سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام عزیزم .اگه منظورت این پک شارژ هست که پشت دستگیره میخوره.اونا هیچ بدرد نمیخوره.پایین عکسشو میزارم.یا منظورت باطریه قابل شارژه گذاشتی توی جا باطری که با سیم دستگیره شارژ بشه وقتتو هدر میدی اینطوری اون سیم که به دسته وصل میشه به هیچ وجه باطری شارژ نمیکنه.شما باید 2 عدد باطری قابل شارژ تهیه کنید شاید هم دارید.و شارژر باطری.فقط شارژر باطری میتونه باطرییاتو شارژ کنه.یادت باشه روی باطری مینویسه rechargeable فقط از این نوع باطری استفاده کن.به هیچ عنوان باطری معمولی رو داخل دستگاه شارژر نذار که موجب اتش سوزی میشه.شارژر باطری چند مدل داره بستگی داره چه مدلی بخری.موفق باشی دوست عزیز.View attachment 131986View attachment 131987View attachment 131988
سلام . باطری که من گرفتم همین یک جفت مشکیایی هستن که عکسشو گذاشتید . همونی که عکسشو اول گذاشتید .

سلام . باطری که من گرفتم همین یک جفت مشکیایی هستن که عکسشو گذاشتید . همونی که عکسشو اول گذاشتید .
درسته.این نوع باطریها خیلیاشون اصل نیستند.یا خوب شارژ نمیشوند.البته اینکه تو صبر کنی اون چراغ سبز بشه.این اتفاق نمیفته.چون داعم داره شارژ میشه. که طبییه .اگه میخوای بدونی باطریت درست کار میکنه باید بدونه سیم امتحان بکنی ببینی چقدر شارژ نگه میداره.در کل باطریهای قلمی بهتره 90 درصد مردم از باطری قلمی قابل شارژ استفاده میکنند. با ارزوی موفقیت

اینا هاش مال من یه همچین چیزیه
View attachment 132067
خوب الان دوتا باطری پک داری 2 تاشونو بزار شارژ بشند خودت ببین ایا خوب توی دسته شارژ نگه میداره یا نه.با چراغش کاری نداشته باش.باطریهات هم که 4800mah یعنی بالاترین امپر .و خوب

سلام دوست عزیز .پس معلوم شد که دستگات جی تگ نیست.بهتر.فعلا برای گام ساده همون اداپتورو تهیه کن ببین چی میشه.من توصیه میکنم که تا درست شدن دستگات ازش استفاده نکن.بسیار میتونه خطر ناک باشه.موفق باشی.
سلام دوستان من یه آداپتور جدید هم خریدم مشکلم برطرف نشده به دادم برسید که حسابی کلاف شدم تو قرنطینه خونگی

درود
به احتمال خیلی زیاد از خمیر سیلیکون گرافیک باشه که تموم شده
به نظرتون جایی هست تو این اوضاع تا قبل تعطیلات واسم کاری انجام بده اخه هم پیش مرکز تعمیرات سخت افزار ایران بردم هم پیش آقا روح الله پاساژ لباف هر دو گفتند مشکل نداره سالمه ولی نیست

به نظرتون جایی هست تو این اوضاع تا قبل تعطیلات واسم کاری انجام بده اخه هم پیش مرکز تعمیرات سخت افزار ایران بردم هم پیش آقا روح الله پاساژ لباف هر دو گفتند مشکل نداره سالمه ولی نیست
راستش نمیدونم کجاها بازن الان ، ولی توضیح بده که وسط بازی اینجوری میشه و دستگاه فریز میکنه ، اونا یا بلد نبودن یا کلا چک نکرده رو هوا یه چی پروندن ، دستگاه سالم رو چندین ساعت پشت هم توی بازی باشی هم نباید مشکلی واسش پیش بیاد ،و اینکه ممکنه دستگاه مشکلی نداشته باشه فقط خمیر سیلیکون گرافیک تموم شده باشه

سلام دوستان من یه آداپتور جدید هم خریدم مشکلم برطرف نشده به دادم برسید که حسابی کلاف شدم تو قرنطینه خونگی
سلام دوست عزیز من نگفتم ی اداپتور بخرید. من گفتم ی اداپتور تهیه کنید از دوستان و اشنایان تا ببینیم چی پیش میاد.خوب حالا که خریدی.به پیج تلگرامم بیا تا چند تا کار انجام بدیم به امید خدا درست میشه.به احتمال زیاد دستگات موقع بوت شدن روی لوگو هنگ میکنه.عکسش پایین هست .فعلا نمیخوام از مشکلات خشک شدن خمیر سیلیکون حرف بزنم .اگه به صفهه 790 بری میبینی چطور خمیر سیلیکون تعویض میشه.از بازی کردن با اون دستگاه جدا خودداری کن. چون احتمال سوختن CGPU وجود داره که میتونه دستگاتو از بین ببره. 132299

132399 132400
X CLAMP REMOVER

آخرین ویرایش:
سلام من یک ایکس باکس 360 دست دوم خریده بودم هارد روش نبود حافظه 3 گیگ داشت ولی یک بخشی بهش اضافه شده بود نوشته بود هارد درایو و حدودا 60 70 گیگ جا داشت ولی بعد غیبش زد این از همون جی تگ وجود داشت؟ حالا جیتگش پریده؟

