سلام مهدی جان مهمونی بودم الان اومدم /چرا هاردو بردی فرمت کردی؟؟؟یه چیز دیگه چرا اواتار نیست
مگه آپدیت تو هارد ذخیره میشه
سلام مهدی جان مهمونی بودم الان اومدم /چرا هاردو بردی فرمت کردی؟؟؟یه چیز دیگه چرا اواتار نیست
مگه آپدیت تو هارد ذخیره میشه
وقتی همه چی به اون فایل ini داش لانچ توی هارد بستگی دارهسلام مهدی جان مهمونی بودم الان اومدم /چرا هاردو بردی فرمت کردی؟؟؟
خب صبر میکردی میومد بالا اون داشت دنبال اینترنت میگشتوقتی همه چی به اون فایل ini داش لانچ توی هارد بستگی داره
چیکار میکردم
میگم رو صفحه لودینگ ایکس باکس هنگ میکنهخب صبر میکردی میومد بالا اون داشت دنبال اینترنت میگشت
در حال حاضر وضعیت چطوره؟؟؟میگم رو صفحه لودینگ ایکس باکس هنگ میکنه
نیم ساعت گذاشتم بمونه هیچی نشد
پوشه داش لانچو کلا حذف کنممهدی جان فقط با برنامه FATXplorer میتونی محتویات داخل هارد ایکس باکستو ببینی پاک کنی یا بازی بریزی در کامپیوترView attachment 192631
مگه اومد محتویات هاردت /اون فایلهارو هم که ریختی توی هاردو هم پاک کنپوشه داش لانچو کلا حذف کنم
هنوز نرفتم ولی میگم کدوم رو پاک کنممگه اومد محتویات هاردت /اون فایلهارو هم که ریختی توی هاردو هم پاک کن
فایلهایی که ریختی برای تی پات/و لانچ اینی/و داش لانچهنوز نرفتم ولی میگم کدوم رو پاک کنم
این ini داخل همون پوشه داش لانچ هستش دیگهفایلهایی که ریختی برای تی پات/و لانچ اینی/و داش لانچ
شاید بیرون داخل هاردت باشه /موقع پاک کردن اون فلشی که به دستگات زدیرو هم خارج کناین ini داخل همون پوشه داش لانچ هستش دیگه
بعد این برنامه میتونه حذف کنه چون بجا دیدم زده بود خواندن روشن یا خاموششاید بیرون داخل هاردت باشه /موقع پاک کردن اون فلشی که به دستگات زدیرو هم خارج کن