آقا سپهر نیاورد . اول ریختمش توی پوشه ی بازی و بعد فایل TDDev_TrainerLoader.xex رو اجرا کردم .اینا اشتباست اینا ارور میده.ی فایل باید .اینو دانلود کن
Trainer loaded into your memory . بعدش یهو باز پیغام the game couldn't start . Try to downloading again میاد و دوباره برمیگرده توی منوی ایکس باکس . بعدش که بازی رو اجرا کردم نه پیغامی اومد و نه با دکمه back و d pad هیچ ترینری بالا نیومد . ممکنه مشکل از بازی باشه ؟ من فکر نکنم . چون بازی اجرا میشه و من تا نصفشو رفتم .
راستی من بازی رو از CD فروشی گرفتم و مدت زیادی کار میکرد ولی این اواخر که خواستم جی تگ کنم دیگه نمیورد میگفت سی دی کثیفه منم چندبار بهش الکل زدم و با دستمال پاکش کردم و موفق شدم دوباره نصبش کنم . توی بازی هم مشکلی ندارم یعنی هیچ چیز غیر طبیعی توی بازی دیده نمیشه قشنگ کار میکنه . ممکنه واسه ی این بوده باشه که دیسک کثیف بود و اطلاعات بدرستی نصب نشده باشه ؟ من اینطور فکر نمیکنم . و بعد اینکه دیسک مال شرکت پرنیان هستش . و یسری سانسور هایی کردن که خودم اصلشو توی اینترنت دیدم . سانسورش اینجوری بود که یه زنی بود که توی بازی من حذف شده بود و نامرئی بود . ممکنه اون تغییراتی که شرکت توی دیسک داده باعث شده باشه ترینر ناسازگار باشه ؟ آخه یه دارک سولز ۲ هم داشتم که مال شرکت گردو بود ولی ترینر روش کار کرد .