سلام من یک ایکس باکس 360 دست دوم خریده بودم هارد روش نبود حافظه 3 گیگ داشت ولی یک بخشی بهش اضافه شده بود نوشته بود هارد درایو و حدودا 60 70 گیگ جا داشت ولی بعد غیبش زد این از همون جی تگ وجود داشت؟ حالا جیتگش پریده؟
سلام عزیزم .گاهی این اتفاقات میفته دستگاه گیج میزنه.من نمیدونم مدل دستگات چیه اینطور که معلومه اسلیمه خوب میتونی از کنار نگاه کنی ی درب کوچیک داره که اون با انگشت باز میشه شاید هارد داره نمیدونی.ی نگاه بنداز.در مورد پریدن جی تگ مقعی میپره که شما به لایو وصل شده باشید یا خصوصا شما دستگاه رو خودتون دستی اپ دیت کرده باشید.امیدوارم که مشکلی نداشته باشه.برای اینکه بدونی دستگات جی تگش سر جاشه دستگاتو خاموش کن دکمه ایجکت که درب سی دی میاد بیرون رو بزن ببین ی صفحه ابی رنگ xell میاد یا نه.اگه امد مشکلی نیست.هشدار به هیچ وجه دستگاه جی تگ رو به لایو وصل نکنید یا خودتون شخصا بطور دستی دستگاه رو اپ دیت نکنید......سوالی بود در خدمت دوست عزیز هستم.فرا رسیدن سال نو را به تمامی دوستان در سایت بازی سنتر را تبریک میگویم

سلام . عیدت مبارک آقا سپهر . یه سوال داشتم من دارک سولز ۱ رو دانلود کردم حالا یجای بازی گیر کردم میخوام با ترینر برم . این ترینری که دانلود کردم هنگام استفاده از فایل trainer.xex این پیغامو بهم میده : the game couldn't start . Try to downloading the game again .
منم اون ترینر رو پاک کردم بجاش یه ترینر دیگه دانلود کردم . اونم وقتی فایل trainer.xex رو استفاده میکنم کنسول خود به خود خاموش میشه و دوباره روشن میشه . اگه مشکلی هست بگید که من رفعش کنم اگه ترینر مشکل داره یکی واسم پیدا کنه فقط از سایت xpgamesaves.com و xbox360classics.blogspot.com دانلود نکنید چون ترینر هاش به دردم نخور چون بالا نمیومد . یکی هم توی سایت مگا پیدا کردم که تا میری توش یهو مینویسه شخص آپلود کننده چون قوانین رو زیر پا گذاشته حذف شده پس فایلشم حذف کردیم . دیگه هم نتونستم ترینرشو پیدا کنم . البته بازی خودش اجرا میشه تا الان نصفشو رفتم .

سلام . عیدت مبارک آقا سپهر . یه سوال داشتم من دارک سولز ۱ رو دانلود کردم حالا یجای بازی گیر کردم میخوام با ترینر برم . این ترینری که دانلود کردم هنگام استفاده از فایل trainer.xex این پیغامو بهم میده : the game couldn't start . Try to downloading the game again .
منم اون ترینر رو پاک کردم بجاش یه ترینر دیگه دانلود کردم . اونم وقتی فایل trainer.xex رو استفاده میکنم کنسول خود به خود خاموش میشه و دوباره روشن میشه . اگه مشکلی هست بگید که من رفعش کنم اگه ترینر مشکل داره یکی واسم پیدا کنه فقط از سایت xpgamesaves.com و xbox360classics.blogspot.com دانلود نکنید چون ترینر هاش به دردم نخور چون بالا نمیومد . یکی هم توی سایت مگا پیدا کردم که تا میری توش یهو مینویسه شخص آپلود کننده چون قوانین رو زیر پا گذاشته حذف شده پس فایلشم حذف کردیم . دیگه هم نتونستم ترینرشو پیدا کنم . البته بازی خودش اجرا میشه تا الان نصفشو رفتم .
سلام عزیزم .عید شما هم مبارک.اون ترینری که گذاشتم برات سالم بود برای دارک سولزه2.الان تو باید برای دارک سولز 1 دانلود کنی همون طور که گفتم باید از ترینر استفاده کنی.به صفحه 791 مراجعه کن دقیق چیزی رو که نوشتم رو انجام بده.یادت هم باشه الان باید ترینر دارک سولز 1 رو دانلود کنی.از سایتxpgames.موفق باشی این سایت تمام بازیهارو داره بدونه مشکل.در ضمن کدام دارک سولزو دانلود کردی 2 نوع داریم یکیش همون دارک سلزه.اون یکیش dark souls prepare to die اشتباه دانلود کنی ارور میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام عزیزم .عید شما هم مبارک.اون ترینری که گذاشتم برات سالم بود برای دارک سولزه2.الان تو باید برای دارک سولز 1 دانلود کنی همون طور که گفتم باید از ترینر استفاده کنی.به صفحه 791 مراجعه کن دقیق چیزی رو که نوشتم رو انجام بده.یادت هم باشه الان باید ترینر دارک سولز 1 رو دانلود کنی.از سایتxpgames.موفق باشی این سایت تمام بازیهارو داره بدونه مشکل.در ضمن کدام دارک سولزو دانلود کردی 2 نوع داریم یکیش همون دارک سلزه.اون یکیش dark souls prepare to die اشتباه دانلود کنی ارور میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام . من بازیم dark souls prepare to die edition هستش و ترینر همون بازی رو هم دانلود کردم ولی گفتم که ارور میده و نمیاره .

سلام . من فایل رو دانلود کردم دارای دو تا فایل هستش
Trainer.xex
TrainerLauncher.xex
کدومو اجرا کنم ؟

سلام . من فایل رو دانلود کردم دارای دو تا فایل هستش
Trainer.xex
TrainerLauncher.xex
کدومو اجرا کنم ؟
اینا اشتباست اینا ارور میده.ی فایل باید .اینو دانلود کن

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی