Mahdi93999
کاربر سایت
میدونی چیه مهدی جان ی جورایی شاید دقیق نیست مثلا من سوپر اسلیم دارم وقتی روشنش میکنم سی پی یو 50 بعد از 10 دقیقه میشه 77/80/اینه که زیاد روش حساب نمیکنماونقدرها هم دورغ نیست واقعیه
من دور فن رو یدونه زیاد کردم رو ۶۰ تا ۵۰ متغیره وقتی بازی کنم ۶۰ میشه تو داشبورد ۵۵ تا ۵۰ واسه این که بفهمم واقعیه مسیر ورود هواشو بستم با خروج رو دما بالا رفتمیدونی چیه مهدی جان ی جورایی شاید دقیق نیست مثلا من سوپر اسلیم دارم وقتی روشنش میکنم سی پی یو 50 بعد از 10 دقیقه میشه 77/80/اینه که زیاد روش حساب نمیکنم
برای من اینطوری /ولی برای بعضی از دستگاها دما کمتر نشون میده/حتی خمیر سیلیکنشم تعویض کردم خودم فرقی نکرد/3 سال همینطوری مشکلی هم پیش نیومدهمن دور فن رو یدونه زیاد کردم رو ۶۰ تا ۵۰ متغیره وقتی بازی کنم ۶۰ میشه تو داشبورد ۵۵ تا ۵۰ واسه این که بفهمم واقعیه مسیر ورود هواشو بستم با خروج رو دما بالا رفت
شدن میشه ولی کسی نیست که بخوای انلاین بزنیو یه سوال دیگه
GTA V رو میشه روی جیتگ آنلاین بازی کرد؟
یه کانال یوتیوب بود ، اسمش Modded Warfare عه
آنلاین بازی میکرد ، کانالش معتبره ، مطمئنم
میخواستم ببینم کسی اینجا راهحلی داره ؟
مهم نیستشدن میشه ولی کسی نیست که بخوای انلاین بزنی
داخل سایت xbox unity برو ببین کسی هست که gta بزنه وقتی کسی نباشه کلا نمیتونی وارد آنلاین بشیمهم نیست
فقط میخوام بازی کنم
روم که میشه درست کردداخل سایت xbox unity برو ببین کسی هست که gta بزنه وقتی کسی نباشه کلا نمیتونی وارد آنلاین بشی
به وای فای باید وصل شی فقطروم که میشه درست کرد
حداقل راهش رو بگو
من دارم کسی رو که بازی کنه
وصلمبه وای فای باید وصل شی فقط
اگه gta سیستم لینک نداشته باشه تو تنظیماتش فک نکنم بشهوصلم
کالاف و فارکرای هم آنلاین بازی کردم
ولی GTA V رو نمیدونم چجوری باید آنلاین بازی کنم
آموزش چیزی
خب راهی نیست؟اگه gta سیستم لینک نداشته باشه تو تنظیماتش فک نکنم بشه
به لایو هم وصل شی بن میشه کنسولت