سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام من دارم بازی batman arkham origin رو دانلود میکنم که دو دیسکه . خواستم بدونم بازی های دو دیسک رو چجوری باید نصب کرد ؟ مثلا باید با برنامه ی خاصی توی کامپیوتر دیتای هر دو دیسک رو باهم قاطی کنیم که بشه یه دیسک ؟ یا اینکه مثل قبلیا دیتای بازی رو بریزیم توی پوشه ی games انتقالش بدیم و کاریمون نباشه ؟ اگه هر دو دیسک رو توی پوشه ی games بریزیم وسط بازی ازمون میخواد که بریم توی file browser و دیسک دوم رو اجرا کنیم ؟ بالاخره باید چیکار کنیم ؟

آقا سلام من دارم بازی ba tman arkham originرو دانلود میکنم که دو دیسکه . خواستم بدونم بازی های دو دیسک رو چجوری باید نصب کرد ؟ مثلا باید با برنامه ی خاصی توی کامپیوتر دیتای هر دو دیسک رو باهم قاطی کنیم که بشه یه دیسک ؟ یا اینکه مثل قبلیا دیتای بازی رو بریزیم توی پوشه ی games انتقالش بدیم و کاریمون نباشه ؟ اگه هر دو دیسک رو توی پوشه ی games بریزیم وسط بازی ازمون میخواد که بریم توی file browser و دیسک دوم رو اجرا کنیم ؟ بالاخره باید چیکار کنیم ؟
بستگی داره فایل دانلود به چه شکل باشه.بعضی از فایلهای دانلود شده 2 دیسک جدا هستند بعضی هاش ی جا.حداقل 16 گیگ.فعلا دانلو کن ببینیم فایلهاش به چه شکله

دوستان سلام.سوالی داشتم من ایک باکسم را جیتگ کردم.دی وی دی رامش خرابه از بازی نمیتونه کپی بگیره.میشه با پی سی ایمج گرفت یا بازی را از نت دانلود کرد و کپی کرد تو هارد اکسترنال و بعد هارد را وصل کرد به ایکس باکس بازی را اجرا میکنه.ممنون میشم جوابم را بدین.

nv
دوستان سلام.سوالی داشتم من ایک باکسم را جیتگ کردم.دی وی دی رامش خرابه از بازی نمیتونه کپی بگیره.میشه با پی سی ایمج گرفت یا بازی را از نت دانلود کرد و کپی کرد تو هارد اکسترنال و بعد هارد را وصل کرد به ایکس باکس بازی را اجرا میکنه.ممنون میشم جوابم را بدین.
درود
هم میتونی ایمیج بگیری هم اینکه دانلود کنی

بستگی داره فایل دانلود به چه شکل باشه.بعضی از فایلهای دانلود شده 2 دیسک جدا هستند بعضی هاش ی جا.حداقل 16 گیگ.فعلا دانلو کن ببینیم فایلهاش به چه شکله
سلام . فایل بازی دو دیسک هستش که هر دیسک ۸ گیگ هستش . ولی من از روشی که توی این سایت گفته شده بود استفاده کردم
آموزش های مختلف دی ال فان - نصب بازی های مولتی دیسک (دو دیسک) بدون سیدی در ایکس باکس جیتگ
و اینکه فقط دیسک یک رو اجرا کردم و بازی اجرا شد . بدون اینکه ازم بخواد اول نصب کنم . حالا با توجه به توضیحات این سایت ، آیا در آینده وسطای بازی از من دیسک ۲ میخواد ؟

آخرین ویرایش:
سلام عزیزم.شما میتونید برای ایمیج گرفتن از برنامه xbox backup creator استفاده کنید.برنامه را اجرا کنید.روی گزینه image toolsبعد گزینه image browser روی file بعد DVD و در اخر روی گزینه DVD ROM کلیک راست extract رو انتخاب کنید ی پوشه درست کنید شروع کنید به اکسترکت.موفق باشید سوالی بود در خدمتم 130525 130526 130527

ممنون از کمکت دوست عزیز یه مشکلی داره ایکس باکسم چراغ وسطش که ماله خوندن دی وی دیه بدون اینکه توش دیسکی باشه هی چشمک میزنه باید چیکارش کنم
چند تا کار میتونه این مشکلو درست کنه.1 ایا قبل از جی تگ اینطوری بود2ایا وقتی دستگاتونو روشن میکنید صدای حرکت لنزو میشنوید.3 وقتی دکمه ایجکت دستگاتونو میزنید درش بازو بسته میشه.خوب 99 دصد احتمال میدم که اگه بعد از جی تگ درایو دستگاتون اینطوری شده احتمالا کابلهای درایوتونو یادش رفته وصل کنه.اگه قبلا اینطوری بود به احتمال زیاد تسمه درایوتون از بین رفته و قادر به بستن خوب درب و بالا بردن لنزو نداره که باید تسمه تعویض بشه.سوال کنید من در اصرع وقت جواب خواهم داد.با تشکر از تمام دوستان در بازی سنتر

چند تا کار میتونه این مشکلو درست کنه.1 ایا قبل از جی تگ اینطوری بود2ایا وقتی دستگاتونو روشن میکنید صدای حرکت لنزو میشنوید.3 وقتی دکمه ایجکت دستگاتونو میزنید درش بازو بسته میشه.خوب 99 دصد احتمال میدم که اگه بعد از جی تگ درایو دستگاتون اینطوری شده احتمالا کابلهای درایوتونو یادش رفته وصل کنه.اگه قبلا اینطوری بود به احتمال زیاد تسمه درایوتون از بین رفته و قادر به بستن خوب درب و بالا بردن لنزو نداره که باید تسمه تعویض بشه.سوال کنید من در اصرع وقت جواب خواهم داد.با تشکر از تمام دوستان در بازی سنتر
ممنون از راهنمایتون بله وقتی دکمه اجکت را میزنم درش باز بسته میشه.دو ساله جیتگش کردم درست بود یه یک هفته هس که اینجوری شده

ممنون از راهنمایتون بله وقتی دکمه اجکت را میزنم درش باز بسته میشه.دو ساله جیتگش کردم درست بود یه یک هفته هس که اینجوری شده
بله تسمش باید تعویض بشه.حالا برای امتحان بزن درش باز بشه بعد که بزن درش بسته بشه قبل از اینکه میخاد بسته بشه خودت با دست زود درشو فشار بده داخل منتظرم الان جواب بده

بله تسمش باید تعویض بشه.حالا برای امتحان بزن درش باز بشه بعد که بزن درش بسته بشه قبل از اینکه میخاد بسته بشه خودت با دست زود درشو فشار بده داخل منتظرم الان جواب بده
انجام دادم اجکتا زدم اصان فرصت نمیده در بگیری زود میره داخل

ایجکتو بزن درو بکش بیرون بعد خودت با فشار ملایم بدش تو تا چرغش دیگه چشمک نزنه.منتظرم عزیزم
چن بار کاری که گفتین را انجام دادم ولی باز چشمک میزنه خودم میتونم دره کنسولا باز کنم درسش کنم یا باید بدم تعمیر کار

چن بار کاری که گفتین را انجام دادم ولی باز چشمک میزنه خودم میتونم دره کنسولا باز کنم درسش کنم یا باید بدم تعمیر کار
با ی فشار قوی درشو خودت ببند میشه نترس نمیسوزه

با ی فشار قوی درشو خودت ببند میشه نترس نمیسوزه
دوست عزیز درایو دستگاتون هم تسمه گشاد کرده هم کلی گردو خاک گرفته.درون درایو دو عدد رله بز و بسته هم هست که اینا باید گرد گیری بشند.در مورد اینکه خودت این کارو انجام بدی بنده هیچ مسولیتی رو در قبال اینکه خودت انجام بدی ندارم.مگر اینکه خودت بتونی این کارو انجام بدی.که به دستگات صدمه نزنی.سعی کن درایو دستگات تعمیر بشه چرا که لازمه.سوالی بود در خدمت دوست عزیز هستم.با تشکر

سلام . فایل باری دو دیسک هستش که هر دیسک ۸ گیگ هستش . ولی من از روشی که توی این سایت گفته شده بود استفاده کردم
آموزش های مختلف دی ال فان - نصب بازی های مولتی دیسک (دو دیسک) بدون سیدی در ایکس باکس جیتگ
و اینکه فقط دیسک یک رو اجرا کردم و بازی اجرا شد . بدون اینکه ازم بخواد اول نصب کنم . حالا با توجه به توضیحات این سایت ، آیا در آینده وسطای بازی از من دیسک ۲ میخواد ؟
نه عزیزم اگه اونطوری که اون بنده خدا توضیح داده انجام دادی مشکلی پیش نخواهد امد.با تشکر از تمامی همکاران در سایت بازی سنتر

نه عزیزم اگه اونطوری که اون بنده خدا توضیح داده انجام دادی مشکلی پیش نخواهد امد.با تشکر از تمامی همکاران در سایت بازی سنتر
اقا یه سوال . من از روز اولی که این دستگاه رو خریدم هربار که دکمه اجکت رو میزنم اگه تازه روشنش کرده باشی نمیاد بیرون . پس باید چندبار دکمه رو بزنی تا هی از داخل باز و بسته بشه و بالاخره بعد از چند بار میاد بیرون . البته بعد از اینکه دیگه اومد بیرون دیگه فرقی نمیکنه چقدر باز و بستش کنی چون دیگه بدرستی میاد تو و میره بیرون و درست میشه . این دلیلش چیه ؟

راستی من دوتا دسته دارم . یکیش از همون روز اول با خود دستگاه همراه بود . یکی هم چندماه پیش گرفتم . دسته ی اول دکمه ی LB اش مشکل داره . بطور مثال توی بازی دارک سولز وقتی LB رو نگه میداره تا سپرشو نگهداری ، سپرو نگهمیداره ولی بعد از چند ثانیه ممکنه دوباره سپرشو از جلوی صورتش برداره . من امتحان کردم توی هربازی اینجوریه . دسته ی دومم هم بازم دکمه ی LB اش مشکل داره . با این تفاوت که دسته ی دوم وقتی LB رو بزنی ممکنه عمل نکنه و چند بار باید امتحان کنی تا بالاخره یکیش عمل کنه ‌. لطفا اگه کسی میدونه چجوری درست میشه بهم بگه . فقط تورو خدا نگید که باید برم پیش تعمیر کار که اصلا حوصلشو ندارم بسکه دوره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or