aa842
کاربر سایت
دکمه Rb رو بزن بورو روی HDD دکمه A بعد دکمه X رو ی بار بزن سیو بشهچجوری باید سیو کنم تو دش لانچ؟
Rb رو میزنم، هارد رو انتخاب میکنم ولی اتفاقی نمیافته
کردمخب حالا توی کامپیوتر ای پی تو در نیبرهود وارد کن مثل منView attachment 203614
عکس بفرست دوست عزیز عکسکردم
میگه 192.16.... couldn't be found
الان دستگاه من روشن و این هم از نیبر هود اماده برای کار
دوست عزیز شما دارید با این کارتون در اینجا نظم سایتو بهم میزنید .اینطور که معلومه شما احتمالا کارتون ی جور شوخی مسخرست و این کارتون اصلا در این سایت قابل قبول نخواهد بودجمله خبری بود
کاش تی پی لینک میخریدی تا توی انلاین ارورا بتونی بطور لینکی بازی کنی/به هر حال مبارکت باشه دوست عزیز
چه فرقی میکنه کلا نت ایران نهایت ۱۶ مگابیت باشهکاش تی پی لینک میخریدی تا توی انلاین ارورا بتونی بطور لینکی بازی کنی/به هر حال مبارکت باشه دوست عزیز
سلام داش مهدی مودم خریدی میای با ما بازی کنی دیگه انلاین؟اینم بگم دوتاگوشی رو وصل کردن به وای فای
فایل ارسال کردم به گوشی دومی با نهایت سرعت گوشی ۶ مگابایت بر ثانیه بود
از قدرت مودم مطمعنم
اگه مودمت دی لینکه مطمئن باش کار میکنه برا اروراچه فرقی میکنه کلا نت ایران نهایت ۱۶ مگابیت باشه
مشکلی هستسلام داش مهدی مودم خریدی میای با ما بازی کنی دیگه انلاین؟
مگه میشه تو لینک با کسی که میخوای بازی کنی؟سلام داش مهدی مودم خریدی میای با ما بازی کنی دیگه انلاین؟
دوتا راه دارهمگه میشه تو لینک با کسی که میخوای بازی کنی؟
یعنی مثلا طرف رو پیدا کنی باهاش بازی کنی؟
اوکیهدوتا راه داره
1.با یه نوع اسکریپت میشه دید تو فلان بازی چه کسایی بازی می کنن و تو چه لابی هاییی هستن.
2.قرار میزاریم با هم میریم تو یه لابی
راستی شما لینک بازی میکنید؟اگه میکنید من دو نفر دیگه هم میشناسم ایرانی با مهدی بریم بازی کنیم