سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب
همین طوری خرکی جی تگ کرده گفته به سلامت.ی زنگ بزن بهش بگو ببین درستش میکنه بدونه هزینه یا نه.سگ بازند اونا
الان دستگاه میسوزه با این سیم کشی ؟
والا خودش که گفت اگه سوخت ما هیچ مسئولیتی نمیپذیریم .

آقا میدونی چیه اصلاً ؟ من از همون روز اول هم از این دستگاه خیری ندیدم . ایشالا هیچ انسانی گذرش به اینجور دستگاها نیفته . خیر نبینه این مایکروسافت با این دستگاهش . اینکه همچین دستگاهی فروخته به مشتریاش اصلا حرومه . تازه بعدش بره یه بهترشو بسازه بعد بیاد بگه حالا که اون سوخته بیاید این یکی رو بخرید که ورژنش جدید تره و بالای ۲۰۱۰ هستش . یعنی یبار دیگه بیاید پول بریزید تو جیبمون . یعنی خاک تو سر اون مهندسی که تو مایکروسافت مشغول طراحی این دستگاه لعنتی شد . خاک تو سر طراح برد falcon . منکه راضی نبودم . ایشالا این پولایی که از ملت گرفتنم حرومشون بشه . بابامم که به زور این دستگاه رو برام خریده . برام ps4 نگرفت . بهم گفت اگه ایکس باکست سوخت ایندفعه یکی دیگشو واست میگیرم انقدر ناراحت نباش فدای سرت . ولی مگه میشه فدای سرم بشه ؟ من کلی هزینه کردم این ور اون ور رفتم حرص و جوش خوردم چندین گیگ بازی دانلود کردم که آخرش هم سیم کشیش بد باشه هم برم دوباره خمیر سیلیکون واسش بگیرم بلکه شاید بسوزه شاید نسوزه ؟ کلی مرحله رفتم و سیو کردم که آخرش دستگاه بسوزه و مجبور بشم دوباره از اول واسه ی یه پلتفرم دیگه دانلودشون کنم و از اول برمشون ؟ این همه استرس آخه ؟ تازه باز فکر نکنم برام بگیره میگه دیگه هفده سالت شده . آقا مگه آدم دل نداره ؟ حق نداره بازی کنه ؟ من میشناسم طرف ۴۰ سالش شده هنوزم بازی میکنه .
الانم دارم با بغض و ناراحتی اینو تایپ میکنم . ولش کن بابا گور باباش ایشالا زودتر بسوزه از شر این دستگاه لعنتی راحت بشم .
یا خدا حالا انجمن اخراجمون نکنه یوقت .

بدبختیم اینه که کسی هم از این دستگاها نمیخره . توی دیوار یه خریدار ایکس باکس ۳۶۰ بود زنگ‌ زدم بهش گفت صد و پنجاه هزار تومن میخرم یکی دیگه هم گفت سیصد و پنجاه هزار تومن . آخه کی میره دستگاهی که خودش یک میلیون و هفتصد هزار تومن گرفته رو بفروشه سیصد هزار تومن یا صد هزار تومن ؟

ولی از من به هر کی که داره این نوشته ی من رو میخونه و میخواد دستگاه بخره و اطلاعاتی نداره نصیحت که هر جا هر کنسولی مدل فت (FAT) دیدید همون دو تا پا که دارید دو تا دیگه هم قرض کنید یجوری از اون مغازه فرار کنید که میگ میگ تا حالا از دست اون گرگه فرار نکرده . خلاصه هر جا هر کنسولی مدل فَت (FAT) دیدید فرار کنید ازش . در عوض هر کنسولی که میخواید بگیرید مدل اسلیم (SLIM) بگیرید .

باز آقا سپهر شما خوش بحال بچت حداقل پدر و مادرش مثل پدر و مادرای دیگه نیستن که با بازی کردن بچه هاشون مخالف باشن . شما هم میشینی دو نفره با دستگاه بازی میکنید . ایشالا خدا همیشه از این پدر و مادرا نصیب بچه ها بکنه .

من همیشه از نسل خودم چند نسل عقب تر بودم . اون موقع که ایکس باکس ۳۶۰ اومده بود و من ۳ سالم بود میکرو بازی میکردم . وقتی پنج سالم شد واسم یه سگا با چند تا نوار گرفتن که اونموقع قشنگ ps3 اومده بود و ما خبر نداشتیم . بعدش ۶ سالم شد و یه ps1 slim گرفتن واسم و من یروز دیدم که یکی از دوستام ps2 داره کلی خر ذوق شدم وقتی ۸ سالم بود با کلی التماس برام خریدن ولی اونموقع ps4 اومده بود و من حتی ps3 هم نداشتم . الانم که داره ps5 و xbox series X میاد و من تازه xbox 360 دارم .احتمالا وقتی ps10 اومد من تازه یه ps5 داشته باشم .

