سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سپهر جان یه صحبت دیگه من ایمیج بازی رو دانلود نمیکنم
اون فایلی رو دانلود میکنم که مستقیم با هوریزون میریزم رو فلش و اجرا میشه
این نرم افزاری که شما فرمودید برای کانورت کردن ایمیج هست
راهی برای فایل های دانلودی نداره؟
مثل iam a live
یه فایا 1.2 گیگی هست مستقیم میریزی با هوریزون تو فلش و تمام
سلام دوست عزیز این بازیهایی که شما از هاریزون میریزید بازیهای کم حجم ارکیده.اصل بازیهای اصلی و با گرافیک بالا ایکس باکس 360 کمتر از 8 گیگ نیست .بله اون بازیها گرافیک انچنانی ندارند.خودش میگه ارکید.اون صفحه ابی رنگ نشان دهنده اینکه دستگاه شما جی تگ شده .و با اوجا دیگه کاری نداریم.این 3 نرم افزار که گفتم کارشون ایمیج گرفتن از بازی نیست. اینا برای دستگاه جیتگ لازمه.این 3 نرم افزار باید منتقل بشند به ایکس باکس .انگار از اول این نرم افزارهارو نصب نکردند.برای اینکه بدانید اولین نرم افزار و پر استفاده ترین نرم افزار نصب شده یا نه.توی داشبرد برید my games ببینید اونجا نرم افزار exe menu وجود دارد یا نه.تا شروع کنیم برای نصب تمامی نرم افزارهای مخصوص دستگاه جی تگ.و اینکه بازیهای ارکیدو با هاریزون میشه ریخت .ولی بازیهای اصلی رو نمیشه با هاریزون ریخت که برای ریختن بازیهای اصلی در همین صفحه گفتم که با نرم افزار مخصوص باید انجام داد.حتی با تصاویر هم اموزش استفادشو گذاشتم.اسم نرم افزارxbox backup ceator که باید در کامپیوتر استفاده بشه.تمام اینارو خودت باید دانلود کنی.البته اینو بگم اگه براتون سخته نصب این برنامه ها .میتونید از درایو دستگاتون استفاده کنید.بازی مورد نظر رو تهیه کنید.نصبش کنید توی هارد.و بدونه سی دی بازیش کنید بعد از نصب بازی برید توی my games اونجا بازیتونو میتونید مشاهده کنید بازی کنید یا پاک کنید .در رابطه با اون بازی ارکید iam a live.که میگید ارور میده برید داخل هاردتون Games and Apps.بازی رو کاملا دیلیت منظورم پاک کردنه.دقت کنید شاید باز عکسی هم بود پاکش کنید. این بازی iam alive چون ارکیده باید با هاریزون بریزید..یادتون باشه که وقتی این بازی رو با هاریزون ریختید .بازی رو کپی نکنید موو کنید توی هاردتون .اگه باز ارور داد دستگاتونو خاموش کنید هاردتونو بردارید با فلشتون امتحان کنید.موفق باشید سوالی بود در خدمتم

آخرین ویرایش:
سپهر جان با درود فراوان
نه نصب نیست این راجب سوال اول
راجب سوال دوم من حتی بازیهای پر حجم مثل فیفا و.... اول ایزوش رو دانلود میکنم بعد تبدییل به گاد میکنم بعد گاد رو از طریق هوریزون میریزم رو فلش 16 و بعدم موو تو هارد
برای I am a live - limbo - ,.... هر راهی که به ذهنم رسید رو امتحان کردم همه چیو پاک کردم حتی سیو همه پروفایل ها
جالب اینکه برا هر کدوم یه اروری میده مثلام لیمبو فیتال ارور میده تو لود اول
آی ام ا لایو کراش میکنه :)
بگذریم
برای بازی های آریکید که کفتین چند تا رو دانلود کردم و همونجوری که فرمودین تریال هستن و برای خارج کردن از حالت تریال باید exe menu داشته باشم که الان ندارم
قدم دوم چه کنم؟

و این رو حضورتون عرض کنم که من بازیها رو که از سایتای ایرانی دانلود میکنم دیگه تبدیل به گاد نمیکنم اگه ایزو باشه تبدیل میکنم در حالت عادی اون پوشه های صفر رو تا آخر باز میکنم بعد میرسم به اصل فایل و هاریزون و.... باقی ماجرا

آخرین ویرایش:
سپهر جان با درود فراوان
نه نصب نیست این راجب سوال اول
راجب سوال دوم من حتی بازیهای پر حجم مثل فیفا و.... اول ایزوش رو دانلود میکنم بعد تبدییل به گاد میکنم بعد گاد رو از طریق هوریزون میریزم رو فلش 16 و بعدم موو تو هارد
برای I am a live - limbo - ,.... هر راهی که به ذهنم رسید رو امتحان کردم همه چیو پاک کردم حتی سیو همه پروفایل ها
جالب اینکه برا هر کدوم یه اروری میده مثلام لیمبو فیتال ارور میده تو لود اول
آی ام ا لایو کراش میکنه :)
بگذریم
برای بازی های آریکید که کفتین چند تا رو دانلود کردم و همونجوری که فرمودین تریال هستن و برای خارج کردن از حالت تریال باید exe menu داشته باشم که الان ندارم
قدم دوم چه کنم؟
سلام عزیزم.من فایل exe menu رو با xm360v2.0d رو میزارم اینجا .دانلودش کن.ایگزه منو رو با هاریزون بریز توی فلشت.و نرم افزار xm360v2.0d رو بدونه هاریزون بریز تو فلشت .بعد فلشو بزن به ایکس باکست.بورو به my games اونجا ایگزه منو رو میبینی واردش شو و دکمه rb رو بزن بعد با جهت راست بزن تا usb پیدا بشه اینجا xm360 رو پیدا کن و بورو داخلش با جهت پایین بیا تا گزینه سبز رنگ اجراش کن کمی صبر کن میاد بالا بازیهای ارکید اونجا دیده میشند روی هر بازی با جهت بورو که قفل دارند. گزینه unlock XBLA رو بزن تا قفل بازی مورد نظر باز بشه برای هر بازی همین کارو انجام بده.ودر اخر Exit to dash رو بزن خارج شو.بورو توی مای گیمز اونجا میبینی که بازی دیگه تریال نیست.بعد میتونی موو کنی توی هاردت.بازی iam alive رو میتونی اینجا دانلود کنی.دانلود i Am alive PS3, xbox 360 - بازی من زنده ام برای پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 .فایل ایگزه منوMEGA اینم از XM360 2.0d Download - Xbox 360 Jtag XBLA / DLC / TU Content Organiser موفق باشی باز مشکلی بود بپرس عزیزم

سپهر جان درود دوباره
من این کار رو کردم و بازیها آنلاک شد
هر سری باید این کار رو بکنم؟
برای بازی های پاک شده مثل i am a live رو از چند جا دانلود کردم مشگل فایل نیست
یه جای کار میکلنگه که درکس نمیکنم
قدم اول نصب xex بود که انجام شد قدم بعدی رو هم لطف میکنید بگید که باید چه کنم؟
راه نداره تو داشبورد عکس بازی ها رو بدون کلیک کردن روش و نرفتن داخل بازی نشون بده؟
پسر من 4 سالشه نصف بازیها رو همینجوری پاک میکنه میره داخلش به جای بک دلیت میزنه و فاتحه
ولی اگه عکسشو رو نشون بده خود بازی رو میبینه و بازی میکنه

