Mjd
کاربر سایت
آخه کار خاصی نداره. از حالت فشرده خارج میکنم، میریزم توی فلش، توی دستگاه میزنم روی Aurora. Xex صفحه سیاه میاد و دیگر هیچعکسی چیزی بگیر بفرست بهتر مشکلتو میفهمن
آخه کار خاصی نداره. از حالت فشرده خارج میکنم، میریزم توی فلش، توی دستگاه میزنم روی Aurora. Xex صفحه سیاه میاد و دیگر هیچعکسی چیزی بگیر بفرست بهتر مشکلتو میفهمن
مجید جان ای دی تلگرامتو بده تا ببینم مشکل چیه عزیزم/همین حالا تا مشکلتو برطرف کنمآخه کار خاصی نداره. از حالت فشرده خارج میکنم، میریزم توی فلش، توی دستگاه میزنم روی Aurora. Xex صفحه سیاه میاد و دیگر هیچ
یه مشکلی پیش اومدهمجید جان ای دی تلگرامتو بده تا ببینم مشکل چیه عزیزم/همین حالا تا مشکلتو برطرف کنم
مهدی جان درست نصبش نکردییه مشکلی پیش اومده
داخل بازی جی تی آی میشم میگه سایگ این کن
میزنم ازدوباره میگه برگشت میزنم از اول میاد
دوساعت پیش اجرا شدمهدی جان درست نصبش نکردی
بیا توی تلگرام مشکلو بفرست از اولsepehr588دوساعت پیش اجرا شد
سیمشو کشیدم الان وصل کردم اینطوری شد
از تاریخ نیستبیا توی تلگرام مشکلو بفرست از اولsepehr588
این ایدی تلگراممsepehr588/مشکلتو از اجرا بفرست بصورت فیلممجید جان ای دی تلگرامتو بده تا ببینم مشکل چیه عزیزم/همین حالا تا مشکلتو برطرف کنم
مهدی جان درست شداز تاریخ بود همخونی نداشت با تاریخ سیو
سکته کردم گفتم بن شده
خب اینجا خیلی خوب توضیح داده که با این کدها میشه تعغییراتی در بازی داد که نوشته نیازی نیست چرا که دستگاه هنگ میکنه/مثلا برای برداشتن افکتهای بازی حالا هر چی که باشه/در ضمن اون بالا یاداوری کرده که ایکس باکس قدرتش به اندازه خودش هست که مشکلی برای پردازش نداشته باشه//داش سپهر اینو یه دید بزن
مگه میشه با ایکس باکس تو تنظیمات بازی دستکاری کردView attachment 189470
من این کدو میزنم ولی هیچی نمیادخب اینجا خیلی خوب توضیح داده که با این کدها میشه تعغییراتی در بازی داد که نوشته نیازی نیست چرا که دستگاه هنگ میکنه/مثلا برای برداشتن افکتهای بازی حالا هر چی که باشه/در ضمن اون بالا یاداوری کرده که ایکس باکس قدرتش به اندازه خودش هست که مشکلی برای پردازش نداشته باشه//
باید امتحان کنم/شاید برای ایکس باکسهای جی تگ نشدست یا برای امولاتور برای کامپیوترمن این کدو میزنم ولی هیچی نمیاد