Mahdi93999
کاربر سایت
راهی نیست با اینترنت گوشی بشه انلاین زد
نه دوست عزیز فرمون مخصوص ایکس باکس باید باشهسلام
من یه فرمون و پدال برای بازی داریم ، البته قدیمیه (برای عصر PS2 ) به کامپیوتر وصل میشه و تمام نسخه های NFS رو میشه باهاش بازی کرد
تو سایت سازندش هم گشتم فهمیدم به ایکس باکس ۳۶۰ هم میخوره
اساس کارش اینجوریه که فرمون رو به پدال وصل میکنی ،(درایورش هم باید نصب کردی باشی ) بعد بایه سیم USB که یه سرش به فرمون وصله ، به کامپیوتر وصل میشه ، و باید تو تنظیمات بازی دکمه هاش رو اعمال کنی و ...
ولی وقتی به ایکس باکس وصل میکنم ، چراغش روشن میشه و دستگاه شناساییش نمیکنه
مدلش هم اینه : twin wheel F1 racing wheel
راهی هست بشه وصلش کرد به ایکس باکس؟
برای بازی انلاین تموم بازیها بهتره از teapot استفاده بشه که مثل این میمونه که دستگاه جی تگ نیست/ی سرور مخفی هست فکر کنم 7 روز مجانی میشه بازی کرد بعدش باید این سرور مخفی رو خریدوصلم
کالاف و فارکرای هم آنلاین بازی کردم
ولی GTA V رو نمیدونم چجوری باید آنلاین بازی کنم
آموزش چیزی
میدونم
میشه بگید چجوری؟برای بازی انلاین تموم بازیها بهتره از teapot استفاده بشه که مثل این میمونه که دستگاه جی تگ نیست/ی سرور مخفی هست فکر کنم 7 روز مجانی میشه بازی کرد بعدش باید این سرور مخفی رو خرید
لطفا خودتون سرچ کنید در مورد این روش چراکه من هیچ مسعولیتی در مورد این روش نمیپذیرم برنامه هاش برای دانلود هست توضیح هم داده /تایپ کنید how to play xbox360 RGH online tea pot 2020 با ارزوی موفقیتمیشه بگید چجوری؟
مهدی جان کدوم فالهارو میگی؟؟؟داش سپهر امروز دوتا فایل پلاگین توی داش لانچ تنظیم کردم
الان تو صفحه اول روشن شدن میمونه قفل میشه چیکار کنم
خب بورو توی داش لانچت پلاگینارو حذف کن بعد سو کن تا درست بشه شب بهت میگم چطوری اینکارو اتنجام بدیداش لانچ رو هارد سیو کردم هاردو بکنم مشکلی پیش نمیاد
میگم تو لوگوی ایکس باس ۳۶۰ میمونهخب بورو توی داش لانچت پلاگینارو حذف کن بعد سو کن تا درست بشه شب بهت میگم چطوری اینکارو اتنجام بدی
صبر کن میادمیگم تو لوگوی ایکس باس ۳۶۰ میمونه
دستگاتو خاموش کن سیم برقاشو بکش هاردو خارج کن /بعد روشنش کن ولی موقع روشن بودن دستگاه هاردو نزن میسوزههارد رو بکنم