سلام دوست عزیز این بازیهایی که شما از هاریزون میریزید بازیهای کم حجم ارکیده.اصل بازیهای اصلی و با گرافیک بالا ایکس باکس 360 کمتر از 8 گیگ نیست .بله اون بازیها گرافیک انچنانی ندارند.خودش میگه ارکید.اون صفحه ابی رنگ نشان دهنده اینکه دستگاه شما جی تگ شده .و با اوجا دیگه کاری نداریم.این 3 نرم افزار که گفتم کارشون ایمیج گرفتن از بازی نیست. اینا برای دستگاه جیتگ لازمه.این 3 نرم افزار باید منتقل بشند به ایکس باکس .انگار از اول این نرم افزارهارو نصب نکردند.برای اینکه بدانید اولین نرم افزار و پر استفاده ترین نرم افزار نصب شده یا نه.توی داشبرد برید my games ببینید اونجا نرم افزار exe menu وجود دارد یا نه.تا شروع کنیم برای نصب تمامی نرم افزارهای مخصوص دستگاه جی تگ.و اینکه بازیهای ارکیدو با هاریزون میشه ریخت .ولی بازیهای اصلی رو نمیشه با هاریزون ریخت که برای ریختن بازیهای اصلی در همین صفحه گفتم که با نرم افزار مخصوص باید انجام داد.حتی با تصاویر هم اموزش استفادشو گذاشتم.اسم نرم افزارxbox backup ceator که باید در کامپیوتر استفاده بشه.تمام اینارو خودت باید دانلود کنی.البته اینو بگم اگه براتون سخته نصب این برنامه ها .میتونید از درایو دستگاتون استفاده کنید.بازی مورد نظر رو تهیه کنید.نصبش کنید توی هارد.و بدونه سی دی بازیش کنید بعد از نصب بازی برید توی my games اونجا بازیتونو میتونید مشاهده کنید بازی کنید یا پاک کنید .در رابطه با اون بازی ارکید iam a live.که میگید ارور میده برید داخل هاردتون Games and Apps.بازی رو کاملا دیلیت منظورم پاک کردنه.دقت کنید شاید باز عکسی هم بود پاکش کنید. این بازی iam alive چون ارکیده باید با هاریزون بریزید..یادتون باشه که وقتی این بازی رو با هاریزون ریختید .بازی رو کپی نکنید موو کنید توی هاردتون .اگه باز ارور داد دستگاتونو خاموش کنید هاردتونو بردارید با فلشتون امتحان کنید.موفق باشید سوالی بود در خدمتمسپهر جان یه صحبت دیگه من ایمیج بازی رو دانلود نمیکنم
اون فایلی رو دانلود میکنم که مستقیم با هوریزون میریزم رو فلش و اجرا میشه
این نرم افزاری که شما فرمودید برای کانورت کردن ایمیج هست
راهی برای فایل های دانلودی نداره؟
مثل iam a live
یه فایا 1.2 گیگی هست مستقیم میریزی با هوریزون تو فلش و تمام
آخرین ویرایش: