سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینا اشتباست اینا ارور میده.ی فایل باید .اینو دانلود کن
آقا سپهر نیاورد . اول ریختمش توی پوشه ی بازی و بعد فایل TDDev_TrainerLoader.xex رو اجرا کردم .
Trainer loaded into your memory . بعدش یهو باز پیغام the game couldn't start . Try to downloading again میاد و دوباره برمیگرده توی منوی ایکس باکس . بعدش که بازی رو اجرا کردم نه پیغامی اومد و نه با دکمه back و d pad هیچ ترینری بالا نیومد . ممکنه مشکل از بازی باشه ؟ من فکر نکنم . چون بازی اجرا میشه و من تا نصفشو رفتم .

راستی من بازی رو از CD فروشی گرفتم و مدت زیادی کار میکرد ولی این اواخر که خواستم جی تگ کنم دیگه نمیورد میگفت سی دی کثیفه منم چندبار بهش الکل زدم و با دستمال پاکش کردم و موفق شدم دوباره نصبش کنم . توی بازی هم مشکلی ندارم یعنی هیچ چیز غیر طبیعی توی بازی دیده نمیشه قشنگ کار میکنه . ممکنه واسه ی این بوده باشه که دیسک کثیف بود و اطلاعات بدرستی نصب نشده باشه ؟ من اینطور فکر نمیکنم . و بعد اینکه دیسک مال شرکت پرنیان هستش . و یسری سانسور هایی کردن که خودم اصلشو توی اینترنت دیدم . سانسورش اینجوری بود که یه زنی بود که توی بازی من حذف شده بود و نامرئی بود . ممکنه اون تغییراتی که شرکت توی دیسک داده باعث شده باشه ترینر ناسازگار باشه ؟ آخه یه دارک سولز ۲ هم داشتم که مال شرکت گردو بود ولی ترینر روش کار کرد .

سلام عیدتون مبارک
من یه مشکلی دارم خیلی اذیتم میکنه
دستگاهم آرکید هست و یه هارد 120 دارم روش
هر سری که دستگاه رو روشن میکنم هارد رو نمیشناسه و میگه باید فرمت بشه
هیچی هم نمیشه روش سیو کرد
مشکل از کجا میتونه باشه؟

سلام عیدتون مبارک
من یه مشکلی دارم خیلی اذیتم میکنه
دستگاهم آرکید هست و یه هارد 120 دارم روش
هر سری که دستگاه رو روشن میکنم هارد رو نمیشناسه و میگه باید فرمت بشه
هیچی هم نمیشه روش سیو کرد
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام دوست عزیز احتمالا شما وقتی که دستگاتون روشن بوده هاردتونو کشیدی بیرون که این احتمال وجود دارد.2 احتمالا هاردتون ضربه خورده.ویا اینکه هاردتون بیش از حد قدیمی و بد سکتور میده.یا از فلش حاویه ویروس استفاده کردید .به هر حال 2 راه دارید.1 هاردتونو موقعی که دستگاه خاموشه در بیاورید و دوباره سر جاش بزنید و دباره این مشکلو داشتید دیگه باید با ایکس باکس هاردتونو فرمت کنید .برای فرمت کردن شماره سریال دستگاتونو وارد کنید تا فرمت انجام شود موفق باشی دوست عزیز سوالی بود در خدمتم.

راستی من بازی رو از CD فروشی گرفتم و مدت زیادی کار میکرد ولی این اواخر که خواستم جی تگ کنم دیگه نمیورد میگفت سی دی کثیفه منم چندبار بهش الکل زدم و با دستمال پاکش کردم و موفق شدم دوباره نصبش کنم . توی بازی هم مشکلی ندارم یعنی هیچ چیز غیر طبیعی توی بازی دیده نمیشه قشنگ کار میکنه . ممکنه واسه ی این بوده باشه که دیسک کثیف بود و اطلاعات بدرستی نصب نشده باشه ؟ من اینطور فکر نمیکنم . و بعد اینکه دیسک مال شرکت پرنیان هستش . و یسری سانسور هایی کردن که خودم اصلشو توی اینترنت دیدم . سانسورش اینجوری بود که یه زنی بود که توی بازی من حذف شده بود و نامرئی بود . ممکنه اون تغییراتی که شرکت توی دیسک داده باعث شده باشه ترینر ناسازگار باشه ؟ آخه یه دارک سولز ۲ هم داشتم که مال شرکت گردو بود ولی ترینر روش کار کرد .
احتمال داره بله. شما بازی خریداری کردید که پوشه هایی از اونو شرکت برداشته و ترینر درست نمیشناسه بازی رو با توجه به اینکه میگی موقع اجرای ترینر ارور دانلود بازی رو میده.ترینر ی لحضه بازی رو پچ میکنه در فری استایل با اجرای TDDev_TrainerLoader.xex در دیفلت منیجر فری استایل و سریع بر میگرده به فری استایل این سری بازی رو که انجام میدی اول بازی زیر بازی ترینر اعلام پچ بازی رو میکنه .که ترینر دقیق انجام شده.اگه اوله بازی ترینر اعلام پچ نکنه یعنی پچ انجام نشده.البته میتونی باز ی بار درست انجام بدی شاید اینبار شد.یادت باشه ترینر های قبلی رو هر جا هست پاکشون کن از اول بریز شاید شد .با ارزوی موفقیت

