سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من رفتم تعمیرگاه،گفت که مدل های تولید آخر ایکس باکس قابلیت برگشت نداره/یعنی مادربورد فقط یکبار قابلیت رایت ناند داره و اگه مدل تو اونجوری باشه دیگه باید بندازی دور??‍♂️/آیا حقیقت داره؟؟؟؟؟

سلام
من رفتم تعمیرگاه،گفت که مدل های تولید آخر ایکس باکس قابلیت برگشت نداره/یعنی مادربورد فقط یکبار قابلیت رایت ناند داره و اگه مدل تو اونجوری باشه دیگه باید بندازی دور??‍♂️/آیا حقیقت داره؟؟؟؟؟
سلام ..خیر دوست عزیز اینطور نیست ناند ی جور فایل که میریزند داخل کنسول مثل فلش /حالا ناند چی هست/ناند شناسه و مخصوص همون دستگاه هست .یعنی اگه ناند ی دستگاهو بریزی توی دستگاه دیگه اون دستگاه یا روشن نمیشه یا اگه هم روشن بشه تک چراغ قرمز میده یا تصویر نمیاد/شما دستگاتونو با ناند اسخراج شده با نرم افزار Simple 360 NAND Flasher رایت کردید که این یعنی اشتباه و در حال حاضر دستگاتون تصویر نداره /پس فقط میشه اون ناندی که خارج کردیدو بدید براتون ی فایل به اسم updflash درست کنند و دستگاتون به حالت قبل برگرده.اگه هم شما اون ناند استخراج شده رو نداشته باشید با سخت افزار مخصوص ناندرو خارج میکنند و باهاش updflash درست میکنند بعد دستگات درست میشه/بهترین کار اینه که دستگاتو ببری پیش تعمیر کار نشون بدی سوال کردن و این چیزا جواب نمیده عزیزم/دستگات 100 درصد درست میشه قول میدم/سوالی بود در خدمتم دوست عزیز

آقا سپهر سوال من رو هم جواب بده دیگه!!
سلام دوست عزیز فایل پچ هست ولی نمیدونم چرا دانلود نمیشه خودت نگاه کن ببین میشه//تازه از این گذشته چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم پس جدیدو دانلود کن راحت /با پچ کردن و اپدیت کردن کارت راه نمیوفته عزیزم/اینم لینک اونی که میخواستی البته اگه اجازه بده دانلود کنیDaymos OPE v3 [Npower + Bundesliga. 1] [XBOX360-PS3] PRO EVOLUTION SOCCER 2013 MODDING & DISCUSSION

سلام دوست عزیز فایل پچ هست ولی نمیدونم چرا دانلود نمیشه خودت نگاه کن ببین میشه//تازه از این گذشته چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم پس جدیدو دانلود کن راحت /با پچ کردن و اپدیت کردن کارت راه نمیوفته عزیزم/اینم لینک اونی که میخواستی البته اگه اجازه بده دانلود کنیDaymos OPE v3 [Npower + Bundesliga. 1] [XBOX360-PS3] PRO EVOLUTION SOCCER 2013 MODDING & DISCUSSION

پس های جدید رو خوشم نمیاد
پس ۱۳ بهترین بود و تنها مشکلش، مثل همیشه لایسنس‌ها‌ست
در کل ممنون ❤

ف
فقط ببخشید
به غیر از این لینک دیگه‌ای سراغ ندارید؟
این اندونزیایی نوشته
لینک هم پیدا نمیکنم

پس های جدید رو خوشم نمیاد
پس ۱۳ بهترین بود و تنها مشکلش، مثل همیشه لایسنس‌ها‌ست
در کل ممنون ❤
دوست عزیز این فایل رو راحت میشه بریزی توی هارد و پچ کنی ولی اجازه دانلود نمیده نمیدونم چرا خیلی گشتم جای دیگه هم پیدا نمیشه/اگه هم هست با پول میفروشه اقای دیموس

بخدا میدونی چقدر گشتم هیچ جا اجازه دانلودشو نمیده /این مردیکه دیموس گذاشته برای فروش/حتی توی یوتیوب هم لینک دانلودشو برداشته دوست عزیز
ای بابا
بازم دستتون درد نکنه

خیلی زحمت کشیدید
البته توی یه سایت بود
ولی میگفت باید ثبت نام کنید
منم هرکاری کردم موقع زدن Captcha به مشکل میخوردم

تو یوتیوب همون Deymos بزنم پیداش میکنم؟

ای بابا
بازم دستتون درد نکنه

خیلی زحمت کشیدید
البته توی یه سایت بود
ولی میگفت باید ثبت نام کنید
منم هرکاری کردم موقع زدن Captcha به مشکل میخوردم

تو یوتیوب همون Deymos بزنم پیداش میکنم؟
بفرما این هم سایتش تو یوتیوب که برای دانلود فایل هیچی نمیاد با اموزش راحت

سلام
سه تا سوال داشتم

یک اینکه میشه با جیتگ رفت تو ایکس باکس لایو؟ یه کانال معتبر تو یوتیوب آموزشش رو گذاشته (اسمش Modded warfare عه)

دوم اینکه xbox Neighberhood چیه و چجوری نصب میشه؟

و در آخر، کسی تو تهران جای مطمئنی میشناسی برای نصب بازی روی هارد؟
مطمئن باشه فقط، چون قبلا به یکی دادم بازی بریزه، جای معروفی بود، ولی خب هارد رو گم کرد

خیلی ممنون

اقا سپهر کنسول lt3 آری جی ایچ حساب میشه؟
سلام علی جان اخرین فریم ور همون lt3 هست و RGH همون جی تگ/فقط از این طریق میشه فهمید که دستگاه RGH هست در حالت خاموش بودن با دکمه ایجکت اگه تصویر ابی XELL اومد معلوم میشه که دستگاه RGH هست حالا چه lt3 داشته باشه درایوش یا نه البته همشون تا حالا فریمور lt3 شدند

سلام
سه تا سوال داشتم

یک اینکه میشه با جیتگ رفت تو ایکس باکس لایو؟ یه کانال معتبر تو یوتیوب آموزشش رو گذاشته (اسمش Modded warfare عه)

دوم اینکه xbox Neighberhood چیه و چجوری نصب میشه؟

و در آخر، کسی تو تهران جای مطمئنی میشناسی برای نصب بازی روی هارد؟
مطمئن باشه فقط، چون قبلا به یکی دادم بازی بریزه، جای معروفی بود، ولی خب هارد رو گم کرد

خیلی ممنون
سلام دوست عزیز بله میشه با داشبورد ارورا رفت به لایو ولی نه اونی که با دستگاه بدون جی تگ/فقط میتونی بصورت لینکی اینکارو بکنی و با دوستات یا خارجی ها بازی کنی/که من به دلایل حساس بودن نمیتونم راهنماییت کنم/در مورد xbox Neighberhood نرم افزاری هست که باید در کامپیوتر نصب بشه و در تنضیمات داش لانچ ی فایل مخصوص در پلاگ این قرار بدی و با کابل لن یا وای فای با کامپیوتر تمامی برنامه های هاردتو ببینی و هم میتونی بازی دانلود شده رو راحت جا به جا کنی/در مورد ریختن بازی توی هارد تهران ادمای زیادی هستند ولی معتبر نمیشناسم

سلام دوست عزیز بله میشه با داشبورد ارورا رفت به لایو ولی نه اونی که با دستگاه بدون جی تگ/فقط میتونی بصورت لینکی اینکارو بکنی و با دوستات یا خارجی ها بازی کنی/که من به دلایل حساس بودن نمیتونم راهنماییت کنم/در مورد xbox Neighberhood نرم افزاری هست که باید در کامپیوتر نصب بشه و در تنضیمات داش لانچ ی فایل مخصوص در پلاگ این قرار بدی و با کابل لن یا وای فای با کامپیوتر تمامی برنامه های هاردتو ببینی و هم میتونی بازی دانلود شده رو راحت جا به جا کنی/در مورد ریختن بازی توی هارد تهران ادمای زیادی هستند ولی معتبر نمیشناسم
خیلی ممنون
فقط این xbox neighberhood رو میدونید چجوری باید نصب کرد؟

خیلی ممنون
فقط این xbox neighberhood رو میدونید چجوری باید نصب کرد؟
باشه عزیزم اول xbox neighberhood رو نصب کن توی کامپیوتر تا من ی دستگاه هست اونو جی تگ کنم بقیشو بگم دوست عزیز

اوکیه
دوست عزیز باید با کابل اینترنت به ایکس باکس وصل بشی وگرنه نمیشه/اینم از چگونگی نصب و دیدن فایلهای ایکس باکس در کامپیوتر مشکلی بود در خدمتم دقت بکنی همش 1 دقیقه نمیشه انجام دادنش

دوست عزیز باید با کابل اینترنت به ایکس باکس وصل بشی وگرنه نمیشه/اینم از چگونگی نصب و دیدن فایلهای ایکس باکس در کامپیوتر مشکلی بود در خدمتم دقت بکنی همش 1 دقیقه نمیشه انجام دادنش
داش سپهر یه سوال
من مودم وایرلس گرفتم
با لن به کنسول وصل کردم
با گوشی تونستم فایل جا به جا کنم تو ایکس باکس
Ftp رو میگم
ولی سرعت انتقال کلا ۲ مگابایت برثانیس چرا

اینم بگم دوتاگوشی رو وصل کردن به وای فای
فایل ارسال کردم به گوشی دومی با نهایت سرعت گوشی ۶ مگابایت بر ثانیه بود
از قدرت مودم مطمعنم

• Like
Reactions: aa842
یعنی ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کنم یا ایکس باکس رو به اینترنت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or