سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام
من تاحالا xbox و ps4 نداشتم
اما گیمر حرفه ای این دوتا کنسول بودم حالا یا رفیقام داشتن یا کلوپ از بچگی .
الان تصمیم به خریدن کنسول کردم و نظرمم رو xbox 360 هست .
من تو نت مفصل تحقیق کردم و حتی تو بخش گرافیک و سخت افزار و نرم افزار ایکس باکس ۳۶۰ رو با پی اس فور و ایکس باکس وان و پی اس ۳ همرو مقایسه کردم و دیدم ایکس باکس ۳۶۰ باتوجه به بودجه ای که من دارم مناسب تره .
الان میخام از تمام دوستان انجمن که اطلاعات دارن و تجربه داشتن ایکس باکس ۳۶۰ منو راهنمایی کنن .
چنتا سوالم دارم که میخام جوابشو راهنماییم کنین...
اول اینکه کدوم مدل ۳۶۰ رو بخرم که هم کپی خور بشه هم مشکل ۳ چراغ اینا نداشته باشه و هم با توجه به سال تولیدش
دوم اینکه چه نوع دستگاه کپی خوری بهتره از طریق جی تگ یا از طریق LT3
و سوال اخرمم اینکه من میخام کار کرده بخرم اولا به چه نکاتی باید توجه کنم و اهمیت بدم‌و تست کنم و دو اینکه برای هر مدل چقدر هزینه کنم من خودم‌ نظرم روی سوپر اسلیم ای هست نهایت تا چه قیمتی بگیرم و اینکه ایا آک هنوز هست و آک رو بگیرم چقدر هزینشه کپی خورش بکنن .
هر سوال و نکته دیگه ای هم هست و من نپرسیدم لطفا دوستان راهنمایی کنین که جای هیچ سوالی باقی نمونه برام
ممنونم ازینکه پیاممو خوندین و وقت میزارین کمکم میکنین سپاس بیکران .

سلام . آقا من یه بازی سراغ دارم که مال xbox classic هستش که میخوام توی xbox 360 اجراش کنم . کسی میتونه بگه چجوری باید اینکارو کنم ؟

یا میشه بازی های ps2 رو توی ایکس باکس ۳۶۰ اجرا کرد ؟

سلام . آقا من یه بازی سراغ دارم که مال xbox classic هستش که میخوام توی xbox 360 اجراش کنم . کسی میتونه بگه چجوری باید اینکارو کنم ؟
بورو توی این سایت من تو این سایت عضو هستم.بخوام توضیح بدم چی کنی.طول میکشه.اینجا خوب توضیح داده.فقط احتمال پاک شدن هاردت وجود داره.ولی ماندم به چه کارت میاد بازیهای 360 که گرافیکشون از اون بالاتره.باز با خودته.موفق باشی.جایی گیر کردی بگو.اموزش اجرای بازیهای Xbox classic بر روی Xbox360

بورو توی این سایت من تو این سایت عضو هستم.بخوام توضیح بدم چی کنی.طول میکشه.اینجا خوب توضیح داده.فقط احتمال پاک شدن هاردت وجود داره.ولی ماندم به چه کارت میاد بازیهای 360 که گرافیکشون از اون بالاتره.باز با خودته.موفق باشی.جایی گیر کردی بگو.اموزش اجرای بازیهای Xbox classic بر روی Xbox360
[/QUO
آقا سپهر با این آموزش میشه فایل رو دانلود کرد و اجرا کرد ؟ یا حتما باید دیسک ایکس باکس کلاسیک رو داشت ؟

نه به دیسک بازی احتیاجی نیست.فقط بازی که دانلود میکنی.ایزو باشه.بعد با همون نرم افزار که بازیهای 360 رو اکسترکت میکردی.انجامش بده.همون نرم افزار image browser

دوستان سلام
من تو نت مفصل تحقیق کردم و حتی تو بخش گرافیک و سخت افزار و نرم افزار ایکس باکس ۳۶۰ رو با پی اس فور و ایکس باکس وان و پی اس ۳ همرو مقایسه کردم و دیدم ایکس باکس ۳۶۰ باتوجه به بودجه ای که من دارم مناسب تره .
الان میخام از تمام دوستان انجمن که اطلاعات دارن و تجربه داشتن ایکس باکس ۳۶۰ منو راهنمایی کنن .
اول اینکه کدوم مدل ۳۶۰ رو بخرم که هم کپی خور بشه هم مشکل ۳ چراغ اینا نداشته باشه و هم با توجه به سال تولیدش
و سوال اخرمم اینکه من میخام کار کرده بخرم اولا به چه نکاتی باید توجه کنم و اهمیت بدم‌و تست کنم و دو اینکه برای هر مدل چقدر هزینه کنم من خودم‌ نظرم روی سوپر اسلیم ای هست نهایت تا چه قیمتی بگیرم و اینکه ایا آک هنوز هست و آک رو بگیرم چقدر هزینشه کپی خورش بکنن .
هر سوال و نکته دیگه ای هم هست و من نپرسیدم لطفا دوستان راهنمایی کنین که جای هیچ سوالی باقی نمونه برام
سلام دوست عزیز.همونطور که خودت اشاره کردی سوپر اسلیم ای بهترین بی صدا و دستگاهیه که اخرین مدل ویرایش شدست .یعنی مشکل گرمایی نداره و 3 چراغ و مشکلات دیگه نداره.اما به خاطر داشته باش که از این مدل 2 نوع هست.ی مدلش اسلیم ای کرونا.ی مدلش اسلیم ای وینچستر.فرق این دستگاها رو نمیتونی بدونی چیه.چراکه ظاهرشون یکیست اما مادر بوردشون فرق میکنند.مدل وینچستر اخرین ورژن اسلیم ای هست که تاریخ ساختش 2014 تا 2015 هست.این مدل دستگاه کاملا مادربوردش فیکه.و توصیه نمیشه.شما باید اسلیم ای کرونا تهیه کنید که تاریخ ساختش 2013 هست.این نوع مدل مادر بوردش اصل .در ضمن تمام این مدلها کپی خور شده است .و مطمعن باشید هر کس گفت اکبنده دروغه چراکه دیگه تولید نمیشه.و اما قیمت.بستگی داره هادش چند گیگ باشه .احتمال داره جی تگ هم شده باشه که قیمتش ی کم بالا میره.در هر صورت مواضب باش از هرجا میخری خصوصا مغازه بهت مدل وینچستر نده.من خودم از سایت دیوار 250 گیگ سالم خریدم 950 هزار همین تابستان.ولی همون طور که میدانی با نزدیک شدن سال نو و بالا رفتن ارز قیمتشون تا حدودی بالا رفته.الان هر کسی ی قیمت میده 1400 1600 حتی 1800.سوالی بود در خدمتم لطفا برای تشویق وهمکاری بیشتر از علامت لایک استفاده کنید.با تشکر 131213 131214 131215

نه به دیسک بازی احتیاجی نیست.فقط بازی که دانلود میکنی.ایزو باشه.بعد با همون نرم افزار که بازیهای 360 رو اکسترکت میکردی.انجامش بده.همون نرم افزار image browser
هشدار به هیچ وجه دستگاه های جی تگ شده رو خودتون اپ دیت نکنید .این کار میتواند به دستگاتون صدمه بزند!!!!

