سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه سوال . من از روز اولی که این دستگاه رو خریدم هربار که دکمه اجکت رو میزنم اگه تازه روشنش کرده باشی نمیاد بیرون . پس باید چندبار دکمه رو بزنی تا هی از داخل باز و بسته بشه و بالاخره بعد از چند بار میاد بیرون . البته بعد از اینکه دیگه اومد بیرون دیگه فرقی نمیکنه چقدر باز و بستش کنی چون دیگه بدرستی میاد تو و میره بیرون و درست میشه . این دلیلش چیه ؟
همش از گردو خاکه و گشاد شدنه تسمه.باید تمیز بشه خطری نیست.خیلت راحت

من این ایکس باکسمو هر بار که خاموشش میکنم ، یه پارچه از این قلمکار ها میکشم روش که گرد و خاک توش نره . هر روزم دور و اطرافشو دستمال میکشم که گرد و خاکش بره . لپ تاپم هم یه فن خنک کننده داره که همیشه ایکس باکسم روی اون قرار داره و من فن رو روشن میکنم تا از زیر هم خنک بشه . ایکس باکسم هم توی میز تلوزیون میزارم. با این شرایط دیگه گرد و خاک از کجا ممکنه بیاد که دستگاه من تسمش گرد و خاک بگیره آخه ؟
آیا این روش های مراقبت من از ایکس باکس درسته ؟
اگه درست نیست یه چند تا روش مراقبت خونگی بگید . (به غیر از خمیر سیلیکون)

راستی من دوتا دسته دارم . یکیش از همون روز اول با خود دستگاه همراه بود . یکی هم چندماه پیش گرفتم . دسته ی اول دکمه ی LB اش مشکل داره . بطور مثال توی بازی دارک سولز وقتی LB رو نگه میداره تا سپرشو نگهداری ، سپرو نگهمیداره ولی بعد از چند ثانیه ممکنه دوباره سپرشو از جلوی صورتش برداره . من امتحان کردم توی هربازی اینجوریه . دسته ی دومم هم بازم دکمه ی LB اش مشکل داره . با این تفاوت که دسته ی دوم وقتی LB رو بزنی ممکنه عمل نکنه و چند بار باید امتحان کنی تا بالاخره یکیش عمل کنه ‌. لطفا اگه کسی میدونه چجوری درست میشه بهم بگه . فقط تورو خدا نگید که باید برم پیش تعمیر کار که اصلا حوصلشو ندارم بسکه دوره .
دکمه های جلو کلید مخصوص به خودشونو دارند.که به مرور زمان داخلشون کثیف میشه و کارایی شونو از دست میدند که باید تعویض شوند. 130545

راستی من دوتا دسته دارم . یکیش از همون روز اول با خود دستگاه همراه بود . یکی هم چندماه پیش گرفتم . دسته ی اول دکمه ی LB اش مشکل داره . بطور مثال توی بازی دارک سولز وقتی LB رو نگه میداره تا سپرشو نگهداری ، سپرو نگهمیداره ولی بعد از چند ثانیه ممکنه دوباره سپرشو از جلوی صورتش برداره . من امتحان کردم توی هربازی اینجوریه . دسته ی دومم هم بازم دکمه ی LB اش مشکل داره . با این تفاوت که دسته ی دوم وقتی LB رو بزنی ممکنه عمل نکنه و چند بار باید امتحان کنی تا بالاخره یکیش عمل کنه ‌. لطفا اگه کسی میدونه چجوری درست میشه بهم بگه . فقط تورو خدا نگید که باید برم پیش تعمیر کار که اصلا حوصلشو ندارم بسکه دوره .
دکمه های جلو کلید مخصوص به خودشونو دارند.که به مرور زمان داخلشون کثیف میشه و کارایی شونو از دست میدند که باید تعویض شوند.

دکمه های جلو کلید مخصوص به خودشونو دارند.که به مرور زمان داخلشون کثیف میشه و کارایی شونو از دست میدند که باید تعویض شوند.View attachment 130545
لعنت به این شانس . عیب نداره باهاش کنار میام حال ندارم ۴ ساعت پاشم ببرمش تعمیر . بسکه راه دوره .

من این ایکس باکسمو هر بار که خاموشش میکنم ، یه پارچه از این قلمکار ها میکشم روش که گرد و خاک توش نره . هر روزم دور و اطرافشو دستمال میکشم که گرد و خاکش بره . لپ تاپم هم یه فن خنک کننده داره که همیشه ایکس باکسم روی اون قرار داره و من فن رو روشن میکنم تا از زیر هم خنک بشه . ایکس باکسم هم توی میز تلوزیون میزارم. با این شرایط دیگه گرد و خاک از کجا ممکنه بیاد که دستگاه من تسمش گرد و خاک بگیره آخه ؟
آیا این روش های مراقبت من از ایکس باکس درسته ؟
اگه درست نیست یه چند تا روش مراقبت خونگی بگید . (به غیر از خمیر سیلیکون)
خوبه این روش فقط نباید از دستمال خیلی خیس استفاده کنی در ضمن سعی کن دستگاتو از درونه میز تلوزیون بیاریش بیرون خیلی خطر ناکه

ببین دستگاه من همچین موقعیتی داره
بازم جاش بَده ؟
این خوبه من فکر کردم زیر تلوزیونی خیلی کوچیک و در داره .این عالیه

لعنت به این شانس . عیب نداره باهاش کنار میام حال ندارم ۴ ساعت پاشم ببرمش تعمیر . بسکه راه دوره .
130547
دقت کن این دکمهارو میتونی ببینی حتی زیر انالوگ هم هست

آقا نگاه کن همین الان روشنش کردم هنگ کرد . از وقتی جیتگش کردم اینجوری شده
وای ایجور موقع ها خیلی خوب نیست عوضی سیم کشیه برد رو درست انجام نداده دیگه.همش بفکر پولند

وای ایجور موقع ها خیلی خوب نیست عوضی سیم کشیه برد رو درست انجام نداده دیگه.همش بفکر پولند
همین طوری خرکی جی تگ کرده گفته به سلامت.ی زنگ بزن بهش بگو ببین درستش میکنه بدونه هزینه یا نه.سگ بازند اونا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or