سلام. عیدتون مبارک. انشاالله سال خوبی داشته باشید. من یک بازی جی تی آی لیبرتی سیتی برای ایکس باکسم گرفتم و وقتی سی دی را داخل دستگاه میزارم، دستگاه صدای بدی و بلندی میدهد. مشکلش از چیه؟

سلام. عیدتون مبارک. انشاالله سال خوبی داشته باشید. من یک بازی جی تی آی لیبرتی سیتی برای ایکس باکسم گرفتم و وقتی سی دی را داخل دستگاه میزارم، دستگاه صدای بدی و بلندی میدهد. مشکلش از چیه؟
عید شما هم مبارک اشکال نداره.بهتره بازی تو نصب کنی توی هاردت.اگه دستگات جی تگ چه بهتر دیگه نیازی به سی دیه بازی بعد از نصب نیست.اگر هم جی تگ نیست اون صدای بد کاملا میره اما باید بعد از نصب سی دیه بازی تو بزاری داخل دستگاه وگرنه بازیت اجرا نمیشه.سوالی بود بپرس عزیزم.موفق باشی

عید شما هم مبارک اشکال نداره.بهتره بازی تو نصب کنی توی هاردت.اگه دستگات جی تگ چه بهتر دیگه نیازی به سی دیه بازی بعد از نصب نیست.اگر هم جی تگ نیست اون صدای بد کاملا میره اما باید بعد از نصب سی دیه بازی تو بزاری داخل دستگاه وگرنه بازیت اجرا نمیشه.سوالی بود بپرس عزیزم.موفق باشی
وقتی هم میخوام نصب کنم میگوید سی دی کثیفه یا خط و خش داره

بله اگه خط و خش زیاد باشه نصب نمیشه.اگه خطو خش نداره به احتمال 90 درصد لنزت ضعیفه.باز ی نگاه به سی دی بازیت بنداز ببین جای دست نمونده روش .مگه بازی رو نو نخریدی؟؟؟اگه خط و خش داره حتی اگر بدونه نصب بازی کنی ی جای توی لود هنگ میکنه

بله اگه خط و خش زیاد باشه نصب نمیشه.اگه خطو خش نداره به احتمال 90 درصد لنزت ضعیفه.باز ی نگاه به سی دی بازیت بنداز ببین جای دست نمونده روش .مگه بازی رو نو نخریدی؟؟؟اگه خط و خش داره حتی اگر بدونه نصب بازی کنی ی جای توی لود هنگ میکنه
نه لنزم ضعیف نیست آخه بازی هایی که دارم را میاره بدون سر و صدا. حتی بهترین ها و رو سی دی هم نگاه کردم خط و خش روی سیدی زیاد بود.

سی دی های خش دار را میاره ولی اینو نه. فکر کنم مشکل از سی دی باشه

سی دی های خش دار را میاره ولی اینو نه. فکر کنم مشکل از سی دی باشه
خوب اکه لنزت خوبه احتمالا بازی اشکال داره بدش پس یکی دیگه تهیه کن .سعی کن شرکتی بخر.موفق باشی دوست عزیز

اگه میشه عکس سی دی برایت بفرستم
بفرست اشکال نداره دوست عزیز.بازیهای شرکتی زیرش سفیده.و رنگ عکس روی سی دی با اب نمیره.ولی بازی کپی شده توسط بعضی اشخاص زیرش ابی و بازدن کمی اب روی عکس بازی و کشیدن انگشت بلافاصله رنگ عکس بازی میره.سوالی بود در خدمتم

بفرست اشکال نداره دوست عزیز.بازیهای شرکتی زیرش سفیده.و رنگ عکس روی سی دی با اب نمیره.ولی بازی کپی شده توسط بعضی اشخاص زیرش ابی و بازدن کمی اب روی عکس بازی و کشیدن انگشت بلافاصله رنگ عکس بازی میره.سوالی بود در خدمتم
133873

133874

133876

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or