ولی از من به هر کی که داره این نوشته ی من رو میخونه و میخواد دستگاه بخره و اطلاعاتی نداره نصیحت که هرجا هر کنسولی مدل فت (FAT) دیدید همون دو تا پا که دارید دو تا دیگه هم قرض کنید یجوری از اون مغازه فرار کنید که میگ پیگ تا حالا از دست اون گرگه فرار نکرده . خلاصه هر جا هر کنسولی مدل فَت (FAT) دیدید فرار کنید ازش . در عوض هر کنسولی که میخواید بگیرید مدل اسلیم (SLIM) بگیرید .
اره عزیزم بخدا درکت میکنم.این مدل دستگاه های مدل فت زیر 2009 متاسفانه تا الان 90 درصدش 3 چراغ شدند.ولی مدلهای 2009 به بالا نه.یعنی مشکلات گرمایشی شونو شرکت ماکرو سافت به کل حل کرد.حالا با هاش سر کن .باور کن تعویض سیلیکون اینا خیلی تاثیر داره.نترس نمی سوزند اینا وقتی 3 چراغ میشند باید سی پی یو و جی پی یو شان ریبال بشه تا باز مثل اول بشه.البته توی تهران این کارو انجام میدند ولی هزینش تا 300 هزار میرسه.که کمتر کسی این کارو انجام میده .دستگاهای ریبال قیمتشون ب 40 میلیون یا بالاتره.

باز آقا سپهر شما خوش بحال بچت حداقل پدر و مادرش مثل پدر و مادرای دیگه نیستن که با بازی کردن بچه هاشون مخالف باشن . شما هم میشینی دو نفره با دستگاه بازی میکنید . ایشالا خدا همیشه از این پدر و مادرا نصیب بچه ها بکنه .
من خودم 33 سالمه بازی میکنم کسی نمیتونه بگه این چه کاریه.با دخترم بازی میکنم خیلی هم راضی هستیم.مشکلی نیست.از خیلی چیزا بهتره.اصلا هیچ رنجی نداره برای بازی کردن

اره عزیزم بخدا درکت میکنم.این مدل دستگاه های مدل فت زیر 2009 متاسفانه تا الان 90 درصدش 3 چراغ شدند.ولی مدلهای 2009 به بالا نه.یعنی مشکلات گرمایشی شونو شرکت ماکرو سافت به کل حل کرد.حالا با هاش سر کن .باور کن تعویض سیلیکون اینا خیلی تاثیر داره.نترس نمی سوزند اینا وقتی 3 چراغ میشند باید سی پی یو و جی پی یو شان ریبال بشه تا باز مثل اول بشه.البته توی تهران این کارو انجام میدند ولی هزینش تا 300 هزار میرسه.که کمتر کسی این کارو انجام میده .دستگاهای ریبال قیمتشون ب 40 میلیون یا بالاتره.
شما میگی نترس نمیسوزه . درعوض باید پول بدی انقدر به تعداد زیاد برات ریبال کنن که دیگه آخر بندازیش آشغالی . میدونید ریبال کردن واسه منی که نه شغلی دارم نه پولی دارم نه گواهی نامه ای دارم نه ماشینی دارم چقدر سخته اینارو راضی کنم تا یبار دیگه از کار و زندگیشون بزنن و منو ببرن تهران پاساژ لباف ؟ الانم که کرونا اومده فرض کن یهو تو این وضعیت خراب بشه . دیگه چه خاکی باید تو سرم بریزم ؟

ولی از من به هر کی که داره این نوشته ی من رو میخونه و میخواد دستگاه بخره و اطلاعاتی نداره نصیحت که هر جا هر کنسولی مدل فت (FAT) دیدید همون دو تا پا که دارید دو تا دیگه هم قرض کنید یجوری از اون مغازه فرار کنید که میگ میگ تا حالا از دست اون گرگه فرار نکرده . خلاصه هر جا هر کنسولی مدل فَت (FAT) دیدید فرار کنید ازش . در عوض هر کنسولی که میخواید بگیرید مدل اسلیم (SLIM) بگیرید .
کلا دستگاهای اسلیم خیلی عالیند.خصوصا مدل اسلیم اسوبهتر از اون نیو اسلیم ای کورونا.که حتی فنش صدا نداره

