سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله این بازی دو دیسکه و شما سی دی اولو نصب کنید و برای بازی سی دی دوم را داخل دستگاه قرار دهید و بازی کنید.برای تشویق به همکاری بیشتر از گزینه لایک استفاده کنید هر چند اجباری نیست عزیزم

بله این بازی دو دیسکه و شما سی دی اولو نصب کنید و برای بازی سی دی دوم را داخل دستگاه قرار دهید و بازی کنید.برای تشویق به همکاری بیشتر از گزینه لایک استفاده کنید هر چند اجباری نیست عزیزم
میتونم تو فلش ۳۲ گیگ بریزم و میترسم بخرمش میترسم مثل این باشه

• Like
Reactions: aa842
میتونم تو فلش ۳۲ گیگ بریزم و میترسم بخرمش میترسم مثل این باشه
بله میشه رو ی فلش نصب کنی.در مورد سوال از ترس اینکه بازی مشکل دار باشه .خوب از همونجا که میخری همون جا بازش کن بگو اگه خش داشته باشه نمیخرم .دیده شده خریداری شده اما بازی پر از خط و خش هست.بگو خودش باز کنه نشونت بده.

بله میشه رو ی فلش نصب کنی.در مورد سوال از ترس اینکه بازی مشکل دار باشه .خوب از همونجا که میخری همون جا بازش کن بگو اگه خش داشته باشه نمیخرم .دیده شده خریداری شده اما بازی پر از خط و خش هست.بگو خودش باز کنه نشونت بده.
من نرم افزار ایکس باکس ۳۶۰ اسمارت گلس را نصب کردم و تمام مراحل را انجام دادم در آخر میزنه عملیات ناموفق چکار کنم؟

• Like
Reactions: aa842
من نرم افزار ایکس باکس ۳۶۰ اسمارت گلس را نصب کردم و تمام مراحل را انجام دادم در آخر میزنه عملیات ناموفق چکار کنم؟
دوست عزیز در رابطه با این اپ برای گوشی اول اینکه باید دستگات اسلیم باشه چرا که دستگاه های اسلیم وای فای دارند.دوم هم اینکه باید انلاین هم باشید .و اینکه چیز خیلی بدرد بخوری نیست این اپلیکیشن حدودا سال 2012 امد .ارزش انچنانی نداره.جز وقت هدر دادن چیزی هم نداره که بخوای با لمس کردن صفهه گوشی اونم فقط داخل داشبرد ایکس باکسو اینور اونور بکشی و وارد بازی بشی در نهایت باید با دسته خود ایکس باکس بازی کنی.موفق باشی دوست گرامی.با ارزوی موفقیت

سلام. میخواستم بدونم چطوری سی دی بازیو با خمیر دندان تمیز کنیم و خط وخش هاش از بین بره؟
سلام با خمیر دندان میخوای سی دی خشگیری کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or