سپهر جان درود دوباره
من این کار رو کردم و بازیها آنلاک شد
هر سری باید این کار رو بکنم؟
برای بازی های پاک شده مثل i am a live رو از چند جا دانلود کردم مشگل فایل نیست
یه جای کار میکلنگه که درکس نمیکنم
قدم اول نصب xex بود که انجام شد قدم بعدی رو هم لطف میکنید بگید که باید چه کنم؟
راه نداره تو داشبورد عکس بازی ها رو بدون کلیک کردن روش و نرفتن داخل بازی نشون بده؟
پسر من 4 سالشه نصف بازیها رو همینجوری پاک میکنه میره داخلش به جای بک دلیت میزنه و فاتحه
ولی اگه عکسشو رو نشون بده خود بازی رو میبینه و بازی میکنه
نه دیگه نیازی نیست.هر سری این کارو بکنید.خوب میریم برای نصب تمام برنامه های جیتگ.از اونجایی که توضیح در اینجا زمان میبرد شما میتونید از اینجا استفاده کنید لطفا چند بار دقیق مراحل نصب را خوب بخوانید.البته اشکال نداره اشتباه کنید .ولی برای اینکه اذیت نشید دقت کنید.البته شما هارد دارید و نیازی به خوندن هارد اکسترنال ندارید.ایگزه منوت که نصبه .میمونه فری استایل3 که در این اموزش موجوده.میمونه Dash launch و launch ini که من اینارو میزارم.شما احتیاجی برای بروز رسانی داش لانچ ندارید.و توصیه میکنم از اون استفاده نکنید خطرناکه.نصب و راه اندازی FreeStyle Dash بر روی دستگاه های RGH و JTAG ////این هم از داشلانچMEGA این هم از لانچ اینی که نیازی در درست کردنش نیست..حتما لانچ اینی رو بزار کنار فایل فری استایل نه داخلش.فعلا این کارو انجام بده. بعد از اتمام کار کاور بازیهارو هم اموزش میدم .موفق باشی دوست عزیز.مشکلی بود بپرس در خدمتم

Attachments

سپهر جان درود فراوان
آقا جان من کل اون مطلب رو خوندم
یه مسئله ای هست من تمام اون مزایایی که نوشته بود رو الان دارم و مثلا عوض شدن اسکین رو هم احتیاج ندارم یا بازی دو دیسکس ندارم که نتونسته باشم بریزم رو هارد
واجبه این نرم افزار رو نصب کنم؟ واقعا میترسم ایکس باکس رو به باد بدم پسرم خونه رام نده
من الا همین کاور بازیها رو نشون بده دیگه مشگل خاصی ندارم
اون فایل i am alive رو هم که لینک داده بودید دانلود کردم بازم کراش کرد :)
الانم با همین روش هوریزان کلی بازی دانلود کردم اخرین فایل تو پوشه اخر رو میریزم و وسلام
خیلی ممنون وقتی که میذارید این نشان دهنده بزرگواری شماست

سپهر جان درود فراوان
آقا جان من کل اون مطلب رو خوندم
یه مسئله ای هست من تمام اون مزایایی که نوشته بود رو الان دارم و مثلا عوض شدن اسکین رو هم احتیاج ندارم یا بازی دو دیسکس ندارم که نتونسته باشم بریزم رو هارد
واجبه این نرم افزار رو نصب کنم؟ واقعا میترسم ایکس باکس رو به باد بدم پسرم خونه رام نده
من الا همین کاور بازیها رو نشون بده دیگه مشگل خاصی ندارم
اون فایل i am alive رو هم که لینک داده بودید دانلود کردم بازم کراش کرد :)
الانم با همین روش هوریزان کلی بازی دانلود کردم اخرین فایل تو پوشه اخر رو میریزم و وسلام
خیلی ممنون وقتی که میذارید این نشان دهنده بزرگواری شماست
سلام عزیزم .در مورد نصب اون نرم افزارها تصمیم با خودتونه.و هیچ نگرانی نداره برای نصب.قبلش هم گفتم .فقط نیازی نیست اونجا که گفته داش لانچو اپ دیت کنید.فقط با این گزینه کاری نداشته باشید.بقیه کارا رو بدونه عجله میتونید انجام بدید.این برنامه ها فقط عوض شدنه داشبرد نیست .خیلی کارا رو میشه در اونجا انجام داد که در داشبرد اصلی نمیشه.حالا شما دوست ندارید مشکلی نیست.و اینکه چه طور کاور بازیهارو بزارید در این داشبرد اصلی غیر ممکنه.شما فقط میتونید در فری استایل کاور بازی بذارید.که این فقط قسمت کوچک فری استایله..دوست عزیز بنده به شما توصییه نمیکنم که این برنامه هارو حتما باید نصب بکنی.اگه نیاز ندارید و میترسید این کار را انجام ندهید.بنده هیچ گونه مسولیتی در قبال این برنامه ها ندارم هر چند که هیچ ترسی نداره.نمایی از کاور گذاشتن بازیها در فری استایل.موفق باشی دوست عزیز 131548 131549

دوستان سلام من یه مشکلی دارم
یه ایکس باکس ۳۶۰ اسلیم دارم که وسط بازی یهو فریز میشه دیگه هیچ کاری نمی کنه بعد که خاموش روشنش می کنم چراغش قرمز میشه و ارم ایکس باکس نصفه لود میشه و میمونه
تا حالا دو تا تعمیرگاه بردم هر دو هم گفتند دستگاهت سالمه
کسی تا حالا مشکل مشابه داشته ؟
چند وقت پیش وسط بازی آداپتور چراغش نارنجی میشد تبدیل سه به دو سیم رو عوض کردم درست شد ممکنه این بار هم از آداپتور باشه ؟

دوستان سلام من یه مشکلی دارم
یه ایکس باکس ۳۶۰ اسلیم دارم که وسط بازی یهو فریز میشه دیگه هیچ کاری نمی کنه بعد که خاموش روشنش می کنم چراغش قرمز میشه و ارم ایکس باکس نصفه لود میشه و میمونه
تا حالا دو تا تعمیرگاه بردم هر دو هم گفتند دستگاهت سالمه
کسی تا حالا مشکل مشابه داشته ؟
چند وقت پیش وسط بازی آداپتور چراغش نارنجی میشد تبدیل سه به دو سیم رو عوض کردم درست شد ممکنه این بار هم از آداپتور باشه ؟
سلام عزیزم .توضیحات بیشتر بده.1.ایا دستگات جی تگ شده.2ایا از هارد داخلی استفاده میکنی.3 وقتی دستگاتو روشن میکنی اینطوری میشه.از کی دستگات اینطوری شده.منتظر جوابم.موفق باشی

سلام عزیزم .توضیحات بیشتر بده.1.ایا دستگات جی تگ شده.2ایا از هارد داخلی استفاده میکنی.3 وقتی دستگاتو روشن میکنی اینطوری میشه.از کی دستگات اینطوری شده.منتظر جوابم.موفق باشی
دستگاه رو کارکرده گرفتم درخصوص جی تگ اطلاعی ندارم احتمالا باید شده باشه چون با همین dvd های شرکت گردو معمولا بازی می کنم بازی هم چون فقط pes بازی می کنم به هارد نیاز ندارم و همون هارد ۳۲۰ اینترنالش جواب کارم رو میده این مشکل دو سه ماهه پیش اومده وقتی دستگاه رو روشن میکنم حدود نیم ساعتی اوکی بعد فریز میشه و خاموش روشن که می کنم چراغ قرمز ثابت میاد

دستگاه رو کارکرده گرفتم درخصوص جی تگ اطلاعی ندارم احتمالا باید شده باشه چون با همین dvd های شرکت گردو معمولا بازی می کنم بازی هم چون فقط pes بازی می کنم به هارد نیاز ندارم و همون هارد ۳۲۰ اینترنالش جواب کارم رو میده این مشکل دو سه ماهه پیش اومده وقتی دستگاه رو روشن میکنم حدود نیم ساعتی اوکی بعد فریز میشه و خاموش روشن که می کنم چراغ قرمز ثابت میاد
قبل از اینکه دستگاتو روشن کنی .دکمه ایجکت رو بزن ببین ی تصویر ابی میاد .اگه امد معلومه جی تگ شده.اگه نیاد معلومه که جی تگ نشده.فعلا کاری با جی تگ نداریم.اگر چه که به جی تگ هم ربط داره.موقعی که دستگات خاموشه هاردتو درار بدونه هارد ببین تغییری میکنه یا نه.اگه این کارهارو انجام دادی نشد.به احتمال خیلی زیاد یا دستگاتو بد جیتگ کردند.یا از اداپتورته.میتونی از کسی ی اداپتور غرض کنی ی امتحانی بکنی.تا این کارارو انجام ندادی نمیتونم چیزی بگم.سوالی داشتی بپرس عزیزم من در اصرع وقت جواب خواهم داد. با تشکر از تمامی دوستان در سایت بازی سنتر