شما میگی نترس نمیسوزه . درعوض باید پول بدی انقدر به تعداد زیاد برات ریبال کنن که دیگه آخر بندازیش آشغالی . میدونید ریبال کردن واسه منی که نه شغلی دارم نه پولی دارم نه گواهی نامه ای دارم نه ماشینی دارم چقدر سخته اینارو راضی کنم تا یبار دیگه از کار و زندگیشون بزنن و منو ببرن تهران پاساژ لباف ؟ الانم که کرونا اومده فرض کن یهو تو این وضعیت خراب بشه . دیگه چه خاکی باید تو سرم بریزم ؟
قرار نیست تو ریبال کنی ارزش نداره.اگه بشه خمیر سیلیکونه اینارو تعویض کنی خیلی عالی میشه.

آقا شما board هم تعویض میکنید ؟
عزیزم هیچ جا برد تعویض نمیکنند.اگر هم تعویض کنند مدل فت 2009 برد جاسپر میزارند توش که خر کارند تا حالا 3 چراغ نشودند.اگه پیدا کنی برد سالم 700 کمتر نیست تازه دستکاری نشده باشه

عزیزم هیچ جا برد تعویض نمیکنند.اگر هم تعویض کنند مدل فت 2009 برد جاسپر میزارند توش که خر کارند تا حالا 3 چراغ نشودند.اگه پیدا کنی برد سالم 700 کمتر نیست تازه دستکاری نشده باشه
130558 130559 130560

قرار نیست تو ریبال کنی ارزش نداره.اگه بشه خمیر سیلیکونه اینارو تعویض کنی خیلی عالی میشه.
خمیر سیلیکون آخه کجا برم عوض کنم ؟ باز میشه عین دفعه قبل که بردم دادن جیتگ کنن سیم کشی هاش بد بود . راستی این که میگید سیم کشی رو بد انجام دادن باعث میشه دستگاه بسوزه ؟

خمیر سیلیکون آخه کجا برم عوض کنم ؟ باز میشه عین دفعه قبل که بردم دادن جیتگ کنن سیم کشی هاش بد بود . راستی این که میگید سیم کشی رو بد انجام دادن باعث میشه دستگاه بسوزه ؟
نه فقط مشکلاتش هنگ کردن دستگاست.البته من توی اسلیمها هم دیدم بد جیتگ کردن مدام هنگ میکنند. فقط احتمال میدم بدها ی کم بیشتر بشه هنگ کردن.

نه فقط مشکلاتش هنگ کردن دستگاست.البته من توی اسلیمها هم دیدم بد جیتگ کردن مدام هنگ میکنند. فقط احتمال میدم بدها ی کم بیشتر بشه هنگ کردن.
سعی کن زیاد هاردتو سنگین نکن.دستگاهای الایت 120 گیگ.دستگاه تو فالکون معمولیه اینا هاردشون 40 گیگ

نفرست آقا نفرست وقتی این عکسارو میبینم و میفهمم همه ی اینا بخاطر یه قطعه ی کوچولوئه کلی دق میکنم و غصه میخورم .

سعی کن زیاد هاردتو سنگین نکن.دستگاهای الایت 120 گیگ.دستگاه تو فالکون معمولیه اینا هاردشون 40 گیگ
دستگاه من هاردش 120 گیگ هست روش نوشته 120GB
درضمن چه ربطی به هارد دستگاه داره ؟ اونکه فقط مسئولیتش ریختن بازی ها و برنامه هاست و بازی ها توی اون ذخیره میشن . دیگه چه ربطی به اون داره ؟

• Like
Reactions: sepehrpuor
دستگاه من هاردش 120 گیگ هست روش نوشته 120GB
درضمن چه ربطی به هارد دستگاه داره ؟ اونکه فقط مسئولیتش ریختن بازی ها و برنامه هاست و بازی ها توی اون ذخیره میشن . دیگه چه ربطی به اون داره ؟
خوب دستگاه تو که الایت نبوده.خودت گفتی گفتند از این معمولیهاست.یعنی از اونایی که یا باید 20 یا 40 گیگ باشه.در ضمن هارد 120 گذاشتن روی دستگاه تو که فالکون معمولیه.از این گذشته از اون موقع که بازی زیاد ریختی توی دستگات بیشتر هنگ کرده.درسته؟بعد از جیتگ بازیت کم بود هنگ نمیکرد.هر چی بازی بیشتر بریزی مسولیت دستگاه برای ساپورت میره بالا.یعنی فشار زیاد به GPU که وظیفش گرافیک .هنگ کردن دستگاه از طریق فشار زیاد روی GPU هم اتفاق میوفته.البته این فقط قسمت کوچیکه.بیشتر همون بر میگرده به بد جی تگ کردن

