سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چجوری xex meno رو تو یه فولدری میزاری از فلش میریزی مثل یه بازی توی لیست هست
با برنامه هاریزون//Horizon/وقتی فلشو میزنی این برنامه محتویات فلشو که فایل مخفی داره نشون میده/نمیدونم برای موبایل هم هست یا نه/ 190014

190177 این آخریا فرقش با اولیا چیه base version شون فرق داره

من جدید ترین تلیت رو نصب کردم بازی gta v خیلی خیلی روون شد ولی افت کیفیت رو احساس میکنم نسبت به قبل

سلام دوستان و مدیریت محترم
یک دستگاه 360 سفید دارم که هارد رو سرش نصب میشد ، پشتش نوشته سال 2008 ، هارد 20 گیگ داشت که متاسفانه گمش کردم ، 10 ساله 360 ام خاک خورده ، دنبال هارد قدیمی هستم ، پرسیدم میگن 500 تومن پولشه ، کسی راهکاری سراغ داره ممنون، 10 ساله ازش استفاده نکردم

سلام دوستان و مدیریت محترم
یک دستگاه 360 سفید دارم که هارد رو سرش نصب میشد ، پشتش نوشته سال 2008 ، هارد 20 گیگ داشت که متاسفانه گمش کردم ، 10 ساله 360 ام خاک خورده ، دنبال هارد قدیمی هستم ، پرسیدم میگن 500 تومن پولشه ، کسی راهکاری سراغ داره ممنون، 10 ساله ازش استفاده نکردم
سلام علیرضای عزیز/در مورد ایکس باکست که سال 2008 این مدل دستگاه بردش فالکون هست و بخوای ازش استفاده کنی زیاد توصیه نمیشه چون این نوع دستگاه مشکل گرمایشی دارند و معلوم نیست کی دستگاتو از دست بدی و قابل تعمیر هم نیست /منظورم اینه که احتمال 3 چراغ شدنش بسیار بالاست/اگه بفروشی تش به نفعته/در مورد هارد بله اینا هاردشون از نوع بزرگ هست و باید از هارد مخصوص به خودش استفاده کنی و راه دیگه ای هم نیست/اینم که گفته 500 هزار تمن احتمالا هارد 250 گیگ دوست عزیز/برای خرید هم حتما به طرف مقابل بگو که دستگات جی تگ هست یا نه/سوالی بود در خدمتم /با ارزوی موفقیت دوست عزیز 190434

Pes 21 یا Fifa 21 شرکت عصر بازی چطورن؟ شرکت عصر بازی pes20ش هیچ مشکلی نداشت ولی فیفاشو امتحان نکردم

وقت بخیر. آخرین نسخه نسل هفتمی فیفا، فیفا 19 بود و آخرین نسخه نسل هفتمی پی اس، پی اس 2018 بود. نسخه هایی که شرکت هایی مثل گردو و عصر بازی میزنن، تنها نقل و انتقالات و بک گراند صفحه اصلی رو تغییر میدن. اگر به دنبال همین دو مورد هستی، بگیرش. من نسخه پی اس 2019 عصر بازی رو گرفتم مشکلی نداشت. فیفا 2019 خود EA بیشتر ارور فتال و Unrecognized disk نسبت به نسخه ایرانیزه شدن فیفاهای تقلبی میده.

• Like
Reactions: sepehrpuor
یه چیزایی خوندم که باید hhdx رو فعال کنی با یه برنامه بعد امولاتور بریزی اونجا تا اجرا شه
افرین مهدی جان این بازیهای کلاسیک رو باید به اون روش انجام بدی /این بازیها برای ایکس باکس کلاسیک یعنی اون ایکیس باکس قدیمی که 360 نیستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or