سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کنم یا ایکس باکس رو به اینترنت؟
2 تاشو هم باید وصل کنی مودمت چیه مودلش /به هر حال پشت ی مودم حداقل توتا جای ورودی اینترنت هست یکیشو به ایکس بزن یکیشو هم به کامپیوتر/بعد با دادن ای پی دستگات در نرم افزار نیبر هود تمامی فایلهای هاردتو میتونی ببینی

2 تاشو هم باید وصل کنی مودمت چیه مودلش /به هر حال پشت ی مودم حداقل توتا جای ورودی اینترنت هست یکیشو به ایکس بزن یکیشو هم به کامپیوتر/بعد با دادن ای پی دستگات در نرم افزار نیبر هود تمامی فایلهای هاردتو میتونی ببینی
دی لینکه
آها
یعنی با کابل LAN جفتشون رو وصل کنم به مودم، سپس تو نیبرهود آی‌پی دستگاه رو از تو همون XEX MENU پیدا کنم و بزنم؟

داش سپهر یه سوال
من مودم وایرلس گرفتم
با لن به کنسول وصل کردم
با گوشی تونستم فایل جا به جا کنم تو ایکس باکس
Ftp رو میگم
ولی سرعت انتقال کلا ۲ مگابایت برثانیس چرا
بله متاسفانه سرعت خوبی نیست نمیشه کاری کرد/راستی مودمت چیه مهدی جان؟؟

دی لینکه
آها
یعنی با کابل LAN جفتشون رو وصل کنم به مودم، سپس تو نیبرهود آی‌پی دستگاه رو از تو همون XEX MENU پیدا کنم و بزنم؟
بله دوست عزیز/ اینو نمیدونم XEX MENU مگه ای پی داره/ای پی دستگات توی فری استایل یا ارورا هست/یادت باشه ی زمان توی داشبرد اصلی ازت خواست اپدیت کنی اینکارو نکنی جواب نه بده البته خیلی کم پیش میاد ولی مراقب باش/من هستم فعلا سوال داری بپرس

بله دوست عزیز/ اینو نمیدونم XEX MENU مگه ای پی داره/ای پی دستگات توی فری استایل یا ارورا هست/یادت باشه ی زمان توی داشبرد اصلی ازت خواست اپدیت کنی اینکارو نکنی جواب نه بده البته خیلی کم پیش میاد ولی مراقب باش/من هستم فعلا سوال داری بپرس
ببین من قبلا با دش لانچ، ایکس باکس لایو رو بلاک کرده بودم
ولی از وقتی کنسول رو آپدیت کردم، دیگه دش لانچ هیچیش کار نمیکنه، آرورا هم کار نمیکنه

و اینکه تو xex menu هم آی‌پی رو مینویسه

الان اگه ایکس باکس رو به اینترنت وصل کنم، خطری پیش نمیاد؟

ببین من قبلا با دش لانچ، ایکس باکس لایو رو بلاک کرده بودم
ولی از وقتی کنسول رو آپدیت کردم، دیگه دش لانچ هیچیش کار نمیکنه، آرورا هم کار نمیکنه

و اینکه تو xex menu هم آی‌پی رو مینویسه
خب اگه ای پی توی ایگزه هستو میتونی استفاده کنی//ولی اینکه میگی نمیتونم از داش لانچ استفاده کنم پس چطوری میخوای تنظیمات داش لانچو انجام بدی برای نیبرهود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان اگه ایکس باکس رو به اینترنت وصل کنم، خطری پیش نمیاد؟
نه نترس اگه خواست به لایو وصل بشه استاپ بزن /اگه هم اپدیت خواست نه بزن/تازه از این گذشته مگه به لایو وصل شدن به این الکی هاست اونم با این سرعت مسخره اینترنت

خب اگه ای پی توی ایگزه هستو میتونی استفاده کنی//ولی اینکه میگی نمیتونم از داش لانچ استفاده کنم پس چطوری میخوای تنظیمات داش لانچو انجام بدی برای نیبرهود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه تنظیماتی میخواد؟

نه نترس اگه خواست به لایو وصل بشه استاپ بزن /اگه هم اپدیت خواست نه بزن/تازه از این گذشته مگه به لایو وصل شدن به این الکی هاست اونم با این سرعت مسخره اینترنت
اوکیه پس

آقا شما لینک آخرین نسخه یا بهترین نسخه دش لانچ رو دارید؟

بله متاسفانه سرعت خوبی نیست نمیشه کاری کرد/راستی مودمت چیه مهدی جان؟؟
هواوی ۳۰۰mb/s

اینو واسه دوربین خونمون گرفتم دوتا کابل لن خریدم هم دی وی ار رو وصل کردم هم کنسول
با گوشی میشه راحت دید
داخل حافظه ایکس باکس هم میشه دید
ولی این سرعت پایین بودن زیاد جالب نیست

اون دوست عزیز که میخواد به نت وصل شه از داخل داش لانچ گزینه لایو بلاک رو فعال کن
هیچ مشکلی پیش نمیاد
میتونی راحت با آرورا آنلاین بازی کنی

• Like
Reactions: aa842
اینو واسه دوربین خونمون گرفتم دوتا کابل لن خریدم هم دی وی ار رو وصل کردم هم کنسول
با گوشی میشه راحت دید
داخل حافظه ایکس باکس هم میشه دید
ولی این سرعت پایین بودن زیاد جالب نیست
کاش تی پی لینک میخریدی تا توی انلاین ارورا بتونی بطور لینکی بازی کنی/به هر حال مبارکت باشه دوست عزیز

خواهش میکنم دوست عزیز با ارزوی موفقیت در زندگی
سلام دوباره
دش لانچ رو ریختم و پیغام آپدیت داد دش لانچ، منم آپدیت کردم و درست شد
آرورا هم درست شد

ایکس باکس به اینترنت وصل شد، آی‌پی هم پیدا کردم
نیبرهود هم رو کامپیوتر ریختم
الان تنظیمات دش لانچ رو چیکار کنم؟ پلاگین چی باشه؟

سلام دوباره
دش لانچ رو ریختم و پیغام آپدیت داد دش لانچ، منم آپدیت کردم و درست شد
آرورا هم درست شد

ایکس باکس به اینترنت وصل شد، آی‌پی هم پیدا کردم
نیبرهود هم رو کامپیوتر ریختم
الان تنظیمات دش لانچ رو چیکار کنم؟ پلاگین چی باشه؟
سلام توی اون فیلم همه چیزو توضیح داده تنضیمات خاصی نداره /این فایلی که میدمو بزار توی هارد ایکس باکس نه داخل هیچ فایلی بعد دش لانچتو اجرا کن و این فایلو در اولین پلاگین داش لانچ قرار بده بعد دش لانچتو سیو کن

Attachments

سلام توی اون فیلم همه چیزو توضیح داده تنضیمات خاصی نداره /این فایلی که میدمو بزار توی هارد ایکس باکس نه داخل هیچ فایلی بعد دش لانچتو اجرا کن و این فایلو در اولین پلاگین داش لانچ قرار بده بعد دش لانچتو سیو کن
فقط یه سوال

کدوم فیلم دقیقا :D

فقط یه سوال

صفحه 833 نگاه کن برات فرستادم/البته یوتیوب باید با فیلتر شکن نگاه کنی

فقط یه سوال

اینم بگم 98 درصد کارو انجام دادی فقط میمونه ای پی تو توی نیبر هود کامپیوتر اضافه کنی تموم قبل از استفاده از نیبرهود ی بار دستگاتو خاموش روشن کن

اینم بگم 98 درصد کارو انجام دادی فقط میمونه ای پی تو توی نیبر هود کامپیوتر اضافه کنی تموم قبل از استفاده از نیبرهود ی بار دستگاتو خاموش روشن کن
چجوری باید سیو کنم تو دش لانچ؟
Rb رو میزنم، هارد رو انتخاب میکنم ولی اتفاقی نمیافته

تو نیبرهود هم آی‌پی رو میزنم ولی میگه 192.8**** couldn't be found

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or