قبل از اینکه دستگاتو روشن کنی .دکمه ایجکت رو بزن ببین ی تصویر ابی میاد .اگه امد معلومه جی تگ شده.اگه نیاد معلومه که جی تگ نشده.فعلا کاری با جی تگ نداریم.اگر چه که به جی تگ هم ربط داره.موقعی که دستگات خاموشه هاردتو درار بدونه هارد ببین تغییری میکنه یا نه.اگه این کارهارو انجام دادی نشد.به احتمال خیلی زیاد یا دستگاتو بد جیتگ کردند.یا از اداپتورته.میتونی از کسی ی اداپتور غرض کنی ی امتحانی بکنی.تا این کارارو انجام ندادی نمیتونم چیزی بگم.سوالی داشتی بپرس عزیزم من در اصرع وقت جواب خواهم داد. با تشکر از تمامی دوستان در سایت بازی سنتر
والا با زدن دکمه ایجکت دستگاه بالا میاد و تصویر آبی نمیاد اما در خصوص آداپتور حالا باید گردم ببینم کی ۳۶۰ اسلیم داره ولی بازهم ممنون از لطفتون

والا با زدن دکمه ایجکت دستگاه بالا میاد و تصویر آبی نمیاد اما در خصوص آداپتور حالا باید گردم ببینم کی ۳۶۰ اسلیم داره ولی بازهم ممنون از لطفتون
سلام دوست عزیز .پس معلوم شد که دستگات جی تگ نیست.بهتر.فعلا برای گام ساده همون اداپتورو تهیه کن ببین چی میشه.من توصیه میکنم که تا درست شدن دستگات ازش استفاده نکن.بسیار میتونه خطر ناک باشه.موفق باشی.

سلام دوست عزیز .پس معلوم شد که دستگات جی تگ نیست.بهتر.فعلا برای گام ساده همون اداپتورو تهیه کن ببین چی میشه.من توصیه میکنم که تا درست شدن دستگات ازش استفاده نکن.بسیار میتونه خطر ناک باشه.موفق باشی.
سلام . آقا سپهر من یه شارژر دسته دارم که یبار زدمش توی شارژ و چند ساعت بعد برش داشتم چراغشم قرمز بود ولی باز شارژ نشده بود و قطعی و وصلی داشت . اگه شما بلدید بگید چجوری شارژ کنم .

درضمن هر چقدرم توی شارژ باشه دکمه ی CH اش قرمزه .مگر اینکه مثلا نمیدونم تکونش بدی یا انگشتتو بذاری روی باطریش تا چراغ سبزه که نوشته full روشن بشه ولی فوراً دوباره برمیگرده به قرمز . چند ماهه دارمش ولی ازش استفاده نکردم چون همین مشکلو داشت . نمیدونم شایدم من کار باهاشو بلد نیستم .

درضمن هر چقدرم توی شارژ باشه دکمه ی CH اش قرمزه .مگر اینکه مثلا نمیدونم تکونش بدی یا انگشتتو بذاری روی باطریش تا چراغ سبزه که نوشته full روشن بشه ولی فوراً دوباره برمیگرده به قرمز . چند ماهه دارمش ولی ازش استفاده نکردم چون همین مشکلو داشت . نمیدونم شایدم من کار باهاشو بلد نیستم .
سلام عزیزم .اگه منظورت این پک شارژ هست که پشت دستگیره میخوره.اونا هیچ بدرد نمیخوره.پایین عکسشو میزارم.یا منظورت باطریه قابل شارژه گذاشتی توی جا باطری که با سیم دستگیره شارژ بشه وقتتو هدر میدی اینطوری اون سیم که به دسته وصل میشه به هیچ وجه باطری شارژ نمیکنه.شما باید 2 عدد باطری قابل شارژ تهیه کنید شاید هم دارید.و شارژر باطری.فقط شارژر باطری میتونه باطرییاتو شارژ کنه.یادت باشه روی باطری مینویسه rechargeable فقط از این نوع باطری استفاده کن.به هیچ عنوان باطری معمولی رو داخل دستگاه شارژر نذار که موجب اتش سوزی میشه.شارژر باطری چند مدل داره بستگی داره چه مدلی بخری.موفق باشی دوست عزیز. 131986 131987 131988

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or