خوب دستگاه تو که الایت نبوده.خودت گفتی گفتند از این معمولیهاست.یعنی از اونایی که یا باید 20 یا 40 گیگ باشه.در ضمن هارد 120 گذاشتن روی دستگاه تو که فالکون معمولیه.از این گذشته از اون موقع که بازی زیاد ریختی توی دستگات بیشتر هنگ کرده.درسته؟بعد از جیتگ بازیت کم بود هنگ نمیکرد.هر چی بازی بیشتر بریزی مسولیت دستگاه برای ساپورت میره بالا.یعنی فشار زیاد به GPU که وظیفش گرافیک .هنگ کردن دستگاه از طریق فشار زیاد روی GPU هم اتفاق میوفته.البته این فقط قسمت کوچیکه.بیشتر همون بر میگرده به بد جی تگ کردن
بازیام اینان
Driver san frandisco
Batman arkham city
Batman arkham origin
Dark souls 2
Mortal kombat 2011
Resident evil zero hd remaster
Resident evil hd remaster
Silent hill hd collection
Gta v

بیا اینم یه بدبختیه دیگه . الهی خیر نبینی بیل گیتس .

دوست عزیز درایو دستگاتون هم تسمه گشاد کرده هم کلی گردو خاک گرفته.درون درایو دو عدد رله بز و بسته هم هست که اینا باید گرد گیری بشند.در مورد اینکه خودت این کارو انجام بدی بنده هیچ مسولیتی رو در قبال اینکه خودت انجام بدی ندارم.مگر اینکه خودت بتونی این کارو انجام بدی.که به دستگات صدمه نزنی.سعی کن درایو دستگات تعمیر بشه چرا که لازمه.سوالی بود در خدمت دوست عزیز هستم.با تشکر
دوسته عزیزم ممنون.یه سوالی من که میتونم با پی سی و نت بازی بریزم تو هارده اکسترنال.با درایور ایکس باکس که کاری ندارم.چشمک بزنه چراغش.بی خیاله درایور شم مشکلی پیش میاد برا کنسول

سلام دوستان
کنسول من چند وقتی هست که برای خودش دیسک رو میاره بیرون پشت سر هم. هم وسط بازی هم وقتی خاموش هست و باید کنسول رو کامل از برق بکشم تا خود به خود نیاره بیرون و روشن نشه
بنظرتون مشکلش چیه? و آیا درست میشه?

دوسته عزیزم ممنون.یه سوالی من که میتونم با پی سی و نت بازی بریزم تو هارده اکسترنال.با درایور ایکس باکس که کاری ندارم.چشمک بزنه چراغش.بی خیاله درایور شم مشکلی پیش میاد برا کنسول
نه عزیزم مشکلی به هیچ وجه پیش نمیاد.تو میتونی هر وقت دوست داشتی درایوتو بدی تعمیر.لطفا برای تشویق و همکاریه بیشتر از لایک استفاده کنید.با تشکر فراوان از تمامی عزیزان در سایت بازی سنتر

میگم اگه در کنسولا باز کنم و با باد سرد سه شوار گرد خاکش پاک کنم اسیبی به کنسول وارد نمیشه
این کار هیچ کمکی به تمیز کردن درایو دستگات نمیکنه داداشم.دستگاه باید به کل باز بشه.موفق باشی

سلام دوستان
کنسول من چند وقتی هست که برای خودش دیسک رو میاره بیرون پشت سر هم. هم وسط بازی هم وقتی خاموش هست و باید کنسول رو کامل از برق بکشم تا خود به خود نیاره بیرون و روشن نشه
بنظرتون مشکلش چیه? و آیا درست میشه?
سلام دوست عزیز بشتر توضیح بده دستگات مدلش چیه؟اینکه میگی موقع خاموش بودن دستگات دیسک تریش میاد بیرون.دقیق توضیح بده با تشکر

بازیام اینان
Driver san frandisco
Batman arkham city
Batman arkham origin
Dark souls 2
Mortal kombat 2011
Resident evil zero hd remaster
Resident evil hd remaster
Silent hill hd collection
Gta v
خوب الان اینا نزدیک به 80 گیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند