Mahdi93999
کاربر سایت
لنز رو کلا بیخیال شو همجوره اذیت مینکهسلام دوستان
یه 360 میخوام بگیرم بین اسلیم و سوپر اسلیم دو به شک هستم
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین و اینکه لنز سوپر اسلیم هست توی بازار اگر مشکل پیدا کرد؟؟ چون شنیدم قطعات سوپر اسلیم کمتر گیر میاد
دمت گرملنز رو کلا بیخیال شو همجوره اذیت مینکه
یه سوپر اسلیم جیتگ بگیر
دانلود کن بریز تو هارد بازی کن
فرق زیادی ندارن ولی سوپر اسلیم کوچیکتره فنشم کم صدا تره ولی اگه ۲۰۱۴ به پایین باشه که جیتگ بشه کرد وگرنه بازی کردن با دیسک رو اصلا پیشنهاد نمیدم فقط دردسره پول خرج میکنی الکیدمت گرم
پس داش بین اسلیم و سوپر اسلیم همون سوپر اسلیم پیشنهاد میدی؟
پس ردیفهفرق زیادی ندارن ولی سوپر اسلیم کوچیکتره فنشم کم صدا تره ولی اگه ۲۰۱۴ به پایین باشه که جیتگ بشه کرد وگرنه بازی کردن با دیسک رو اصلا پیشنهاد نمیدم فقط دردسره پول خرج میکنی الکی
فقط مطمعا شو جیتگ هستپس ردیفه
یه سوپر اسلیم پیدا کردم باندل فیفا 14 هست و جیتگ هست خداروشکر
ببین الان دستگاه با هارد روشن میشه یا همچنان هارد رو میزنی روشن نمیشه؟یعنی الان من مثل خر موندم تو گل یک نفر هم توی جهان هستی نمیتونه حل کنه یابه این مشکل برنخورده
میشه یکم درباره برنامه توضیح بدید و آموزش کار باهاش و اتصالش به ایکس باکس رو توضیح بدید؟مهدی جان فقط با برنامه FATXplorer میتونی محتویات داخل هارد ایکس باکستو ببینی پاک کنی یا بازی بریزی در کامپیوترView attachment 192631
اونکارم کردم ولی چون فایل ها تو هارده اول هارد رو میشناسه واسه لود کردن هنگ میکنهمطمئن نیستم ولی دش لانچ رو روی یه فلش بریز و روی ایکس باکس بیارش و هرکاری که کردی ، پلاگین و ... رو مثل قبل کن
آخه فکر کنم شما رفتی تنظیمات ایکس باکس رو به کل تغییر دادی گفتم شاید اصلا ربطی به هارد نداشته باشهاولویت اول هارده واسه همین هرچی بخاد لود شه اول از هارد لود میکنه
بدون هارد بالا میاد بازی میریزم تو یو اس بی اجرا میشهآخه فکر کنم شما رفتی تنظیمات ایکس باکس رو به کل تغییر دادی گفتم شاید اصلا ربطی به هارد نداشته باشه
برو از سایت نسخه جیتگ رو بگیر نیازی به این چیزا نیستآقا من امروز ماینکرافت نسخه Xbox 360 edition رو ریختم
بازی رو شناخت
ولی وقتی میخوام با XM360 بازی رو آنلاک کنم (چون بازی وقتی میرم داخلش نسخه آنلاک شده نیست و تو اینترنت گشتم همه جا زده بود چون بازی آرکید هست باید با XM360 آنلاک شه) بازی رو به عنوان بازی ARCADE نمیشناسه و نمیتونم آنلاکش کنم
مشکل از کجاست؟
در ضمن بازی رو تو کامپیوتر تبدیل به GOD کردم و ریختم تو همون فولدر 0000000000000000 و Aurora شناختش
کمکی اگه هست لطفا بگید
کجا؟برو از سایت نسخه جیتگ رو بگیر نیازی به این چیزا نیست
کدوم سایت؟برو از سایت نسخه جیتگ رو بگیر نیازی به این چیزا نیست