فرقشون اینه که اگه بخوای انلاین بازی کنی باید اخرین اپدیتو انجام بدی/وگرنه هیچیView attachment 190177این آخریا فرقش با اولیا چیه base version شون فرق داره
سلام علیرضای عزیز/در مورد ایکس باکست که سال 2008 این مدل دستگاه بردش فالکون هست و بخوای ازش استفاده کنی زیاد توصیه نمیشه چون این نوع دستگاه مشکل گرمایشی دارند و معلوم نیست کی دستگاتو از دست بدی و قابل تعمیر هم نیست /منظورم اینه که احتمال 3 چراغ شدنش بسیار بالاست/اگه بفروشی تش به نفعته/در مورد هارد بله اینا هاردشون از نوع بزرگ هست و باید از هارد مخصوص به خودش استفاده کنی و راه دیگه ای هم نیست/اینم که گفته 500 هزار تمن احتمالا هارد 250 گیگ دوست عزیز/برای خرید هم حتما به طرف مقابل بگو که دستگات جی تگ هست یا نه/سوالی بود در خدمتم /با ارزوی موفقیت دوست عزیزسلام دوستان و مدیریت محترم
یک دستگاه 360 سفید دارم که هارد رو سرش نصب میشد ، پشتش نوشته سال 2008 ، هارد 20 گیگ داشت که متاسفانه گمش کردم ، 10 ساله 360 ام خاک خورده ، دنبال هارد قدیمی هستم ، پرسیدم میگن 500 تومن پولشه ، کسی راهکاری سراغ داره ممنون، 10 ساله ازش استفاده نکردم
Pes 21 یا Fifa 21 شرکت عصر بازی چطورن؟ شرکت عصر بازی pes20ش هیچ مشکلی نداشت ولی فیفاشو امتحان نکردم
مهدی جان چه خطایی میده/مینویسه فاتال کراش /یا چیز دیگه ای؟؟؟سلام بازی کراش ایکس باکس کلاسیک رو گرفتم
تو ایکس باکس ریختم ولی میخوام واردش بشم خطا میده
مهدی جان چه خطایی میده/مینویسه فاتال کراش /یا چیز دیگه ای؟؟؟
شرمنده مهدی جان گفتی کلاسیک عکسشو بزار این بازیها اینطوری اجرا نمشندهمون ارور تمیز بودن
یه چیزایی خوندم که باید hhdx رو فعال کنی با یه برنامه بعد امولاتور بریزی اونجا تا اجرا شهشرمنده مهدی جان گفتی کلاسیک عکسشو بزار این بازیها اینطوری اجرا نمشند
افرین مهدی جان این بازیهای کلاسیک رو باید به اون روش انجام بدی /این بازیها برای ایکس باکس کلاسیک یعنی اون ایکیس باکس قدیمی که 360 نیستندیه چیزایی خوندم که باید hhdx رو فعال کنی با یه برنامه بعد امولاتور بریزی اونجا تا اجرا شه
نه مهدی جان باور کن ندارم/توی یوتیوب زیاده/مهم اینه که هارد میخواد که داریبرنامه هاشو دارید