سلام درود خدمت اساتید
من یه ایکس باکس 360 دارم که جیتگ شده
تا حالا بدون مشگل بازی میکردم و بدن ایراد
من بازیها رو از طریق نرم افزار هوریزون روی هارد میریزم و بازی میکنمپ
ولی از زمانی که پسر کوچیک یه سری بازی که من دانلود کرده بودم و با هوریزون ریختم روی هارد رو پاک کرد حالا هرچی این بازیها رو با هوریزون میریزم روی هار زمان اجرا شسدن یا تو یه دقیقه اول بازی هنگ میکنه یا تو همون لود بازی فیتال ارور - یا کثیف بودن سی دی میذه
مثلا بازی لیمبو تو لود گیر میکنه
یا iam a live تو همون لود اول کراش میده
ممنون میشم کمک کنید
بازیهای خوبم رو پا کرده ریختم اجرا نمیشه

البته این مشکل برای بازیهایی که پاک نشدن یا دفعه اولی که با هوریزون انتقال دادم به فلش و ریختم روی هارد اتفاق نمیوفته
ظرفیت هارد 320 هست و 120 تا خالیه
همه بازیهای دانلودی که با هوریزون ریختم این مشگل رو دارن
بازیهایی که با دیوی دی روی هارد نصب میشن این مشگل رو ندارن

دوستان سلام
سلام . برادر از من به تو نصیحت اگه فقط دیدی مدل کنسول اسلیم هستش بخیر در غیر اینصورت دو تا پا داری دو تا دیگه قرض کن و از مغازه فرار نکن چون سه چراغ میشه و پولت هدر میره
هر جا این ایکس باکس ۳۶۰ سفید رنگ یا همون آرکید رو که لینک عکسشو میذارم چه سفید چه سیاهشو نخر . اینم لینک عکس
xbox 360 arcade - Google Search
این شکلی که توی عکس لینک بالا هست چه سیاه چه سفیدشو نخر .
درعوض این دو شکل زیر رو بخر
xbox 360 slim - Google Search
یا اینو بخر

فقط توجه داشته باش که تاریخ ساختش یا ۲۰۱۰ باشه یا بالای ۲۰۱۰ .

البته این مشکل برای بازیهایی که پاک نشدن یا دفعه اولی که با هوریزون انتقال دادم به فلش و ریختم روی هارد اتفاق نمیوفته
ظرفیت هارد 320 هست و 120 تا خالیه
همه بازیهای دانلودی که با هوریزون ریختم این مشگل رو دارن
بازیهایی که با دیوی دی روی هارد نصب میشن این مشگل رو ندارن
با سلام دوست عزیز و گرامی. شما برای ریختن بازی نیازی به نرم افزار هاریزون ندارید.این نرم افزار به شکل خوب بازی رو نمیتونه ساپورت کنه.شما برای ریختن بازی از نرم افزار xbox backup ceator طریقه استفاده از این نرم افزار پر قدرت:1در اول داخل ایمیج تولز بشید2بعد ایمیج بروزر3بعد روی فایل گزینه اوپن فایل ایمیج4سپس ایمیج فایل ایزورو انتخاب کنید.5.روی گزینه اول راست کلیک کنیدسپس اکسترکت.مسیرش رو هم انتخاب شروع به اکسترکت کنید.اگر هم از سیدی بازی استفاده کردید از همینجا اوپن دیویدی و اکسترکت.مشکلی بود در خدمتم.لطفا برای تشویق به همکاری از علامت لایک استفاده شود.موفق باشید 131289 131290 131291 131293

دوست من ممنون بابت پاسخت
امروز امتحان میکنم حتما
سوالی که پیش میاد اینه که با این روش دیگه ارور نمیده؟
پس چرا دفعه اول که با هوریزون میریزم راحت و بی دردسر اجرا میشد ولی زمانی که پاک کرده بود حالا نمیدونم با چه روشی پاک کرده بازی رو دوباره ریختم ر وفلش و انتقال دادم رو هارد دیگه اجرا نشد
برام خیلی جای سواله اگه مشگل داره پس همون بار اولم نباید اجرا بشه
ایکس باکس جز اون قسمتی که فایل کراش رو خالی میکنه جی مخفی دیگه ای نداره که آنیستال بازی رو کامل کنه؟ ممکنه بازی کامل پاک نشده باشده و دوبازه زمان ریختن باعث خوب کپی نشدن بشه؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم که بازی های آر کید رو کجا میشه دانلود کرد؟
هر چی گشتم تو نت چیزه درست درمونی پیدا نگردم

دوست من ممنون بابت پاسخت
امروز امتحان میکنم حتما
سوالی که پیش میاد اینه که با این روش دیگه ارور نمیده؟
پس چرا دفعه اول که با هوریزون میریزم راحت و بی دردسر اجرا میشد ولی زمانی که پاک کرده بود حالا نمیدونم با چه روشی پاک کرده بازی رو دوباره ریختم ر وفلش و انتقال دادم رو هارد دیگه اجرا نشد
برام خیلی جای سواله اگه مشگل داره پس همون بار اولم نباید اجرا بشه
ایکس باکس جز اون قسمتی که فایل کراش رو خالی میکنه جی مخفی دیگه ای نداره که آنیستال بازی رو کامل کنه؟ ممکنه بازی کامل پاک نشده باشده و دوبازه زمان ریختن باعث خوب کپی نشدن بشه؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم که بازی های آر کید رو کجا میشه دانلود کرد؟
هر چی گشتم تو نت چیزه درست درمونی پیدا نگردم
سلام دوست عزیز.این نرم افزارو امتحان کن.نرم افزار خوبیه.در مورد پاک شدن بازیت به نکته خوبی اشاره کردی.که گفتی شاید کامل بازی پاک نشده.در مورد بازیهای ارکید به محض دسترسی لینکشو میزارم به روی چشم.در ضمن ایا شما نرم افزارهای کلیدی دستگاه جی تگ رو نسب کردید.برای مثالexe menu/dashlanch/freestyle3.هر مشکلی بود بپرسید.در اصرع وقت جواب خواهم داد.موفق باشی.با تشکر فراوان از تمامی عزیزان در سایت خوب و قوی بازی سنتر

سلام دوست عزیز.این نرم افزارو امتحان کن.نرم افزار خوبیه.در مورد پاک شدن بازیت به نکته خوبی اشاره کردی.که گفتی شاید کامل بازی پاک نشده.در مورد بازیهای ارکید به محض دسترسی لینکشو میزارم به روی چشم.در ضمن ایا شما نرم افزارهای کلیدی دستگاه جی تگ رو نسب کردید.برای مثالexe menu/dashlanch/freestyle3.هر مشکلی بود بپرسید.در اصرع وقت جواب خواهم داد.موفق باشی.با تشکر فراوان از تمامی عزیزان در سایت خوب و قوی بازی سنتر
بازیهای ارکید رو از این سایت دانلود کنید.List of delisted Xbox Live Arcade Games (XBLA) from the Xbox Live Marketplace البته نمیتونید کامل ادامه بدید بازیرو چراکه این باریها لایو هستند.ی نرم افزار به اسم xm360v2.0d هست که میتونید قفلشونو باز کنید و کامل بازی کنید.توجه.به هیچ عنوان دستگاه جیتگ شده را به لایو وصل نکنید!!!!!!!!!!!!!!با استفاده از این نرم افزار شما میتونید قفل هر بازی ارکید رو باز و بدونه نیاز به اتصال به لایو بازی رو کامل بازی کنید.ابتدا بازی خود را دانلود کرده.سپس از حالت فشرده خارج .بعد کل فایل رو تا اخر باز کنید تا برسید به اخرین پوشه.اخرین پوشه رو با استفاده از برنامه هاریزون به فلش انتقال سپس کپی کنید.سعی کنید در ایکس باکس فلشتونو بیشتر از 2 گیگ کانفیگ نکنید چرا که اگه کامل کانفیگ کنید جای خالی برای ریختن نرم افزارxm360v2.0نخواهید داشت.وارد exe menuشوید سپس فلش خود را پیدا کنید وارد برنامه xm360 شده روی اخرین گزینه که به رنگ سبزه با دکمهA اجراش کنید.چند ثانیه صبر کنید برنامه اجرا میشه.rescan رو بزنید.صبر کنید بازی ارکید مورد نظر خود را انتخاب کنید.همون طور که میبینید بالای بازی ی قفل وجود دارد برای باز کردن قفل روی unlock XBLA بزنید.میبینید که قفل باز شده.سپس روی Exit خارج شوید.برای هر بازی ارکید حتما باید قفلشونو باز کنید.هم میتونید بازیتونرو با فلش انجام بدید هم میتونید کپیش کنید داخل هاردتون.موفق باشید.سوالی بود در خدمت عزیزان هستم

بازیهای ارکید رو از این سایت دانلود کنید.List of delisted Xbox Live Arcade Games (XBLA) from the Xbox Live Marketplace البته نمیتونید کامل ادامه بدید بازیرو چراکه این باریها لایو هستند.ی نرم افزار به اسم xm360v2.0d هست که میتونید قفلشونو باز کنید و کامل بازی کنید.توجه.به هیچ عنوان دستگاه جیتگ شده را به لایو وصل نکنید!!!!!!!!!!!!!!با استفاده از این نرم افزار شما میتونید قفل هر بازی ارکید رو باز و بدونه نیاز به اتصال به لایو بازی رو کامل بازی کنید.ابتدا بازی خود را دانلود کرده.سپس از حالت فشرده خارج .بعد کل فایل رو تا اخر باز کنید تا برسید به اخرین پوشه.اخرین پوشه رو با استفاده از برنامه هاریزون به فلش انتقال سپس کپی کنید.سعی کنید در ایکس باکس فلشتونو بیشتر از 2 گیگ کانفیگ نکنید چرا که اگه کامل کانفیگ کنید جای خالی برای ریختن نرم افزارxm360v2.0نخواهید داشت.وارد exe menuشوید سپس فلش خود را پیدا کنید وارد برنامه xm360 شده روی اخرین گزینه که به رنگ سبزه با دکمهA اجراش کنید.چند ثانیه صبر کنید برنامه اجرا میشه.rescan رو بزنید.صبر کنید بازی ارکید مورد نظر خود را انتخاب کنید.همون طور که میبینید بالای بازی ی قفل وجود دارد برای باز کردن قفل روی unlock XBLA بزنید.میبینید که قفل باز شده.سپس روی Exit خارج شوید.برای هر بازی ارکید حتما باید قفلشونو باز کنید.هم میتونید بازیتونرو با فلش انجام بدید هم میتونید کپیش کنید داخل هاردتون.موفق باشید.سوالی بود در خدمت عزیزان هستم
اقا سپهر شما واقعان علم خوبی در مورد همه کنسولا دارین به شما پیشنهاد میکنم یه بزینس را بندازین و در امد کسب کنین

• Like
Reactions: sepehrpuor
اقا سپهر شما واقعان علم خوبی در مورد همه کنسولا دارین به شما پیشنهاد میکنم یه بزینس را بندازین و در امد کسب کنین
خواهش میکنم دوست عزیز.همین کمک به عزیزان خودش صواب داره.البته بنده تعمیر کار هستم.ارزوی موفقیت برای شما

س
exe menu/dashlanch/freestyle3
سپهر جان درود پروردگار بر شما
والا اینا که گفتید کجا هستن؟
من فقط میدونم وقتی دستگاه خاموشه دکمه ایجکت رو بزنی یه صفحه ابی میاد که نمیدونم کازرش چیه
از ایکس باکسم ما با پسر 4 سالم با کینک بازی میکنیم و یه سری بازی آرکید که من میکنم و عیال هم بازی دنس
اینارو که شما میگید انگولک نکردم از ترس خراب شدن
قدم به قدم بریم جلو
اول چیکار کنم؟

سپهر جان یه صحبت دیگه من ایمیج بازی رو دانلود نمیکنم
اون فایلی رو دانلود میکنم که مستقیم با هوریزون میریزم رو فلش و اجرا میشه
این نرم افزاری که شما فرمودید برای کانورت کردن ایمیج هست
راهی برای فایل های دانلودی نداره؟
مثل iam a live
یه فایا 1.2 گیگی هست مستقیم میریزی با هوریزون تو فلش و تمام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