و اماده برای ایکس باکس 360 جی تگ هست فقط دانلود و از گوشی انتقال بده به دستگاه و نیازی به نصب نیست فقط باید با چند بار دانلود کنی تا مسلط بشی چون ی کم تبلیق داره که زود یاد میگیری.این سایت نیازی به تبدیل بازیها نیست اماده برای انتقال به ایکس باکس و اجراست .براتون سایت رو قرار میدم دوست عزیزList All Game XBOX Jtag - Download Game Xbox New Free

دستت درد نکنه ، ولی چندین تا لینک دانلود داره چجوری و کدومو دان کنم سر در نمیارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or